Jump to content

Obrazovanje 21. veka - reforma ili propast

Featured Replies

Tipujem na neku ortakinju Suzane Vasiljević. 

• Replies 1.7k
  • Views 162.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre 3 dana, u sredu mi je otac deteta kome sam razredni pretio da ce doci u skolu ili ce me naci u gradu da mi otkine glavu jer sam mu rekao da mora kupiti loptu koju je njegov sin probusio drugu taj

• Drugarica koja predaje srpski zalepila keca nekom klincu zbog prepisivanja rada sa interneta. Sutradan se javljaju njegovi roditelji direktorki i traže da ova bude kažnjena zbog traume koju je izazval

• Sačeka ga nemotivisan učitelj/nastavnik koji ako mu da lošu ocenu može da bude proganjan od oca sa bembarom iz predhodne rečenice i shvatanje da mu škola suštinski ne može ništa, ako je dovoljno bahat

Posted Images

sve su one ortakinje. ne znam samo gde nadjoshe prosvetne.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ma beži, kad sam videla naslov negde, prvo sam pomislila da će nas uniformisati :isuse:

On 13. 4. 2022. at 17:49, Svemir Zeka said:
Ma beži, kad sam videla naslov negde, prvo sam pomislila da će nas uniformisati :isuse:

vi ste sledeci. drzavni manekeni da budete, i u chachku i u milanovcu da vas prepoznaju i vichu nsnvnice nsnvnice :D

On 13. 4. 2022. at 17:54, gospa buba said:

vi ste sledeci. drzavni manekeni da budete, i u chachku i u milanovcu da vas prepoznaju i vichu nsnvnice nsnvnice :D

Bele košulje, široke muške sakoe, suknja 10 cm ispod kolena i sebago cipele (čarape boje mesa™)

I natapirane punđe :thumbsup:

On 13. 4. 2022. at 17:59, Svemir Zeka said:

Bele košulje, široke muške sakoe, suknja 10 cm ispod kolena i sebago cipele (čarape boje mesa™)

I natapirane punđe :thumbsup:

al će budeš sehi :rolf:

Govori u svoje ime :D

posta srbije se isto uniformisala. bele sulje, sa plavim zavrsecima rukava, ali jedna divna operatorka u posti u koju idem, odlucila da zaveze crvenu maramu oko vrata.

preporuceno ovo, ovo obicno, itd.

-koja ste vi carica!

-jbg, neko i to mora.

-o bella ciao.

-smeh.

Edited by holden kolfild

On 13. 4. 2022. at 18:08, renne said:

al će budeš sehi :rolf:

Čekaj, a muškarci??

On 13. 4. 2022. at 18:50, Svemir Zeka said:

Čekaj, a muškarci??

Oni su vec uniformisani :)

On 13. 4. 2022. at 18:54, Sandradjer said:

Oni su vec uniformisani :)

Dobro, ali mora da im se doda neka maramica u džepu kod revera. S izvezenim imenom škole.

On 13. 4. 2022. at 19:06, Svemir Zeka said:

Dobro, ali mora da im se doda neka maramica u džepu kod revera. S izvezenim imenom škole.

Obavezno, bas je slatko to :D

On 13. 4. 2022. at 19:06, Svemir Zeka said:

:wub:

On 13. 4. 2022. at 18:39, holden kolfild said:
posta srbije se isto uniformisala. bele sulje, sa plavim zavrsecima rukava, ali jedna divna operatorka u posti u koju idem, odlucila da zaveze crvenu maramu oko vrata.

preporuceno ovo, ovo obicno, itd.

-koja ste vi carica!
-jbg, neko i to mora.
-o bella ciao.
-smeh.
odavno se to ne nosi u poshti, poginulo u borbama korone. bar kod nas.

Nego, gde nam je nestao kolega bankar? 

Javio se samo malo i otišao, mogao je svašta još da diskutuje

Edited by Svemir Zeka