April 13, 20223 yr sve su one ortakinje. ne znam samo gde nadjoshe prosvetne.sent from novi mnogo jak bubamoto.
April 13, 20223 yr Ma beži, kad sam videla naslov negde, prvo sam pomislila da će nas uniformisati vi ste sledeci. drzavni manekeni da budete, i u chachku i u milanovcu da vas prepoznaju i vichu nsnvnice nsnvnice sent from novi mnogo jak bubamoto.
April 13, 20223 yr 2 minutes ago, gospa buba said: vi ste sledeci. drzavni manekeni da budete, i u chachku i u milanovcu da vas prepoznaju i vichu nsnvnice nsnvnice sent from novi mnogo jak bubamoto. Bele košulje, široke muške sakoe, suknja 10 cm ispod kolena i sebago cipele (čarape boje mesa™) I natapirane punđe
April 13, 20223 yr 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Bele košulje, široke muške sakoe, suknja 10 cm ispod kolena i sebago cipele (čarape boje mesa™) I natapirane punđe al će budeš sehi
April 13, 20223 yr posta srbije se isto uniformisala. bele sulje, sa plavim zavrsecima rukava, ali jedna divna operatorka u posti u koju idem, odlucila da zaveze crvenu maramu oko vrata. preporuceno ovo, ovo obicno, itd. -koja ste vi carica! -jbg, neko i to mora. -o bella ciao. -smeh. Edited April 13, 20223 yr by holden kolfild
April 13, 20223 yr 11 minutes ago, Sandradjer said: Oni su vec uniformisani Dobro, ali mora da im se doda neka maramica u džepu kod revera. S izvezenim imenom škole.
April 13, 20223 yr 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Dobro, ali mora da im se doda neka maramica u džepu kod revera. S izvezenim imenom škole. Obavezno, bas je slatko to
April 13, 20223 yr 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Dobro, ali mora da im se doda neka maramica u džepu kod revera. S izvezenim imenom škole.
April 13, 20223 yr posta srbije se isto uniformisala. bele sulje, sa plavim zavrsecima rukava, ali jedna divna operatorka u posti u koju idem, odlucila da zaveze crvenu maramu oko vrata. preporuceno ovo, ovo obicno, itd. -koja ste vi carica! -jbg, neko i to mora. -o bella ciao. -smeh.odavno se to ne nosi u poshti, poginulo u borbama korone. bar kod nas.sent from novi mnogo jak bubamoto.
April 14, 20223 yr Nego, gde nam je nestao kolega bankar? Javio se samo malo i otišao, mogao je svašta još da diskutuje Edited April 14, 20223 yr by Svemir Zeka