Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jedna mapa govori vise od riječi

Featured Replies

Lista je pomalo za svakog.

Meni je nelogično da se tu nađe Dubai, pa čak i Atina (koja uprkos civilizacijskoj lepoti u nekim drugim delovima je baš loš vajb; ali eto, ima bar to, pa zaslužuje bar neko mesto na listi).

A sa druge strane, nema Madrida niti Londona.

Za Pariz se slažem sa @Kampokei on je prelep, ali repetitivan. Rim je prelep, ali i kreativniji, opušteniji u svojoj lepoti.

• Replies 6.3k
  • Views 593.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• Moj bivši šef belgijanac je često ponavljao da je bog izbalansirao tu predivnu zemlju (mora, planine, blagorodno zemljište) tako što je stvorio francuze.

Posted Images

Ja sam bio u 11 gradova sa liste, umesto Dubai tipa gradova bih ubacio Krakov (koji mi je lep kao Prag, ali sa manje turista).

Slažem se sa @Ivo Petović za Pariz , bio sam u Decembru nije bilo puno turista i šetao sam sam. Činilo mi se da će se iza ćoška pojaviti pripiti Hemingvej ili neko sličan.

Na žalost pored Rima sam prolazio boga oca puta (jednom čak i spavao u predgrađu, ali u grad još nisam kročio).

Važiližažili. Za prva tri na listi nes smem da tvrdim jer svo znanje imam iz Narkos serijala, ali bilo koja pozitivna lista gde Južna Afrika nije na bar 160/180 mestu je bulšit

sace vam uskrate fondove, koj' ce vam.

4 hours ago, Desmond Bojčinski said:

Važiližažili. Za prva tri na listi nes smem da tvrdim jer svo znanje imam iz Narkos serijala, ali bilo koja pozitivna lista gde Južna Afrika nije na bar 160/180 mestu je bulšit

Ne znam ni kako je SA tako visoko. Evo polomise se expati da idu gde se kamenuju zene i seku ruke lopovima.

Uracunali su verovatno platu Kristijana Ronalda u prosek, pa zakljucili da se isplati

7 hours ago, Čutura said:

sace vam uskrate fondove, koj' ce vam.

Poljacima takodje.

Srbija je na oko 10.

Ali bih voleo da vidim po parametrima, posto plate po kupovnoj moci ne mogu dati takav rezultat je su Rumuni blizu sa Hrvatskom i Slovenijom po platama po paritetu kupovne moci(ukljucena inflacija)

Voleo bih da vidim po kojim kriterijumima je istocna Poljska, koliko znam siromasniji deo Poljske, bolji od Danske

ec-europa-eu-eurostat-statistics-explain

Video sam parametre koje uzimaju, mozda posedovanje nekretnine moze igrati znacajnu ulogu u rezultatima.

Opet iz serijala o rekama:

r/geography - What if rivers turned into trees? (7/24) Let me introduce you to you the Juniper Indus, Juniperus Indus [OC]

Aleksandar Velki je došao do Jheluma ako se dobro sjećam pročitanog

11 hours ago, Emerald said:

Voleo bih da vidim po kojim kriterijumima je istocna Poljska, koliko znam siromasniji deo Poljske, bolji od Danske

Još je zanimljivije da po tome cijelo njemačko porajnje stoji gore od istoka

IMG_1590.jpeg