ajgor Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 koga, halkbank? Da li mi se to samo učinilo, ili je Halkbank bio jedan od bitnijih sponzora skorašnjeg sastanka G20 u Antaliji?
stajebrebilo Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Ne znam kakve veze ima njihov rezultat u nekoj državi sa onim što sam napisao...govorim o tome da postoje organizacije/firme/pojedinci povezani sa međunarodnim terorizmom koji su otvorili dovoljan broj računa u Halkbanci da se ova nađe na shit listi. I svaka jebena transakcija sa ovom bankom upada u filter i dodatno se proverava. ima tome par godina.Naravno da ima zbog ekspanzije i sirenja uticaja To je banka koja je takodje dosta jaka i u TR, a cisto sumnjam da bi oni dozvolili da im pred nosom posluje banka gde teroristi peru pare i finansiraju akcije. Ali to nije tema.
stajebrebilo Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 A Hypo je kupio valjda ovaj fond sto se pojavljuje i kao ponudjac za Telekom TT via LG G3 Cini mi se da je ime kupca za Hypo Advent fond.
El Guapo Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 U nekim bankama dbar broj radnika i nema više od 30000. I plate su im često vezane za broj prodatih proizvoda banke. To sigurno nisu ti "dobri i sposobni" radnici, za koje će biti velika šteta ako ih preduzeće izgubi. Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
Budja Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Ja se nadam da nece odmaci do tacke da drzava to na bilo koji nacin preuzima na sebe. TT via LG G3 Ja mislim da je logicnije resenje da se daju subvencije neplatisama jer tako je svugde u regionu i ne moze drugacije.
Singer Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Da li mi se to samo učinilo, ili je Halkbank bio jedan od bitnijih sponzora skorašnjeg sastanka G20 u Antaliji? Halk je u Turskoj izuzetno jaka banka.
aram Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Naravno da ima zbog ekspanzije i sirenja uticaja To je banka koja je takodje dosta jaka i u TR, a cisto sumnjam da bi oni dozvolili da im pred nosom posluje banka gde teroristi peru pare i finansiraju akcije. Ali to nije tema. jel pricamo o istoj turskoj kojoj isis prodaje naftu?
Tresko Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 jel pricamo o istoj turskoj kojoj isis prodaje naftu? Sitničariš. To je jedan od pojmova koji ne sme da se pominje. Kao ni pojam Katar, Kuvajt a ni Saudijska Arabija.
Tresko Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Mene interesuje hoće li majka Srbija priviti NPLove na svoja nejaka nedra, kao što potajno sneva Vujević? Čekaj dok čuje za bail in.
čekmeže Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Proverio sam za halkbank, jebe ih saradnja sa Iranom.
radisa Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Izašla prva lista od 150 u VoBanu... Ima par meni dragih ljudi... :( Druga lista, od isto 150, oko NG...
stajebrebilo Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Onda je to 300 sad plus jos u martu, 250 kako sam cuo slučajno poslato sa TT
radisa Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Zar nece drugi spisak biti u martu?Meni preneli da će biti oko ng, ali to je bilo iz druge ruke... Znaću danas sve detalje, ali mi je baš muka... Dolazi mi danas drugar, koji je na listi, da se malo izjada... '64 godište, pl/sql programer, gde će on sad naći posao, sunce ti... A ima ih još dosta, u sličnim godinama... Koliko sam čuo, kako to obično biva, oni što malo znaju, ali glave su im u šefovskim guzicama, su, naravno, preživeli...
Recommended Posts