September 19, 2025Sep 19 8 hours ago, jezovuk said:Grčka? Ne smeju ni da pokažu?!Pise u tekstu ispod, na kraju, da nema dostupnih podataka.
September 19, 2025Sep 19 3 hours ago, Lancia said:Koji sam ja slepac, samo sam u 4 bio. Ja u tri nisam - ako su isti, zajedno smo kompletirali listu l
September 19, 2025Sep 19 14 minutes ago, jms_uk said:Ja u tri nisam - ako su isti, zajedno smo kompletirali listu lBarselona, Kopenhagen, Atina, Amsterdam - nema sanse da ovde nisi bio. Pretpostavljam Strazburg, Bordo i Tel Aviv (ovaj poslednji zbog izraelskog pecata).
September 19, 2025Sep 19 4 hours ago, Lancia said:Koji sam ja slepac, samo sam u 4 bio. Ja sam bio u 7, Venecija, Atina, Budimpesta,Beč,Milamo, Firenca, Dubai...U New Yorku i Stambolu sam bio na aerodromu, to ne racunamo... :)U Berlin idem u novembru...
September 19, 2025Sep 19 1 minute ago, Lancia said:Barselona, Kopenhagen, Atina, Amsterdam - nema sanse da ovde nisi bio. Pretpostavljam Strazburg, Bordo i Tel Aviv (ovaj poslednji zbog izraelskog pecata).Strazburg, Bordo i Firenca.Bio u Tel Avivu (2011. IIRC), dobio pecate, pa onda ubrzo posle zamenio pasos.
September 19, 2025Sep 19 3 minutes ago, jms_uk said:Strazburg, Bordo i Firenca.Bio u Tel Avivu (2011. IIRC), dobio pecate, pa onda ubrzo posle zamenio pasos.Da jbg, mislio sam tako nesto, ali onda bih napisao Cikago a ne Firenca. Koji je tebi najlepsi grad? Meni kako vreme prolazi Kopenhagen, ranije bila Barselona.
September 19, 2025Sep 19 8 minutes ago, Lancia said:Da jbg, mislio sam tako nesto, ali onda bih napisao Cikago a ne Firenca. Koji je tebi najlepsi grad? Meni kako vreme prolazi Kopenhagen, ranije bila Barselona.Zavisi - menjaju se oni, a menjam se i ja. Negde sam bio vise puta/duze; negde samo jednom ili kratko, i onda se tu utisci razlikuju.Ali def 👍 za KbH, bio dvaput ovog leta na po dan/dva (posle 21 godinu od poslednje prethodne posete) i bas je lep utisak ostavio (mada je dosta pomoglo i suncano vreme oba puta 🙂 )
September 19, 2025Sep 19 Meni su te beton-čelik-staklo džungle baš horor i to sve više što sam stariji. (Doduše, nisam bio u NY, Tokiju ili nekom sličnom Šangaju, pa ostavljam mogućnost da je uživo drugačiji doživljaj nego na slikama). Istanbul mi je bio baš prava mera ludila (al i to je bilo pre skoro 20 godina). Kako vreme ide, sve su mi bolji manji gradovi. Malme mi je npr bio baš super simpatičan. Edited September 19, 2025Sep 19 by jezovuk
September 19, 2025Sep 19 Kopenhagen, Amsterdam, Stokholm i Petrograd stari centar imaju dosta zajednickog u kanalima i mostovima. Ako se ne racuna centar arhitektonski i za zivot mi se najvise svidjaju Kopenhagen, Bec i Barselona.Ostali lepi svaki na svoj nacin. Sangaj mi se vise dojmio od Pekinga. Ne znam zasto nema Madrida. Mislim da gore su izlistane omiljene destinacije masovnog turizma. Edited September 19, 2025Sep 19 by Moonwalker
September 19, 2025Sep 19 5 hours ago, Lancia said:Koji sam ja slepac, samo sam u 4 bio. I ja, ali ja baš ne volim da putujem.
September 19, 2025Sep 19 5 hours ago, Lancia said:https://x.com/stats_feed/status/1968588777275740585 Koji sam ja slepac, samo sam u 4 bio. kači tvit link(ne vide svi kad ga samo pejstuješ) tek kad sam kvotovao vidim ima neka lista8 malo manje bedno