Indy Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Pretpostavljam da će vlasnici novijih Lenovo mašina biti još bolje podržani... ali, ovo (Lenovo Companion) već izgleda simpatično.
Prospero Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Meni ubacili neki "Acer Explorer" za ovaj mali Aspire, nema ništa spec aii ima neke brze linkove za drajvere, tehničku pomoć, preporučene app-ove itd.
nera Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 probala savet sa Indijevog linka i nista... probala takodje ovo sto je Ros naveo, restartovala servis i uspela samo da mi nestane upgrade ikonica iz tray-a :P u windows update mi stoji ovo:
Razzmatazz Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Je li neko od vas early adoptera pročitao EULA? http://www.techworm.net/2015/07/by-downloading-windows-10-you-are-allowing-microsoft-to-spy-on-you.html
Vapad Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 (edited) uuuu, pa još malo ko google :D "ako nemaš šta da kriješ..." :) Ne mogu razz više da krijem svoje sklonosti, leksi bel,iako je matora, all the way, šta da se radi Edited July 30, 2015 by Vapad
nera Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 komp, teleofni, tablet, smart tv... ne znam vise gde ne delim podatke <_< uostalom, ako nadju nesto bas zanimljivo nek' jave i meni, mozda sam intrigantnija osoba nego sto mislim ^_^
teacher Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 instalirao clean install pro x64. + pokupio sve drajvere sam (osim skenera) + edge ima super skrinšout feature + generalno, look&feel su odlični + powershell + search konačno ima neku funkciju - privacy (sad imamo i market id) - cortina troši preko 60mb ram-a u mirovanju, dakle - ćaos - notifikacije su loše odrađene - command prompt i dalje ne može da se raširi normalno
Razzmatazz Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Pa instaliraš CygWin, kakav crni command prompt. BTW, obožavam to sleganje ramenima glede privatnosti i advokatisanje tipa "ako nisi krimos...". <_<
Sludge Factory Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Na jednom laptopu sam uradio clean install 8.1, kako sad da ga nateram da mi ponudi upgrade? http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b?auth=1 Jozo, mi izgleda moramo da cekamo. Ko nam je kriv kad nismo rezervisali -_-
teacher Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Pa instaliraš CygWin, kakav crni command prompt. BTW, obožavam to sleganje ramenima glede privatnosti i advokatisanje tipa "ako nisi krimos...". <_< dobro si me podsetio.
Indy Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 probala savet sa Indijevog linka i nista... Meni radi na drugom laptopu zaredom. Znači moraš sve iz onog foldera da obrišeš, zatim da (u cmd prozoru koga startuješ sa Run as Administrator) ukucaš wuauclt.exe /updatenow dvaput (jednom na početku i zatim ponovo kad ti izađe "Checking for updates"). BTW, apgrejd je toliko nežno urađen da sam ja na momenat mislio da se ništa nije desilo (tj. da nije uspelo). Dok nisam primetio da su ćoškovi prozora malo drugačiji nego pre.
nera Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Pa instaliraš CygWin, kakav crni command prompt. BTW, obožavam to sleganje ramenima glede privatnosti i advokatisanje tipa "ako nisi krimos...". <_< pa ne advokatisem bas, nego iskreno ne znam kako bih mogla sve to da izbegnem. da, naravno da me iritira sve to, ali kao obican korisnik mislim da nemam bas previse opcija. osim da se iskljucim sa interneta u totalu i okruzim se analognim aparatima a to se nece desiti. ako imas neki predlog daj, nije windows jedini operativni sistem ali sa ostalima nisam imala prilike da radim tako da nemam pojma sta je najgore a sta najbolje. Meni radi na drugom laptopu zaredom. Znači moraš sve iz onog foldera da obrišeš, zatim da (u cmd prozoru koga startuješ sa Run as Administrator) ukucaš wuauclt.exe /updatenow dvaput (jednom na početku i zatim ponovo kad ti izađe "Checking for updates"). BTW, apgrejd je toliko nežno urađen da sam ja na momenat mislio da se ništa nije desilo (tj. da nije uspelo). Dok nisam primetio da su ćoškovi prozora malo drugačiji nego pre. hvala Indy, negde sam prezupcila da treba samo jednom da se udari enter dok proverava za update, probacu ponovo kad dodjem kuci.
teacher Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 pa ne advokatisem bas, nego iskreno ne znam kako bih mogla sve to da izbegnem. da, naravno da me iritira sve to, ali kao obican korisnik mislim da nemam bas previse opcija. osim da se iskljucim sa interneta u totalu i okruzim se analognim aparatima a to se nece desiti. ako imas neki predlog daj, nije windows jedini operativni sistem ali sa ostalima nisam imala prilike da radim tako da nemam pojma sta je najgore a sta najbolje. znači, kriješ nešto
Recommended Posts