Moća Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Meni Leftovers bzvz. Nestali ljudi ne zna se kako niti će se otkriti pa koj moj da gledam?
gone fishing Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) otkriće valjda u 3 finalnoj sezoni koja počinje posle ng ^_^ - mada čisto sumnjam u neko razumno objašnjenje, ovo je drama o tome kako se ljudi nose sa iznenadnim gubitkom - samo da ne bude kao u lostu, silne naučno, filozofsko, verske misterije i na kraju se ispostavi da je sve to bio samo film u glavi umirućeg putnika palog aviona edit možda su oni nestali zapravo preživeli neku globalnu katastrofu (napad biološkim ili hemijskim oružijem) a da su ovi koje sad gledamo u zagrobnom životu Edited December 2, 2016 by gone fishing
Jeremija Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Dobar je Leftovers, štaviše toliko je dobar da sam promenio i mišljenje o Lindelofu, koga ranije baš i nisam cenio. Generalno, serija nije za svakoga, jer zahteva dosta pažnje i strpljenja. Prva sezona je bila OK, ali kvalititavni skok sa drugom sezonom (po meni) još nije vidjen na televiziji,a epizoda International Assasin je možda i nejoboljih šezsesetak minuta serijskog sadržaja ove godine. Ironija je što je mnogo lošija prva sezona imala mnogo bolje rejtinge gledanosti, tako da samo zahvaljujući dobroj volji HBO-a dobijamo završnu sezonu.
Jeremija Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Nego, da se vratimo na temu, naišao sam na JJ Abramsov intervju na kraju koga sledi scena iz još neprikazane epizode Westworld. Pošto može da pokvari iznenadjenje, watch at your peril. http://www.nbc.com/the-tonight-show/video/jj-abrams-promises-westworlds-season-finale-is-insane/3433164
goofs Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 https://www.buzzfeed.com/jessemclaren/small-questions-westworld-needs-to-answer?utm_term=.psvQqvjdz#.ihNqkN4zY Ima par odlicnih
Jeremija Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Vredelo je ne spavati. :D Edited December 5, 2016 by Jeremija
mustang Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) prestala sam da gledam seriju ali citam vas da vidim sta se dogadja. mnogo mi je drago da su evan rachel wood i pogotovu jeffrey wright http://www.imdb.com/list/ls036992962/videoplayer/vi3185423897 postali poznati siroj publici... ko nije ccitao, gledao predstavu ili hbo kusnerov angels in america mini seriju, preporucujem. Edited December 5, 2016 by mustang
Duci Simonovic Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Pogledah za vikend svih 9, fino sam uplovio u taj svet
Arkadija Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Odlična epizoda. Iskupili su se za ono kilavljenje u prve 3-4 epizode.
djuras Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 sta je ovo, nema 10. epizode u mojim omiljenim prodavnicama?
Recommended Posts