October 20, 2025Oct 20 imam drugara koji je počeo sa biznisom izdavanja studija za podkaste u starom merkatoru, eto nikodiju je blizu…samo da se osmisli generalni sinopsisuvod, razrada, zaključak…
October 20, 2025Oct 20 Pppodcast, svaka emisija ima novog gosta, ali obavezno neko sa foruma. Prva epizoda, Zli Gli fleksuje roze kupaci dok pljuje Jokica najstrasnije
October 20, 2025Oct 20 1 hour ago, Nikodije said:Teška priča, bojim se. Pošibali bismo se u kafani zbog politike već posle prvog podkasta.Sta si reko picko desnicarska?Razgalio bi se ti kad pustim na planini na Jelici kao uvod u pricu o BorcuJa u poslednje vreme imam neki zdravstveni problem zbog kog otezano govorim, siguran sam da bi podcast sa mutavim voditeljem potukao sve rekordeKoji je radni naziv podcasta?
October 20, 2025Oct 20 50 minutes ago, Lord Stef said:Pppodcast, svaka emisija ima novog gosta, ali obavezno neko sa foruma. Prva epizoda, Zli Gli fleksuje roze kupaci dok pljuje Jokica najstrasnijeprevideh ovaj predlog, nije lose, nije losea ovo drugo, moze da, lepo bi se uklopioionako bi glavna linija podcasta bila nba evroliga je cirkus za bogate, samo (druga) ABA je prava muska prica
October 20, 2025Oct 20 Zli Gli ne može da bude gost nego sponzor Antikladionica, da budete alternativni skroz. Umesto bloka reklama kladže, ide segment gde se Zli setno šeta i kontemplira o tome kako je klađenje umalo uništilo 1 sportsku legendu.
October 20, 2025Oct 20 Dubai i trenutno dugorocno povredjeni Mam Jaiteh produzili saradnju do leta 2028-me.
October 20, 2025Oct 20 odlican fmp, vode na kraju trecepartizan bas los, pristup ispod nivoa, narocito u odbraniako ne promene nesto u poslednjoj cetvrtini, primice preko 90 kuci od fmp i to gomilu lakih poena iz jednostavnih 2na2 fmp-anadam se to za posledicu nece imati bitno drugaciji pristup u narednoj aba utakmici kuci kad je partizan u pitanju
October 20, 2025Oct 20 kako se samoubija fmpklasican strah od pobedesve im prolazilo i samo prestali da igraju u napadu