Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

5 minutes ago, brusli said:

Ovaj iRacun ispadne sve besplatno.

Zasto bi iko onda otvarao obican racun ?

Davno sam gledao ali postoje stvari koje mozes sa obicnim a ne mozes sa iRacunom. Valjda podizanje kesa il nesto drugo, ne mogu sada da se setim.

• Replies 2.6k
  • Views 271.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Hajde ljudi, iskulirajte malo. Em Mobi banka ima obavezne rezerve u NBS koje ne mogu da ispare sa tog računa, em država garantuje za sve uloge do iznosa od EUR 50.000 (znam iz prve ruke da je isplaćiv

• Đorđe Vukadinović krenuo na maskenbal?

• Nema to nikakve veze sa našim bankama, već jedino i isključivo sa ultrarigidnom politikom NBS u vezi deviznog poslovanja (pre svega), njenim hiperregulisanjem i hiperkontrolisanjem propisa i generalno

Posted Images

8 minutes ago, Shan Jan said:

Davno sam gledao ali postoje stvari koje mozes sa obicnim a ne mozes sa iRacunom. Valjda podizanje kesa il nesto drugo, ne mogu sada da se setim.

Odlazak u filijalu, kao. Mada sam išao u filijalu kad sam ga otvarao jer im online nije radilo.

Mene je prvi put za ovih skoro 25god u Austriji banka pokusala zavrniti za nekih 100 eur. I nije greska u sistemu, aplikaciji ili procesu. Cist pokusaj kradje za ljude koji ne prate.

4 hours ago, bags said:

Mene je prvi put za ovih skoro 25god u Austriji banka pokusala zavrniti za nekih 100 eur. I nije greska u sistemu, aplikaciji ili procesu. Cist pokusaj kradje za ljude koji ne prate.

kako?

@Mel

Pilicarski. Zatvorio kredit koji je otvoren 01.06.2021. kada su odmah i skinuli troskove za juni,juli i avgust. Sad su mi skinuli podmuklo troskove za drugi kvartal iako sam ga potpuno isplatio u martu. I to u opisu transakcije nema uobicajene sifre nego pise aamo troskovi kredita. Onda sam im pisao i zena kaze prvo da su za qu1, pa onda za q2. Ne moze razumeti da ako placas od momenta podizanja kredita odmah troskove ne mozes na zatvaranju platiti jos.

I kao smrde uplatice nazad ali mogu tek 01.06. Zreli su za menjanje ali imam kod njih jednu veliku prednost da mi se ne isplati bar jos nekoliko godina.

Obice se o glavu par puta bankama to sto nemaju ekspoziture koje rade 7 dana u nedelji dok to ne isprave. Realno svaka bi trebalo da ima ekspozituru koja radi 24/7.

Moglo bi da im se obije kad bi jedna radila tako, ovako kad sve drze kartelski iste uslove, 100 din gore-dole, svako svoju poziciju na trzistu i na listi, svi zaradjuju, niko se ne trudi da zaista otme deo klijenata onom drugom - mozemo samo da kukamo...

Guys, od nedavno mi za svako plaćanje applikacija poštanske traži pin, ne može više otiskom prsta, nekada mora pin i dva puta.

Pitao sam ih i rekoše da je po nalogu kartičarskih kuća i viših instanci moralo da se uvede da se uvek unosi pin... je l tako i na drugim aplikacijama/kod drugih banaka?

Npr. plaćate račun skeniranjem qr koda, uneseš pin, pogledaš sumarum, klikneš plati, uneseš ponovo pin...

12 minutes ago, Vapad said:

Guys, od nedavno mi za svako plaćanje applikacija poštanske traži pin, ne može više otiskom prsta, nekada mora pin i dva puta.

Pitao sam ih i rekoše da je po nalogu kartičarskih kuća i viših instanci moralo da se uvede da se uvek unosi pin... je l tako i na drugim aplikacijama/kod drugih banaka?

Npr. plaćate račun skeniranjem qr koda, uneseš pin, pogledaš sumarum, klikneš plati, uneseš ponovo pin...

Da (Banca Intesa).

4 hours ago, Vapad said:

Da. Erste i OTP.

4 hours ago, Shan Jan said:

Da (Banca Intesa).

Otkad je tako u Intesi? Plaćao sam nešto prekjuče i nisam unosio pin mellow

Juce sam placao preko aplikacije, samo otisak trazili

I RF samo otisak (pre par dana posl put).