October 20, 2025Oct 20 barna sad vec u ozbiljnom kontinuitetu drzi jako visok napadacki nivobas cudno da ga spartak nije zadrzao ili na kraju krajeva i vratio, posebno sto nemaju nikog iz subotice koliko znam, a i ona poslednja sezona kod njih kad su usli u aba1 mu je bila odlicna
October 20, 2025Oct 20 Plus ga je pohvalio Dule Vujošević koji je težak kao crna zemlja kad su javne pohvale igračima u pitanju(i sve ostalo ). Edited October 20, 2025Oct 20 by Milošica
October 21, 2025Oct 21 10 hours ago, pbg12345 said:barna sad vec u ozbiljnom kontinuitetu drzi jako visok napadacki nivobas cudno da ga spartak nije zadrzao ili na kraju krajeva i vratio, posebno sto nemaju nikog iz subotice koliko znam, a i ona poslednja sezona kod njih kad su usli u aba1 mu je bila odlicnaJako visok napadački nivo Barna je zadržao i u Hrvatskoj kada je mahao sa tri prsta, od tada mu je karijera krenula uzlaznom putanjom. Doduše ne znam da li se i prekrstio tom prilikom.Vratio sam sinoć malo kkp- fmp i dopalo mi se ono što sam video od momaka iz predgrađa, fizički dobra i utrenirana ekipa. Nikita utego. Liče na fmp Neše Stefanovića.
October 21, 2025Oct 21 da, nikitovic mi iz nekog razloga jako ide na kurac, ali defintivno radi dobar posao sa njimapomaze i sto mu ekipa u mnogome fizicki moze odgovoriti partizanu (narocito kad je nivo zalaganja kod partizana na sinosnjem nivou), sto bi rekli moderni treneri poput dejana mijatovica "ekipa mu ima sajz"ne znam nista ovo oko barne sta pises, gde je i kad podizao tri prstaali je jako vazno naglasiti da se radi o babama i zabamatri prsta visoko podignuta u vazduh su se desila svakom od nas trojkasa u kojima cuci neprepoznati aleksandar sasaprekrt je vec sasvim druga stvar i nikako nije u duhu igre
October 21, 2025Oct 21 Digao tri prsta u Splitu nakon ubačene trojke, a oni ga letos savatali na granici i odrezali mu kaznu od 500 evra zbog izazivanja nacionalne netrpeljivosti.
October 21, 2025Oct 21 12 hours ago, pbg12345 said:barna sad vec u ozbiljnom kontinuitetu drzi jako visok napadacki nivobas cudno da ga spartak nije zadrzao ili na kraju krajeva i vratio, posebno sto nemaju nikog iz subotice koliko znam, a i ona poslednja sezona kod njih kad su usli u aba1 mu je bila odlicnaTo je stari dobri suboticki obicaj - svoje igrace vole da placaju znatno manje nego one koje dodju sa strane.
October 21, 2025Oct 21 Možda su prosto procenili da je Cerovina bolji igrač od Barne, ali loša procena rekao bih
October 21, 2025Oct 21 2/1 194,1998 potpisao letos za oldenburg, pa nije prosao lekarskifinska liga bas ne obecava, ali odatle nam je stigao birts, a i boldvin je svojevremeno igrao u finskojobojica su u borcu ostavili vise nego dobar utisakima ovaj tekst i u njemu jedan video sa hajlatsima, drugi neki skautingGerman HoopsTevin Olison Can Guard The Other Team´s Best Player And A...Tevin Olison (194-G-1998, college: YSU, agency: One Motive Sports) is a 27 year old 194cm guard from Memphis, Tennessee that is currently looking for a new challenge. He won´t be suiting up for the… Edited October 21, 2025Oct 21 by pbg12345
October 21, 2025Oct 21 bosna se polako uigravaimaju +17 protiv mursije na kraju 3 cetvrtinebice oni skroz ok, jedino je steta sto ne igraju u skenderiji, zetra je bas grdna
October 21, 2025Oct 21 2 hours ago, pbg12345 said:jedino je steta sto ne igraju u skenderiji, zetra je bas grdnaPa koja je posećenost utakmica? Zetra je duplo veća koliko se sećam.
October 21, 2025Oct 21 ma nije to razlog nego se nesto nisu dogovorili, skenderija valjda zauzeta cestoinace shvatih tek na kraju utakmice da su promenili trenera, odnosno tacnije smenili, a ovu utakmicu vodio dosadasnji pomocnine znam koga ce dovoditi, edin je cesto prizivao nenu markovica
October 22, 2025Oct 22 14 hours ago, pbg12345 said:bosna se polako uigravaimaju +17 protiv mursije na kraju 3 cetvrtinebice oni skroz ok, jedino je steta sto ne igraju u skenderiji, zetra je bas grdnaSkenderija je krš i lom, već 20 godina kukaju da treba da se renovira, al ko im je kriv kad nemaju preduzetnike poput 1 Gorana Vesića i 1 Aleksandra Šapića.Gledao sam malo Bosna- Mursija, prazna hala. Brzo im je pukla euforija iz finiša prošle sezone.
October 22, 2025Oct 22 pa nije ni zetra u boljem stanju, a valjda je i krenulo napokon to renoviranje, makar su pisali nesto letosbolja je hala za kosarku skenderijapreterujes malo, nije bila sinoc prazna hala, a upravo i sam oblik zetre donekle doprinosi tom utiskujbg, izgubili su prve tri utakmice u aba i evropi, smenili trenerasiguran sam da ce to biti vec daleko bolje i posecenije u narednoj protiv cedevite