hefaca Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 8 hours ago, slepa živana said: ali zato jova radovanović u ulozi pijanca nisam mogla da se ne nasmejem Nestorovic nepravedno gurnuo Jovu u drugi plan. Ovo je osveta!
msv Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Serija "Vikend sa ćaletom" već osvanula na Piratskom zalivu, jer može da se bindžuje na EON-u za 690 din.
Arkadija Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Odgledala sam sinoć prvu epizodu Vikenda sa ćeletom. Tja, na retke momente simpatično i duhovito, npr scena kada sede u restoranu, pa iz torbice ćale vadi pištolj, batinu protezu, pa tek onda pare i grdi batu što ne nosi protezu, a predebeli bane vidaković nešto mrmlja kako ga proteza žulja. Ali, ovo je 101.serija koja glorifikuje kriminal, bahatost, prostakluk, neobrazovanje. Relativno pristojno i vaspitano dete je izloženo torturi od strane ćaleta zbog toga. Desetogodišnjem detetu se obraća: "đoku da redovno pereš, a jel ga već šiljiš, ahahaha". Ne znam, meni to nije smešno. 1
djeneralche Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Ja odgledao uvodnih 5min, nekakvo rostiljanje na krovu zgrade. Neprijatnost kao takva, ugasio.
slepa živana Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 teška neprijatnost, a humor za susramlje. jel gledao neko tajnu dimljene slanine? 1 1
askeladden Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 45 minutes ago, slepa živana said: teška neprijatnost, a humor za susramlje. jel gledao neko tajnu dimljene slanine? Vec pola sata razmisljam da li lozis ili stvarno ima ta serija?
Arkadija Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Loži, ima Tajna vinove loze. Moja majka kaže da je neopevano sranje. Ona inače voli te domaće sapunjare i nije joj mrzak bračni par Ćetković-Mičalović.
askeladden Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 2 hours ago, Arkadija said: Loži, ima Tajna vinove loze. Moja majka kaže da je neopevano sranje. Ona inače voli te domaće sapunjare i nije joj mrzak bračni par Ćetković-Mičalović. Gore od Jagodici sa Lutkicem?
SNARC Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Rodja Draskovic nekako mora konacno da pocne da prodaje vino..dosta para je uleteo u vinograde i vinariju, morace makar preko serije da se reklamira.
April Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Rodja Draskovic nekako mora konacno da pocne da prodaje vino..dosta para je uleteo u vinograde i vinariju, morace makar preko serije da se reklamira.Rođa glumi u sopstvenoj reklami?Prvo sam mislio da sam potpuno poludeoSent from fav toy 1
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 kakva praznina je ta tajna lozovače sgbč je dramski klasik za ovo smeće
April Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ovo svakako puštati na sastancima anonimnih alkoholičaraOd vina do kokainaKratak je putSent from fav toy
SNARC Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 9 hours ago, April said: Rođa glumi u sopstvenoj reklami? Prvo sam mislio da sam potpuno poludeo Sent from fav toy Vidi, ne znam da li glumi jerbo nisam pogledao ni minut toga..ali sam primetio da on to sponzorise..A ime serije, radnja serije i njegova investicija koja se ne isplacuje se trenutno veoma zanimljivo podudaraju. Ne bime cudilo da insistira da se pojavi.
nisam ja Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 ima neka serija koja je reklama za firmu nekog rođe? 1
Recommended Posts