July 2Jul 2 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:poslali su poruku preko aplikacijeod sada ce stizati samo notifikacije preko aplikacije, a može i sms al će ga tarifiratitmostalo je samo da naplaćuju izlazak iz ekspozitureulaz će biti za dž, kao i do sadaSve dok ne biju - dobro je.Ma seru oko ukudanja SMS, evo mi jedna druga banka celo jutro salje SMS-ove...Doduse, sa ovima bas i nisu morali da se trude...
July 2Jul 2 Otp me uredno drži na mejl i sms listi iako nisam drug član 2 godine. Što je opet bolje od Inteze koja uredno šalje sms i mejl spam iako nisam drug član cirka 10 godina
July 2Jul 2 8 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Otp me uredno drži na mejl i sms listi iako nisam drug član 2 godine. Što je opet bolje od Inteze koja uredno šalje sms i mejl spam iako nisam drug član cirka 10 godinaUvek mozes da kazes da neko misli na tebe.
July 2Jul 2 Meni svakog meseca salju na mail izvod coveka sa istim imenom i prezimenom iz Pozarevca. Prvo sam ih zvao, pisao mailove, cak jednom u prolasku svratio u ekspozituru jer nikad nisam bio njihov klijent, oni i dalje.Razmisljam da nadjem kontakt i tom liku jednom posaljem "brate bas si se istrosio u toj i toj prodavnici ovaj mesec", mozda on digne frku...Btw vratio im je kredit uredno, pratio sam... Edited July 2Jul 2 by Johny
July 2Jul 2 8 hours ago, Marsupilami said:Dobio sam obaveštenje da ukidaju SMS i prelaze na PUSH notifikacije.Meni stiže izveštaj o uplati/isplati u roku od 2-3min kroz notifikacije same OTP aplikacije..ja sam u Yettelu, isto dobijam samo push notifikacije, jer sms notifikacije banda naplacuje. Bank max paket, sve 0 dinara od naknada, preporuka svima.
July 2Jul 2 Ja sam za Jetel isključio notifikacije jer mi nije primarni račun. Primam obaveštenja na mejl. Da Bank max je super. Održavanje je 0 dinara čak i ako nije vezan za platu. Ako je promet preko 30.000 automatski je održavanje 0 dinara.