Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, Milošica said:

Ako može neki vodič za Mikonos, vezano za sve po malo.

sto se ti družiš sa nama sirotinjom?

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Ros said:

sto se ti družiš sa nama sirotinjom?

Nikad nisam pravio razlike u tom smislu.

• Haha 1
Posted
7 hours ago, Milošica said:

Nikad nisam pravio razlike u tom smislu.

zezam se, bre. sto si orhideja? :)

https://www.goatsontheroad.com/things-to-do-in-mykonos/

kreni odatle. ja sam bio pre X godina na par sati na mikonosu. sta reci, super izgleda grad. grad razglednica. izlet na delos je apsolutni must. 

ostalo je manje-vise klasika za jet set destinacije. super lokali, noćni provod, “opasnost” da iznenada naletiš na nekog od poznatih. a za te stvari moraš da platiš. vrlo je bitno da pogledaš meni kad nešto narucujes. naručivanje na slepo, pa “mala, da regulisemo” može da te gadno iznenadi. Npr: https://www.nzherald.co.nz/travel/scam-culture-greek-police-crack-down-on-rip-off-mykonos-restaurants/IW6ADUL2KUOLC6V3WYM3IDU5IU/

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Zna se zašto se ide na Mikonos :naughty:

• Haha 1
Posted

Moja drugarica je tamo u mlađim danima dilovala travu....

Posted

Koliko god da se pripremas, skracujes letovanje da ne putujes vikendima, Ponedeljak prepodne Evzoni 6h u koloni. Potpuni kolaps, ovo nisam nikada doziveo. Negde pise da je pao sistem ali sumnjam. Da mogu da biram, 20h voznje autoputem >>> 10h voznje magistralom >>> 6h cekanje na granici. Koliko mrzim granice.

Posted
Koliko god da se pripremas, skracujes letovanje da ne putujes vikendima, Ponedeljak prepodne Evzoni 6h u koloni. Potpuni kolaps, ovo nisam nikada doziveo. Negde pise da je pao sistem ali sumnjam. Da mogu da biram, 20h voznje autoputem >>> 10h voznje magistralom >>> 6h cekanje na granici. Koliko mrzim granice.

To "pao je sistem" je tako rutinski izgovor, ali uvek upali...

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted

Naxos, ima li kakva preporukica? Idemo u Atinu dva dana, pa onda trajektom. 

Posted
39 minutes ago, djeneralche said:

uh... mi razmisljamo da sad u povratku odemo na dojran. ili da potpuno okrenemo na medzitliju, pa spavamo u bitolju. put atina - korint je inace bio privremeno zatvoren zbog pozara blizu lutrakija/atine, jos to nije sasvim sanirano. inace, mi smo 14. jula oko pola 8 ujutru sve prosli za 25 min na evzoniju, iz pravca makedonije. neverovatno. 

@nisam ja isprobali smo tag u grckoj, do naseg izlaza, posle korinta, ima cak 14 tolls (oko 42 e). vise nego korisna stvar.

i da, uprkos nenormalnoj vrucini, peloponez je divan.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Kampokei said:

Naxos, ima li kakva preporukica? Idemo u Atinu dva dana, pa onda trajektom. 

Kolega kaze najlepse plaze na kojima je bio. Apartmani sa malim bazenom nesto i nije skupo. Ali nisu blizu obale.

• Hvala 1
Posted (edited)
1 hour ago, Aleksija said:

@nisam ja isprobali smo tag u grckoj, do naseg izlaza, posle korinta, ima cak 14 tolls (oko 42 e). vise nego korisna stvar.

i da, uprkos nenormalnoj vrucini, peloponez je divan.

Strava. Ja sam posle inicijalne registracije dobio samo ovaj mail.

IMG-0301.jpg

Edited by nisam ja
  • +1 1
Posted
56 minutes ago, djeneralche said:

Kolega kaze najlepse plaze na kojima je bio. Apartmani sa malim bazenom nesto i nije skupo. Ali nisu blizu obale.

A koji deo ostrva bio taj sa najlepsim plazama? Vidim da nije malo ostrvo, u rangu sa Krkom i Cresom po velicini, tj nesto malo vece.

Posted
22 minutes ago, Kampokei said:

A koji deo ostrva bio taj sa najlepsim plazama? Vidim da nije malo ostrvo, u rangu sa Krkom i Cresom po velicini, tj nesto malo vece.

plaže na zapadnoj strani

• Hvala 1
Posted
On 10. 7. 2023. at 10:06, LeBron said:

Za Makedoniju prekonfigurises Srpski tag ako ga imas

Važi li i dalje makedonska e-kartica za putarinu? Imam na njoj denare od prošle godine. 

Pretpostavljam da se grčki tag ne isplati cimanja ako se ide samo do Halkidikija? Ili da naručim i ja pa ako stigne stigne.