February 7Feb 7 borac, narocito u odbrani ni blizu nivoa iz prethodnih utakmicaigraci kluza rastereceni, a ujedno deluju kao da su dve klase kvalitetniji pa sa lakocom resavaju, sto ipak nije slucajnarocito sto igraju sa 9 igraca od kojih je jedan klinac 2009mora borac agresivnije u drugom poluvremenu i prevashodno iskoristi sto miletic ima 3 licne
February 7Feb 7 On 16. 1. 2026. at 10:53, Nikodije said:On uopšte ne napreduje, štaviše nazaduje poslednjih godina. Sećam se da smo ga pokojni Joe D i ja hvalili tamo neke 2021 kad se pojavio u aba ligi, ali posle toga ništa. Možda je ovaj Beč dobra prilika da nešto pokaže, nema pritiska a imaće neku ulogu jer tamo je jedini centar Mahalbašić od 40 leta.Nije Joe D, već April, nebitno Imao nekoliko baš dobrih tekmi, sećam se protiv Mege u Hali sportova i protiv Cibone. A u drugim vestima, Bobi plodi u Iliriji, ono je poezija.
February 7Feb 7 kaze ocokoljic na konferenciji za novinare da na utakmici nije bilo celendza jer realizator prenosa nije obezbedio tehnicke uslove Edited February 7Feb 7 by pbg12345
February 12Feb 12 gegic presao u spartaksva tri aba kluba izborila razigravanje za PO evrokupacedeviti malo falilo da direktno ide u cetvrtfinale, buducnost i kluz jedni protiv drugih u razigravanju
February 12Feb 12 Bosna kao prvoplasirana u grupi ušla u top8 Fiba Evrokupa, solidni rezultati abaligaša u Evropi.
February 12Feb 12 2 hours ago, Nikodije said:Bosna kao prvoplasirana u grupi ušla u top8 Fiba Evrokupa, solidni rezultati abaligaša u Evropi.Juu, nisam ni znao da postoji to takmicenje.
February 12Feb 12 kakvo otvaranje utakmice borca u zadru28:9 prva cetvrtinapretrcao i preskocio nas zadaruz to njima ulaze i trojke sa deset metara, borcu ni otvoreneima ovo potencijala da ide i na -50
February 12Feb 12 inace, nadao sam se marku radovanovicu u borcucacanin, 209, iskusan, legao bi samo takonista, vratio se u fmp
March 6Mar 6 braća pavićević posle meča u čajetini u kom je zlatibor dobio mornar +42 i prestigao sutjesku na tabeli
March 10Mar 10 Što je najjače ne zna seOstoja je na početku sezone pričao da mu je plej of draži jer je tako zarada veća, ali s obzirom da mu utakmice kkp ne prijaju ove sezone ne bi me čudilo da mu f4 odjednom postane dražiBtw sledeće sezone se izgleda ukidaju grupe i igraće se po starom sistemu, verujem da će moj brat pbg biti zadovoljan time