October 19, 2025Oct 19 gledam sad ovog derbijevog klinca kleci pored linije ceka da udje u igru i krsti seneko vece na evrligi gudura naveliko, isto prilikom izmenejel mi se cini il se nasi igraci daleko najvise krste?bas mi nekako neprirodno to na kosarkaskom terenu
October 19, 2025Oct 19 Pa kad se krste dosta njih u busu na stanici kod crkve na NBgd kod opštine što viđam što ne bi i ovi.Generalno se dosta krste i to mladi. I u fudbalu se masovno krste kad ulaze sa klupe
October 19, 2025Oct 19 9 minutes ago, Nikodije said:Ja to nisam primetio al verujem ti na reč pošto imaš senzore za pravoslavljejeste brate, iskljucivo za pravoslavlje imam senzorekatolicanstvo npr pak extremno godi mome srcutakvi smo ti mi autosovinisti jbg
October 19, 2025Oct 19 Kakav je ciglar ovaj Peras junior. Njegov otac se krsti i levom i desnom kad to gleda.
October 19, 2025Oct 19 25 minutes ago, sasha said:I u fudbalu se masovno krste kad ulaze sa klupepa nije ovo fudbal, ovde su malo pametniji. ovde čak ni južnoamerikaci to ne rade kao ovi naši, sinovi Darka&Darka
October 19, 2025Oct 19 20 minutes ago, Nikodije said:Kakav je ciglar ovaj Peras junior. Njegov otac se krsti i levom i desnom kad to gleda.protiv partizana je mnogo bolje izgledaoznam da sam bas pomislio kako je napredovao u odnosu na ranije u cibonimoguce i da sam komentarisao ovde
October 19, 2025Oct 19 Mislim da je Split najgori tim lige. Imaju komične bekove a ni centri nisu mnogo bolji na čelu sa Radoševićem.Trivia: Radošević je oženjen sestrom Petra Graše.
October 19, 2025Oct 19 2 hours ago, pbg12345 said:gledam sad ovog derbijevog klinca kleci pored linije ceka da udje u igru i krsti seneko vece na evrligi gudura naveliko, isto prilikom izmenejel mi se cini il se nasi igraci daleko najvise krste?bas mi nekako neprirodno to na kosarkaskom terenupotpuno je tačno, ja imam iskustva sa klincima koji na u13-u15 krste se ko nenormalni, pre bacanja itd. iskustvo kaže da koliko god da su dominantni od njih ništa nikad ne bude jer to je ogroman znak da ne veruju u sebe nego u višnje sile. kad to vidim, čak ih poguram u tom smeru jer od toga nema sportiste.
October 20, 2025Oct 20 @pbg12345 @NikodijeSamo zbog vas dvojice gledam ABA ligu mnogo vise nego prethodne sezone, trebali bi klubovi da vam plate da radite podcast.
October 20, 2025Oct 20 Teška priča, bojim se. Pošibali bismo se u kafani zbog politike već posle prvog podkasta.
October 20, 2025Oct 20 6 minutes ago, Nikodije said:Teška priča, bojim se. Pošibali bismo se u kafani zbog politike već posle prvog podkasta.To se traži