March 22Mar 22 Da su pametni igrali bi i danas u Jazinama, novu dvoranu napune samo kada peva Tompson, zbog njega nisu morali da je grade
March 22Mar 22 13 minutes ago, nahbar said:Ko je treca pistaljka?ostojahedit:Marko MustapićTreći sudija koji će deliti pravdu na sutrašnjem ABA derbiju između Crvene zvezde i Partizana jeMarko Mustapić iz Hrvatske.On je delegiran kao zamena za Vladimira Tomića , čije je izuzeće tražio KK Partizan zbog njegove navijačke prošlosti i objava na društvenim mrežama. Odluka o promeni doneta je uz saglasnost oba kluba i Sudijske komisije ABA lige kako bi se smanjile tenzije pre meča.Sportklub +2Kompletna sudijska trojka za meč koji se igra u nedelju, 22. marta 2026. u 20:30, sada izgleda ovako:Saša Pukl(Slovenija)Sašo Petek(Slovenija)Marko Mustapić(Hrvatska Edited March 22Mar 22 by cedo
March 22Mar 22 1 hour ago, pbg12345 said:jazine?zadar igra u novoj dvorani vec skoro 20 godinaZnam, htedoh reći da su za Štukelja čak i Jazine jedan upgrade.
April 3Apr 3 kakva antikosarka na borac zadar ove dve ekipe su oskudne individualnim kvalitetom, oslanjaju se na jaku timsku odbranu i ume da izgleda bas ruzno
April 3Apr 3 vidim jos mi nesto donosi losoj atmosferi, sd svatih da nije bilo komentatora evo sad su ukljucili nekog, prvi put cujem ovj glas, rekao bih da po kazni radi kosarkuarena opet dominira
April 3Apr 3 4 minutes ago, pbg12345 said:vidim jos mi nesto donosi losoj atmosferi, sd svatih da nije bilo komentatora evo sad su ukljucili nekog, prvi put cujem ovj glas, rekao bih da po kazni radi kosarkuarena opet dominiraKomentator je Nemanja Bešović, ex centar kkp
April 3Apr 3 visoki klempavi lik? otkud on jbtnit sam znao da je komenttor, niti bi ikad obaj glas povezao sa njimtakvi likovi obicno imaju piskave glasovenego, gledas li i uzivas li u ovoj kosarkaskoj poslastici?
April 3Apr 3 Gledam. Kripl fajt.Bešović je skoro gostovao u podkastu Jao Mila pa je tu pričao otkud on u komentatorskim vodama. Pogledaj, iznenadilo me koliko je duhovit i zanimljiv lik iako mu je komentarisanje komemorativno. Edited April 3Apr 3 by Nikodije
April 3Apr 3 borac je inace oskudan individualnim kvalitetom, narocito igraima koji umeju kreiratijos se povredio pjer luis, rece saxon da je zavrsio sezonumada, meni to mnogo lepse izgleda kad su radovic i curcic na parketuok, odbrana trpi, ali imaju slifa i muda i to narocito pokazu kad dobiju malo kontinuitetazadar slicno, jos preumorni, imaju neki sulud raspored, igraju brdo utakmica u par dana, jebala ih hrvatska ligakad mihailovic ne moze ubosti bacanje onda je sve jasnomusikic mi deluje da zna kosarke i da ce vremenom postati solidan centar
April 3Apr 3 Bogme ako Borac ovo izgubi biće zajebano jer SCD ima lak raspored do kraja i mogao bi da ga prestigne
April 3Apr 3 Btw težak blam za Vošu i Zlatibor u aba2, ispali od Heliosa i TFT iako su imali prednost terena i jedni i drugi. Mislim da Sutjeska osvaja.Btw2 Vučić isplatio po 100k evra svim kls ligašima. Edited April 3Apr 3 by Nikodije