Jump to content

Westworld

Featured Replies

poceli Vikinzi, ZBOGOM westworlde

zezas

+1

Meni Leftovers bzvz. Nestali ljudi ne zna se kako niti će se otkriti pa koj moj da gledam?

otkriće valjda u 3 finalnoj sezoni koja počinje posle ng ^_^

- mada čisto sumnjam u neko razumno objašnjenje, ovo je drama o tome kako se ljudi nose sa iznenadnim gubitkom

- samo da ne bude kao u lostu, silne naučno, filozofsko, verske misterije i na kraju se ispostavi da je sve to bio

samo film u glavi umirućeg putnika palog aviona :thumbdown:

edit

možda su oni nestali zapravo preživeli neku globalnu katastrofu (napad biološkim ili hemijskim oružijem) a da su ovi koje sad gledamo u zagrobnom životu

Edited by gone fishing

Dobar je Leftovers, štaviše toliko je dobar da sam promenio i mišljenje o Lindelofu, koga  ranije baš i nisam cenio. Generalno, serija nije za svakoga, jer zahteva dosta pažnje i strpljenja. Prva sezona je bila OK, ali kvalititavni skok sa drugom sezonom (po meni) još nije vidjen na televiziji,a epizoda International Assasin je možda i nejoboljih šezsesetak minuta serijskog sadržaja ove godine.

Ironija je što je mnogo lošija prva sezona imala mnogo bolje rejtinge gledanosti, tako da samo zahvaljujući dobroj volji HBO-a dobijamo završnu sezonu.

jedva cekam!

ljeb ti jebem ala se zagovna

Vredelo je ne spavati. :D

hvatajyz2jlp.png

Edited by Jeremija

prestala sam da gledam seriju ali citam vas da vidim sta se dogadja. mnogo mi je drago da su evan rachel wood i pogotovu jeffrey wright  http://www.imdb.com/list/ls036992962/videoplayer/vi3185423897  postali poznati siroj publici...

ko nije ccitao, gledao predstavu ili hbo kusnerov angels in america mini seriju, preporucujem. 

Edited by mustang

Pogledah za vikend svih 9, fino sam uplovio u taj svet

lebe mekani kakvo finale  :blink:  :Hail:

Odlična epizoda. Iskupili su se za ono kilavljenje u prve 3-4 epizode.

sta je ovo, nema 10. epizode u mojim omiljenim prodavnicama?