colonelo Posted February 8 Posted February 8 On 6. 2. 2024. at 0:48, Halvard said: Prva sezona odlična, druga (meni) katastrofalna, ali nema puno epizoda pa svejedno vredi odgledati. Prva sezona veoma dobra, druga osjetno slabija, ali se u poslednjoj epizodi lijepo zaokruže obje sezone...
bags Posted February 10 Posted February 10 V efekat - ako ne bude Kicica vise smesi se i 3/10 ... Bas losa gluma svih za sada.
pbg12345 Posted February 11 Posted February 11 ne secam se da su u mesu i kostima bili ovako karikaturni likovi, los kasting i ocajna gluma kao u kozi zapravo obe te serije su bile solidne, sto me uz cinjenicu da se radnja odvija u bos krajini/banjaluci i navelo da gledam, ali ovo je iz nekog razloga bas slabo
Stela Posted February 11 Posted February 11 Meso i Kosti su korektne serije. Kozu pocela i prekinula, sve mi je izvestaceno, bez supstance, prazno. Nategnuto, nikakvu povezanost ni sa cim nisam osetila.
April Posted February 14 Posted February 14 Meni je Koža lošija od Mesa i Kostiju tačno za kasting najamnika Telekomovih serija. Bandović glumi sebe, Dugalić glumi sebe, Maksić glumi sebe, Gvero glumi sebe, Isaković glumi sebe, Jovana Gavrilović glumi sebe, Nataša Ninković kao i uvek glumi Ništa. Banjalučana i Novosađana tačno nema dovoljno da pokrenu sve lenje beogradske guzice. Ljubiša Savanović, Saša Stojković, Vahid Džanković, Milica Janevski, Nikolina Jelisavac, Anja Ilić kidaju, ali to smo već znali. Volim i kako Saša Hajduković režira, žao mi je što ne radi više. Đe si Sedlo, ljudski maksimume! 1 2
ronin Posted February 14 Posted February 14 1 hour ago, April said: Meni je Koža lošija od Mesa i Kostiju tačno za kasting najamnika Telekomovih serija. Bandović glumi sebe, Dugalić glumi sebe, Maksić glumi sebe, Gvero glumi sebe, Isaković glumi sebe, Jovana Gavrilović glumi sebe, Nataša Ninković kao i uvek glumi Ništa. Banjalučana i Novosađana tačno nema dovoljno da pokrenu sve lenje beogradske guzice. Ljubiša Savanović, Saša Stojković, Vahid Džanković, Milica Janevski, Nikolina Jelisavac, Anja Ilić kidaju, ali to smo već znali. Volim i kako Saša Hajduković režira, žao mi je što ne radi više. Đe si Sedlo, ljudski maksimume!
Frank Pembleton Posted February 14 Author Posted February 14 Danas "promocija" serije Sablja za novinare...
Stela Posted February 14 Posted February 14 Koliko epizoda ima Sablja? Videh negde da je mini-serija.
April Posted February 14 Posted February 14 Meni se okreće utroba od pretencioznosti Dragana Mićanovića. Što sam dobar frajer, što sam dobar glumac, u pičku materinu. 2
Milošica Posted February 14 Posted February 14 (edited) Jel je postojao veći frajer a manje pretenciozan(bar u ulogama) od Bekima...Eventualno Žarko... Edited February 14 by Milošica
Misko Posted February 14 Posted February 14 (edited) 1 hour ago, April said: Meni se okreće utroba od pretencioznosti Dragana Mićanovića. Što sam dobar frajer, što sam dobar glumac, u pičku materinu. Ma meni je on smor kao pojava, i kao glumac, nije n drvo, nego parce papira..fizicki, dobro, slicniji je Djindjicu od Uliksa(kakvo je to teks ranje od kastinga bilo), ali, ne zncajano bolji..ja kazem da bi Pele bio najidealniji, em je pokazao d aje majstor transformacije, em fizicki actually podseca donekle na njega , cak i u boji glasa ja barem, mogu videti slicnost(tj. on bi mogao da izmeni glas da vise vuce na Djindjica..e, sad, sto je vec prestareo, to jeste problem..a ova serija, mirise mi da ce biti kao Porodica, dotaci ce se povrsno atentata i Sablje, ali neki igraci koji su nazalost, i danas aktuelni , ce biti postedjeni(inace ne bi ni islo na RTS)..na stranu sto mi jos uvek ni ne znamo pravu pozadinu ubistva, svako ima svoju eoriju i narativ, ali pravu istinu saznacemo verovatno nikad Edited February 14 by Misko 1
foto Posted February 14 Posted February 14 6 hours ago, April said: Đe si Sedlo, ljudski maksimume! najjaca replika cele serije! 1
Misko Posted February 14 Posted February 14 38 minutes ago, Milošica said: Jel je postojao veći frajer a manje pretenciozan(bar u ulogama) od Bekima...Eventualno Žarko... Dragan Nikolic? 1
Recommended Posts