Ros Posted January 19 Posted January 19 56 minutes ago, Eleniko said: imam čamac Hide contents ali na dunavu cim se vreme popravi krenes put crnog mora pa mramorno, bosfor, dardaneli, i stizes 1
kipo Posted January 19 Posted January 19 1 hour ago, Eleniko said: imam čamac Hide contents ali na dunavu Jedan od mojih snova - kad dobihjem na lotu - je da kupim nekretninu na jugu Grcke, polozim to za brodarenje, kupim brodicu i daaaanima se selim sa ostrva na ostrvo (gdje god). Pecam, lozim vatre, slusam vjetar, talase. Sigurno ima stosta sto ne valja ali ovo je san, please. 2 1
msv Posted January 31 Posted January 31 Jedan od planova za ovo leto mi je Krit i sad vidim da se uvodi nova (LC) linija do Irakliona. Grčki SKY express bi trebalo da leti Erbasovim A320neo jednom nedeljno od 16. juna do 22. septembra. 1 1
Ros Posted January 31 Posted January 31 2 hours ago, msv said: Jedan od planova za ovo leto mi je Krit i sad vidim da se uvodi nova (LC) linija do Irakliona. Grčki SKY express bi trebalo da leti Erbasovim A320neo jednom nedeljno od 16. juna do 22. septembra. i gde ces onda?
msv Posted January 31 Posted January 31 (edited) 14 minutes ago, Ros said: i gde ces onda? Nije ništa zakucano, verovatno u neko od mesta iza Hanje. Npr. Effi u Plataniasu deluje kao solidno rešenje iako bismo uzeli i rent a car za obilaske. Edited January 31 by msv
Ros Posted January 31 Posted January 31 4 minutes ago, msv said: Nije ništa zakucano, verovatno u neko od mesta iza Hanje. Npr. Effi u Plataniasu deluje kao solidno rešenje iako bismo uzeli i rent a car za obilaske. mi smo dva puta bili ovde: www.meliastudios.gr to je u Agii Apostoli, 4-5 km od hanje. gazda profesor elektronike u penziji. zna di djavo spava i na cemu zemlju stoji. cisto i uredno. imas bus stanicu za hanju na 50m od studia, da se ne moras cimati za trazenjem parking u hanji uvece. tu gde je studio je lidl i jos jedan veliki supermarket. 1
Mr.Mxyzptlk Posted January 31 Posted January 31 predlozite neko mesto na halkidikiju ili okolina, da nije pusto, da ima neki restoran i setaliste a da je pristojna plaza. da ne mora da se vozi do plaze itd.
Mr.Mxyzptlk Posted January 31 Posted January 31 gledali smo toroni, prelepo ali je malo vise kao rizort. ne mos svima udovoljiti
msv Posted January 31 Posted January 31 Tamo nam je inače vlasnica jednog od apartmana tražila depozit za peškire. Pa je l' izgledamo kao da ćemo da krademo peškire? Propisi su propisi 1
Moća Posted January 31 Posted January 31 Nea Iraklitsa. Mi idemo drugi put zaredom koliko nam bilo lepo. Blizu ima vrhunskih plaza na 15 min. 1
decak Kejt Posted February 1 Posted February 1 11 hours ago, Moća said: Nea Iraklitsa. Mi idemo drugi put zaredom koliko nam bilo lepo. Blizu ima vrhunskih plaza na 15 min. imas neke preporuke za smestaj?
Recommended Posts