February 27Feb 27 Erste mi izbaci ovo na mobilnoj aplikaciji. Čudno mi, s obzirom na priču o sekundarnim sankcijama za one koji posluju sa NIS-om.
February 27Feb 27 34 minutes ago, smooth.Op said:Erste mi izbaci ovo na mobilnoj aplikaciji.Čudno mi, s obzirom na priču o sekundarnim sankcijama za one koji posluju sa NIS-om.Meni stiglo isto samo za Intezu.
February 27Feb 27 Dobio i ja od Erste, ali ja ostajem veren Molu (koji će uskoro biti isto što i nis :( )....
February 27Feb 27 Važi za sve, nijedna banka konkretno se ne spominje.Када плаћате паметно, брзо и лако, гориво кошта мање. До 23. марта плаћајте гориво банкарском апликацијом на вашем телефону (ИПС покажи) или Drive.Go апликацијом (ИПС начин плаћања) и добијате попуст од чак 5 динара по литру на сва горива.https://www.nisgazprom.rs/sr/promocije/popust-5-din-l-na-sva-goriva-uz-ips/
February 27Feb 27 Ovo je 'peglanje' greške koja se javljala pri plaćanju goriva IPS-om kroz DriveGo app unazad dve nedelje. Skeniraš kod na pumpi, izabereš plaćanje IPS-om kad eto... iznenađenje. Neuspešno plaćanje, a iznos skinut sa računa. Na šalteru sležu ramenima, kažu nije plaćeno. Zaista neprijatna situacija jer nije moguće plaćanje VISA i MC karticama, a u džepu ne držim gotovinu za pun rezervoar. Prva pomisao je bila da je NBS prekinula IPS sa NIS-om, ali je prošlo IPS plaćanje na šalteru. Nisam ni stigao da uputim prigovor banci, iznos je vraćen kroz 24h.
February 27Feb 27 Da li neko zna koja banka odobrava stambene kredite ze izgradnju kuće na selu ? Hipoteka bi bila na stanu u gradu. Kontaktirao sam par banaka i vidim da imaju veoma malo iskustva sa tim, većinom finansiraju kupovinu.
February 28Feb 28 10 hours ago, stajebrebilo said:Da li neko zna koja banka odobrava stambene kredite ze izgradnju kuće na selu ? Hipoteka bi bila na stanu u gradu. Kontaktirao sam par banaka i vidim da imaju veoma malo iskustva sa tim, većinom finansiraju kupovinu.Za izgradnju kuce ili za kupovinu stare kuce, pa renoviranje?
March 4Mar 4 goofs u epizodi "svi su govna, ali je inteza najvece"srednji kurs dolara danas 101,2452, u aplikaciji za konverziju mi nude 96.1829
March 17Mar 17 Da li se nekome desavalo da devizni priliv iz inostranstva u evrima stigne na racun u srpskoj banci konvertovan u dinare? Navodno neka posrednicka banka zadrzi devize i mojoj banci proslijedi dinare, a sve dozvoljeno od strane srpske Narodne banke?
March 17Mar 17 ne, treba da dobijes novac u valuti u kojoj je poslat, ako ta banka radi sa tom valutom. Sa evrima svi rade.
March 19Mar 19 Znam sta treba. Zanima me da li se nekome desilo ovako kako ne treba, ali je navodno po zakonu.
March 19Mar 19 54 minutes ago, Paul Gompitz said:Znam sta treba. Zanima me da li se nekome desilo ovako kako ne treba, ali je navodno po zakonu.Meni nije alli moja placanja su bila sva po raznim evropskim drzavama, Za USA, stara informacija, jedna drug od supruga je prebacivao svoju ustedjevinu iz USA i intermedijaerna banka za koju odgovornost ne snose ni ovi sto su poslali ni ovi sto su primili mu je tonu novca zadrzala. Ne secam se da li je dobio u dolarima ili dinarima (pretpostavljam da svakako moras da das devizni ili dinarski racun pa je malo cudno ako su poslali na tvoj dinarski a instrukcija je rekla devizni?Konverziju su mi radili samo kad sam slala sa jedne valute na racun koji je bio u drugoj valuti.