October 25, 2025Oct 25 19 minutes ago, sasha said:Arenaprem1EditOsim ako ne misliš na komentatoraDon't panic, pitam za tv kanal.Hvala!
October 25, 2025Oct 25 Sad sam vratio Bosna- Cedolimpija zbog tog preokreta, impozantna količina brejnfartova domaćih + šuterska rapsodija Alija Nikolića. Bosna je baš promašila crnce i Estonca, posebno je Jang definicija kancera na terenu.
October 26, 2025Oct 26 Kako je Kabengele lagano potegao dve trojke u poslednja dva minuta :) Nego ne znam zašto sam toliko poremećen, kad uopšte ne bi trebalo da me dotiče. Ali ne mogu a da ne primetim kako su Stožice kao apoteka u odnosu na bg Arenu koja je sve štrokavija. Sećam se onih prvih tekmi kkp u Areni. To se nije znalo kako da se stoji i navija pa je gro ljudi stajalo na stolicama na nivou 200. Posle kad se ustalilo da se top 16 igra u Areni, onda su skidali stolice kompletno na tribini gde je bio "kop". Sad su se valjda stekli uslovi da se one slomljene stolice zamene nekako. Nemoguće da u 2025. godini to ne može da se reši. Zar za sve mora da se čeka neki kvantni skok u budućnost, neka naduvana rekonstrukcija...
October 26, 2025Oct 26 5 hours ago, smooth.Op said:Kako je Kabengele lagano potegao dve trojke u poslednja dva minuta :)Nego ne znam zašto sam toliko poremećen, kad uopšte ne bi trebalo da me dotiče. Ali ne mogu a da ne primetim kako su Stožice kao apoteka u odnosu na bg Arenu koja je sve štrokavija. Sećam se onih prvih tekmi kkp u Areni. To se nije znalo kako da se stoji i navija pa je gro ljudi stajalo na stolicama na nivou 200. Posle kad se ustalilo da se top 16 igra u Areni, onda su skidali stolice kompletno na tribini gde je bio "kop". Sad su se valjda stekli uslovi da se one slomljene stolice zamene nekako. Nemoguće da u 2025. godini to ne može da se reši. Zar za sve mora da se čeka neki kvantni skok u budućnost, neka naduvana rekonstrukcija..Stozice se napune možda par puta godišnje, a mentalitet ljudi koji tamo dolaze je takav da se sedi, aplaudira, prati utakmica, neki poklič, pretpostavljam da ni semenki nema. Nema tu ko pošteno ni da zaprlja oko sebe.Primer mentaliteta, doduše lokalnog karaktera iz mog života. Gradić u kome sam odrastao jer miran, manje više uredan i čist, hala u kojoj smo imali fizičko i gde treniraju svi se briše redovno i to nekom ogromnom krpom koja je samo pere i cedi, generacije prolaze. Selo pored, madjarsko selo, škola sa ravnim travnjakom ispred i cvećem, sala se briše tako sto prvo ide neka pena, pa se suši, pa te onda pogledaju popreko ako hoćeš da udjes dok sve nije spremno, a ako planiraš da udjes u istoj obuci u kojoj si došao, mozes odmah da se okreneš i izadjes. Kao klinci se smejali, posle 25 godina evo to prepircavam ovde sa oduševljenjem.Odoh predaleko sa digresijom. Arena se aka bar dva puta nedeljno, često i više ako računamo samo kosarkaske utakmice, a gde su tu ostali sportski i muzički dogadjaji… ili npr sabirni centar za ljude iz RS na dan izbora 🤮 to verujem da nije pocisceno do sledećeg korišćenja.I da ostanemo na tih dva puta nedeljno, to je po 20k ljudi od kojih je bar pola, verovatno i više narokano testosteronom, besom, adrenalinom, a u nekom broju i alkoholom i gudricom. Tu je ponašanje i odnos prema okolini i čuvanju iste veoma upitan. Na to dodati da ljudi dolaze iz raznih krajeva, pa često ponašanje bude bas neprijatno u neku drugu ruku. Navijačke grupe koje lepe stikere gde stignu, u hali se pusi, a dao si i odličan primer stajanja na stolicama.I lepo si poentirao pitanjem o naduvenoj rekonstrukciji. Samo mi nije jasno kako nikome do sada to nije palo na pamet, prosto neverovatno. Edited October 26, 2025Oct 26 by Segundo
October 28, 2025Oct 28 Ta arena je, kao i sve ostalo u Srbiji, nase ogledalo. Nema tu mnogo mudrosti. Nas kao navijaca, nas kao graditelja, nas kao menadzera, nas kao radnika odrzavanja.
November 3, 2025Nov 3 meni ova ekipa dubaia bas simpaticnapo imenima daleko skromniji sastav od blizanaca, ali na terenu se to ne vidi
November 3, 2025Nov 3 Jurica utego. A čak igraju bez najboljeg igrača Muse i spiritus movensa, Alekse.
November 3, 2025Nov 3 Za cenu koštanja raspalog Džabari Parkera mogla bi da se renovira hala kraj Morave da bude bombona, a ne ovi stubovi da vise i dalje.
November 3, 2025Nov 3 124 minutes ago, Nikodije said:Jurica utego. A čak igraju bez najboljeg igrača Muse i spiritus movensa, Alekse.Bez Muse, Kabengelea, Bertansa, Abasa, Andersona...
November 3, 2025Nov 3 21 minutes ago, pbg12345 said:meni ova ekipa dubaia bas simpaticnapo imenima daleko skromniji sastav od blizanaca, ali na terenu se to ne vidiWright, Mason, Ellis, ArmstrongMusa, Avramović, KondićBacon, Anderson, Abass, DangubićPetrušev, BertansKabengele, Jaiteh, Sanli, KamenjašPrava skromna simpa priča, roster od 17 igrača gde je najmlađi 24-godišnji Kondić, sa sve Musom i Petruševim koje blizanci nisu mogli da plate.