November 3, 2025Nov 3 Vrlo meka ruka i opasan domet kod Stefanovića, a nije ni od odbrane operisan. U Zvezdi su ozbiljno razmatrali da ga potpišu letos, pa ipak odustali. Nakon toga je trenirao sa Partizanom, ali nije mu ponuđen ugovor. Valjao bi i jednima i drugima za Aba tekme, za Radošića i Lakića je igrač.
November 3, 2025Nov 3 1 hour ago, FPLS said:Wright, Mason, Ellis, ArmstrongMusa, Avramović, KondićBacon, Anderson, Abass, DangubićPetrušev, BertansKabengele, Jaiteh, Sanli, KamenjašPrava skromna simpa priča, roster od 17 igrača gde je najmlađi 24-godišnji Kondić, sa sve Musom i Petruševim koje blizanci nisu mogli da plate.Ovo je zapravo potpuna suprotnost od skromne simpaticne price, gomila izvikanih igraca sa velikom reputacijom i jos vecom platom. Odlican tim i dubok roster ali je malo pravljen kao da ga je pravio klub koji se tek pojavio u kosarci... oh, wait. Ovde ima bar pet-sest igraca koji mogu sami da dobiju utakmicu tako sto ce da ubace 25+ poena ako se zapale ali odbrambeni potencijal im je na nivou seoske zadruge i putujuceg cirkusa. Na stranu sto im je tim pun nekih poznatih groznih njuski, flopera, privatnika, umisljenih vedeta i foliranata.
November 3, 2025Nov 3 9 minutes ago, harper lee said:Ovo je zapravo potpuna suprotnost od skromne simpaticne price, gomila izvikanih igraca sa velikom reputacijom i jos vecom platom. Odlican tim i dubok roster ali je malo pravljen kao da ga je pravio klub koji se tek pojavio u kosarci... oh, wait. Ovde ima bar pet-sest igraca koji mogu sami da dobiju utakmicu tako sto ce da ubace 25+ poena ako se zapale ali odbrambeni potencijal im je na nivou seoske zadruge i putujuceg cirkusa. Na stranu sto im je tim pun nekih poznatih groznih njuski, flopera, privatnika, umisljenih vedeta i foliranata.Opisuješ Dubai ili još jedan u nizu ciganski rant prema Petruševu jer je otišao tamo?
November 3, 2025Nov 3 Just now, Nikodije said:Opisuješ Dubai ili još jedan u nizu ciganski rant prema Petruševu jer je otišao tamo? Najmanje sam mislio na Petruseva, mada se i on odlicno uklopio u drustvo s karakterom. Bejkon, najgori privatnik u univerzumu, Musa, najveci floper u univerzumu, Bertans, Elis, Zaite, Mejson. Tu mi je najpozitivniji lik Kenan Kamenjas, postenjacina koja sa vrlo malo talenta pravi ozbiljnu karijeru.
November 8, 2025Nov 8 odlican borac u rumuniji prvo poluvremena -2 su uz najmanje 5 promasenih zicera, 7 promasenih bacanja i 0/6 za 3dobijamo ovo Edited November 8, 2025Nov 8 by pbg12345
November 9, 2025Nov 9 On 3. 11. 2025. at 20:55, harper lee said:Najmanje sam mislio na Petruseva, mada se i on odlicno uklopio u drustvo s karakterom. Bejkon, najgori privatnik u univerzumu, Musa, najveci floper u univerzumu, Bertans, Elis, Zaite, Mejson. Tu mi je najpozitivniji lik Kenan Kamenjas, postenjacina koja sa vrlo malo talenta pravi ozbiljnu karijeru.Meni je s druge strane Kabengele sjajan zabod s njihove strane, bas zahvalan igrac.
November 10, 2025Nov 10 Ilirija ubija Spartaka, rekoh ja da će oni biti dobri. Nema im Marka Pađena, taj dečko je baš talentovan, igrao je za Sloveniju na EP. Možda je otišao na koledž.
November 10, 2025Nov 10 Jare klasa za bekove SpartakaMogao bi komotno u kkp Edited November 10, 2025Nov 10 by Nikodije
November 12, 2025Nov 12 http://meridiansport.rs/kosarka/sledeca-partizanova-utakmica-u-aba-odlozena-za-januar/Privatna liga kkp i Ostoje M.
November 12, 2025Nov 12 2 hours ago, MiddleClass said:http://meridiansport.rs/kosarka/sledeca-partizanova-utakmica-u-aba-odlozena-za-januar/Privatna liga kkp i Ostoje M. a sledeće kolo valjda pauziramotopčina
November 14, 2025Nov 14 jako nam je bitna aba liga ove sezone.......čuo sam da osvajač dobija tepsiju baklava i po litar klakera i kabeze. a mi voleti baklave veri mač i osvežavajuća pića
November 14, 2025Nov 14 5 hours ago, Ted said:jako nam je bitna aba liga ove sezone.......čuo sam da osvajač dobija tepsiju baklava i po litar klakera i kabeze. a mi voleti baklave veri mač i osvežavajuća pićaOsvajac dobija milion dolara. To je bas mnogo baklava i kabeze.
November 14, 2025Nov 14 a i trofej sam po sebi nesto vredi. uvek kada krene plej-of svi to prate i loze se, ali dobro, sada je evroliga u fokusu, pa nista drugo nije bitno.
November 14, 2025Nov 14 8 minutes ago, harper lee said:Osvajac dobija milion dolara. To je bas mnogo baklava i kabeze.pa jeste.....ima da jede i kuća i komšiluk i celo neselje i da preteknepoenta je bila u bitnosti aba lige za večite. koja ne postoji, eto van tih milion dolara. milon dolara je lepo, ali nije presudno.čak aba ne služi ni za održavanje forme, već upravo smeta klubovima koji igraju EL. npr. raspored kkp za januar je jeziv, verovatno i za czv. 12 utakmica, od tog 5 u aba ligi, od toga ništa u Beogradu pošto se igra neki vaterpolo u Areni, a naši su smislili da prave cirkus gastosijado. za to treba roster od 20 igrača, bezmalo kao fudbalski tim.ja da vodim kkp tankovao bih aba ligu u januaru, a tankovao bih je iz razloga nebitnosti. da se ne lažemo, večiti nemaju nikakav realan razlog da igraju abu naredne tri godine, pošto je sama EL narasla ko kvasac i ima težak raspored, tako da i sama predstavlja dovoljan teret. kad svedeš na proste činioce, večitima je aba za vreme trajanja licence samo kuluk, koji nije vredan milon dolaraeventualno ako bi bili u mogućnosti da formiraju roster od 20 igrača, što je jezivo skupo.......ili da imaju jedan roster za EL, a neki drugi za lokal, gde bi se za relativno male pare napravio neki tim koji može da igra po lokalu koliko toliko konkurentno. ono. razvojni tim i nekoliko veterana, ništa skupo ništa fensi Edited November 14, 2025Nov 14 by Ted