September 22, 2025Sep 22 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:sada ima smisla zasto su spanci/portugalci/italijani najgori gubitnici u sportu
September 22, 2025Sep 22 19 hours ago, Shan Jan said:Ne znam ni kako je SA tako visoko. Evo polomise se expati da idu gde se kamenuju zene i seku ruke lopovima.pa ta tri koja su ispitali su rekli sve lepo lepse najlepse o svemu u SA
September 22, 2025Sep 22 17 minutes ago, Mel said:pa ta tri koja su ispitali su rekli sve lepo lepse najlepse o svemu u SAMislim da je cak i gluplje. Da imaju neki sistem gde svaka stavka vuce koliko je jaka a u SA je kinta nenormalna.
September 22, 2025Sep 22 @Shan Jan ima na linku izveštaj i gomila tabela. Okačila prvobitno jer mi je iz moje perspektive dosta nelogičnosti.
September 22, 2025Sep 22 Kad smo kod saliniteta, evo mape našeg dragog Mediterana.Nisam pogrešio kad sam ženi tvrdio da je more slanije u CG nego na Halkidikiju.
September 26, 2025Sep 26 Drzavljanstvo zatvorenika u Austrijikolona - koliko ih je u zatvorakolona - koliko je populacija u Austrijikolona - zatvorenika na 1000 stanovnika
September 26, 2025Sep 26 Pročitao 'Drzavljanstvo zatvorenika u Australiji' i izbečio se otkud 7 miliona Austrijanaca u Ozilendu
September 26, 2025Sep 26 Prilicno sam siguran da drzimo ubedljivo prvo mesto, barem 50% ovih sa AT pasosom su Srbi. (sigurno ima i neki mali deo kod HR,BH i RO pasosa )
September 26, 2025Sep 26 11 hours ago, ultra plasticni said:nisam znao da ima ovoliko rumuna u austrijiNe samo da ih je puno nego imaju najrazličitije subkulture tamo. Tipa prosjaci ispred Billa i Sparova su iz rumunskog prosjačkog esnafa, pa onda velika grupa pankera skvotera. Ok su Rumuni, pametan svet, daleko od naše uobražene Yugo vizije njih.