goofs Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Džaba smo krečili, ABC je kenslovao Kartericu -_- da stvar bude još gora (mada možda i bolja?) - kenslovali su i Marvel's Most Wanted seriju, planirani spin-off zbog kojeg su Bobi i Hanter šikanirani iz Agenata. Možda ih sad vrate u ekipu.
mustang Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 gledam banshee i shvatim da je je eliza dousku trebala da bude jessica jones. taj edge je trebalo jessica da ima
Amos Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Ma koliko bila annoying Bitch in apartment 23, mislim da je bila odlican izbor za nadrkanu verziju pijane Dzesike (stripovsku verziju Jessice Jones majke ne bi mogla da izvuce ni u snu).
Sludge Factory Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 Flashara objasnio. Da nije bilo par glupih momenata koje su mogli bolje da rese (ka npr. ono predavanje brzine Zoomu), sezona bi bila savrsena. Ovako je samo odlicna :D
mustang Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 uh kako losa zadnja epizoda flesha ...bas losa. dzej, qrc, palac, tata, mama....infinity earths...lose
goofs Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Ja nisam odusevljen finalom Flasha, ono zaplet i final countdown su malo mlaki, ali ok je, moze da prodje. Za coveka u gvozdenoj masci sam negde procitao teoriju (izmedju 20 drugih) ko je pa nisam bio nesto sokiran. I nije mi jasno cemu maska posto nijedan drugi zatvorenik je nije nosio. Ali to je sve ok. Ono sto mi se def nije svidelo je sam kraj koji ce otprilike ponistiti sve sto se do sada izdesavalo. Vec su to radili u par kratkih navrata i zamara, nemas jasan komtinuitet price.
Sludge Factory Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Ja nisam odusevljen finalom Flasha, ono zaplet i final countdown su malo mlaki, ali ok je, moze da prodje. Za coveka u gvozdenoj masci sam negde procitao teoriju (izmedju 20 drugih) ko je pa nisam bio nesto sokiran. I nije mi jasno cemu maska posto nijedan drugi zatvorenik je nije nosio. Ali to je sve ok. Ono sto mi se def nije svidelo je sam kraj koji ce otprilike ponistiti sve sto se do sada izdesavalo. Vec su to radili u par kratkih navrata i zamara, nemas jasan komtinuitet price. Pa vrlo lako moze da se desi da ce sledece sezone uraditi neku svoju varijantu price iz stripa koja se zove Flashpoint. Imate animiriani film Flashpoint Paradox ako nekog zanima da se blize uputi. To su doduse spekulacije za sad ali to bi moglo objasniti onakav kraj sa promenom proslosti. A masku je nosio jer mu je ona sputava moci. To je makar bio jedan od razloga. Meni je Zoom ispao ok kako sam se nadao. Svidela mis e ta ludak/psiho varijanta, ono, nema dublji motiv od odlepio sam i ocu da unistim svet. Slazem se da je prva sezona bolja, ali vozi ovo sasvim dobro.
Ajant23 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Ja nisam odusevljen finalom Flasha Ni ja. Ali, kada ga pogledam, možda promenim utisak...
Arkadija Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Ja nisam odusevljen finalom Flasha, ono zaplet i final countdown su malo mlaki, ali ok je, moze da prodje. Ono sto mi se def nije svidelo je sam kraj koji ce otprilike ponistiti sve sto se do sada izdesavalo. Vec su to radili u par kratkih navrata i zamara, nemas jasan komtinuitet price. Ja nisam tottalno razočarana krajem, ali jesam blago.
Weenie Pooh Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nisam znao kud s ovim, pa reko' bar na ovom topiku mora da ima ljubitelja Pukovnika Sjedinjenedržave i Gaja Feroznog.
Sludge Factory Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) http://youtu.be/8AO19XY2rqc Digital HD 28. jun, BR/DVD 19. jul Edited June 2, 2016 by Sludge Factory
Weenie Pooh Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Moar Colonel Unitedstates. Ovog puta su scenaristi unapredili dijalog do GOT razine.
Sludge Factory Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 Dakle, izasao je i zvanicno Ultimate Edition in glorious 1080p i naravno razbija. Najbolji superherojski film/serija do sad snimljen.
mustang Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 (edited) ti o batman vs superman ili necem drugom? ako je film a pretpostavljam da jeste, meni je isto bio odlican sa sve okej kopijom koju sam gledala. doduse na prvom mestu mi je man of steel, verujem da se mnogi ne bi slozili sa tim. osim sladje :D mene raduje sto ce ezra miller da bude flesh u dugometraznom. a izgleda uvode superman tv show sa derekom iz teen wolfa (sramim se priznati ovo ....niste dobro procitali :) ) Edited June 30, 2016 by mustang
Recommended Posts