May 8May 8 5 minutes ago, brusli said:Ovaj iRacun ispadne sve besplatno.Zasto bi iko onda otvarao obican racun ?Davno sam gledao ali postoje stvari koje mozes sa obicnim a ne mozes sa iRacunom. Valjda podizanje kesa il nesto drugo, ne mogu sada da se setim.
May 8May 8 8 minutes ago, Shan Jan said:Davno sam gledao ali postoje stvari koje mozes sa obicnim a ne mozes sa iRacunom. Valjda podizanje kesa il nesto drugo, ne mogu sada da se setim.Ima sveee:https://www.raiffeisenbank.rs/sr/stanovnistvo/racuni/online-racun.html
May 8May 8 8 minutes ago, Shan Jan said:Davno sam gledao ali postoje stvari koje mozes sa obicnim a ne mozes sa iRacunom. Valjda podizanje kesa il nesto drugo, ne mogu sada da se setim.Odlazak u filijalu, kao. Mada sam išao u filijalu kad sam ga otvarao jer im online nije radilo.
May 8May 8 Mene je prvi put za ovih skoro 25god u Austriji banka pokusala zavrniti za nekih 100 eur. I nije greska u sistemu, aplikaciji ili procesu. Cist pokusaj kradje za ljude koji ne prate.
May 8May 8 4 hours ago, bags said:Mene je prvi put za ovih skoro 25god u Austriji banka pokusala zavrniti za nekih 100 eur. I nije greska u sistemu, aplikaciji ili procesu. Cist pokusaj kradje za ljude koji ne prate.kako?
May 8May 8 @Mel Pilicarski. Zatvorio kredit koji je otvoren 01.06.2021. kada su odmah i skinuli troskove za juni,juli i avgust. Sad su mi skinuli podmuklo troskove za drugi kvartal iako sam ga potpuno isplatio u martu. I to u opisu transakcije nema uobicajene sifre nego pise aamo troskovi kredita. Onda sam im pisao i zena kaze prvo da su za qu1, pa onda za q2. Ne moze razumeti da ako placas od momenta podizanja kredita odmah troskove ne mozes na zatvaranju platiti jos.I kao smrde uplatice nazad ali mogu tek 01.06. Zreli su za menjanje ali imam kod njih jednu veliku prednost da mi se ne isplati bar jos nekoliko godina.
May 9May 9 https://x.com/AgencyTEABOOKS/status/2052843388861305051 https://x.com/dbtoncic/status/2052849905421418887
May 9May 9 Obice se o glavu par puta bankama to sto nemaju ekspoziture koje rade 7 dana u nedelji dok to ne isprave. Realno svaka bi trebalo da ima ekspozituru koja radi 24/7.
May 9May 9 Moglo bi da im se obije kad bi jedna radila tako, ovako kad sve drze kartelski iste uslove, 100 din gore-dole, svako svoju poziciju na trzistu i na listi, svi zaradjuju, niko se ne trudi da zaista otme deo klijenata onom drugom - mozemo samo da kukamo...
May 16May 16 Guys, od nedavno mi za svako plaćanje applikacija poštanske traži pin, ne može više otiskom prsta, nekada mora pin i dva puta. Pitao sam ih i rekoše da je po nalogu kartičarskih kuća i viših instanci moralo da se uvede da se uvek unosi pin... je l tako i na drugim aplikacijama/kod drugih banaka?Npr. plaćate račun skeniranjem qr koda, uneseš pin, pogledaš sumarum, klikneš plati, uneseš ponovo pin...
May 16May 16 12 minutes ago, Vapad said:Guys, od nedavno mi za svako plaćanje applikacija poštanske traži pin, ne može više otiskom prsta, nekada mora pin i dva puta.Pitao sam ih i rekoše da je po nalogu kartičarskih kuća i viših instanci moralo da se uvede da se uvek unosi pin... je l tako i na drugim aplikacijama/kod drugih banaka?Npr. plaćate račun skeniranjem qr koda, uneseš pin, pogledaš sumarum, klikneš plati, uneseš ponovo pin...Da (Banca Intesa).
May 16May 16 4 hours ago, Vapad said:Guys, od nedavno mi za svako plaćanje applikacija poštanske traži pin, ne može više otiskom prsta, nekada mora pin i dva puta.Pitao sam ih i rekoše da je po nalogu kartičarskih kuća i viših instanci moralo da se uvede da se uvek unosi pin... je l tako i na drugim aplikacijama/kod drugih banaka?Npr. plaćate račun skeniranjem qr koda, uneseš pin, pogledaš sumarum, klikneš plati, uneseš ponovo pin...Da. Erste i OTP.
May 16May 16 4 hours ago, Shan Jan said:Da (Banca Intesa).Otkad je tako u Intesi? Plaćao sam nešto prekjuče i nisam unosio pin