copkillah Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Mene kolega ubeđuje da ima neki kontra-miting u 12? Zna neko nešto? ....shit has hit the fan... ovo ti je najbliže tome: https://twitter.com/lilyslynch/status/777451988980301824
ToniAdams Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Srecan nam prajd A ovo sto isprica Ana Brnabić je isto skroz bilo korektno. Drago mi je da je usput spomenula i da je Beograd (i svi drugi gradovi) potpuno nedostupan i za osobe u kolicima. Uvek treba naglasavati da ako si u kolicima 90% ivicnjaka ne mozes da prodjes, u 95% zgrada ne mozes da udjes, a i u pola drzavnih institucija. pa da. sve je to ostalo od zutih, a ovi njeni nisu jos cestito ni dosli na vlast.
Frank Pembleton Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Torbice ukoso! ....shit has hit the fan...
Gospodin Slucaj Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 To što nema razbijanja parade nema veze sa tim kako ljudi rezonuju o pederima, već samo kako navijači razmišljaju o paradi samoj - da li se ima smisla cimati i da li će biti toliko lepo, ili ne. To što neko iz Kragujevca danas nema para ni volje da se cima do Beograda da bi se tukao i pravio sranja nema veze sa tim kako on razmišlja o pederima niti znači da su se njegovi stavovi promenili. Naravno da parada nije uticala na hulose u Borči i naravno da će tući pedere isto koliko su to radili i ranije. Jedini ljudi na koje parada može da utiče su pripadnici obrazovane i dobro situirane srednje klase - neki student recimo koji je nekada bio homofoban sada to verovatno više nije. Ali to su ljudi koji već nastoje da budu "senzitivni" na probleme svih mogućih manjina - neko je nekad recimo voleo cigane i žene, ali mu pederi nisu bili najdraži, a sada se senzibilisao i za njihove probleme. Tu, za takav cilj, Parada ima smisla i to može da postigne. Sve drugo - ne, a naročito ne "menjanje slike o gejevima" koja postoji kod najširih slojeva. Još jedan cilj je ostvaren - ako je to uopšte i bio cilj i ako ima smisla da to bude cilj Parade - a to je da Parada može biti organizovana bez problema. To ipak ne znači da ulično nasilje nad pederima opada ili da je država uterala strah u kosti navijačima i uličarima (paraderi često govore da im je ovo primarni ili sekundarni cilj Parade) niti ima ikakve veze sa tim. Nije tačno ni da je Parada "medveđa usluga" pederima i da će uzrokovati nekakav prezir prema njima. Parada je prosto jedno imbecilno rešenje - poput škola bez nasilja i sličnih stvari - koje ne može da promeni ništa. ja vidim da se situacija promenila po ljudima oko mene koji su panduri i idu da obezbeđuju paradu i koji su vatreni navijači to je opšta zajebancija oko gejeva i parade šala šalu stiže :D relaksirana je tema to sada postala za deset godina to neće biti issue mmw e sad koliko je tu parada zaslužna to je pitanje
MayDay Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 (edited) Torbice ukoso! ....shit has hit the fan... I Punisher košulja, ali ovaj organ reda je Archer lično. Apolon. Ne bi ni ti ostao imun. Edited September 18, 2016 by MayDay
Frank Pembleton Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Šta znam bermude, torbica ukoso, ošišan na ćelavo, mislio sam da imaš više ukusa.. ....shit has hit the fan...
MayDay Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Strong silent type bio u akciji kad smo prelazili na Trg. Obezbedio perimeter, nikad se sigurnije nisam osećala. :D A mi sve uz njega. Provalio me, jadan, pa meni bilo neprijatno jer sam ga objektifikovala, a to nije lepo.
yolo Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 prajd a strejteri i strejterke bi da navataju nesto... e srbijico nista ti nije sveto
Hella Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Srecan nam Vučićev prajd Najbolji Vučićev Prajd ikada! ja vidim da se situacija promenila po ljudima oko mene koji su panduri i idu da obezbeđuju vučićevu paradu i koji su vatreni navijači to je opšta zajebancija oko gejeva i vučićeve parade šala šalu stiže :D relaksirana je tema to sada postala za deset godina to neće biti issue mmw e sad koliko je tu vučićeva parada zaslužna to je pitanje ovako već zvuči prihvatljivije ajde autujte se i vi ostali podržavaoci vučićevih priredbi nemoj da se stidite
JozoMujica Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 (edited) ovako već zvuči prihvatljivije +1 Svaka čast Vučiću. Edited September 18, 2016 by JozoMujica
Bujodrag Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 prajd a strejteri i strejterke bi da navataju nesto... e srbijico nista ti nije sveto :D
bradilko Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Šta znam bermude, torbica ukoso, ošišan na ćelavo, mislio sam da imaš više ukusa.. ....shit has hit the fan... +1pa ovaj je trbuljat,sisat i ima X noge..
Recommended Posts