Jump to content

Interstellar

Featured Replies

I 3x cu ici da gledam ovo!

Cini mi se da je u Tuckwoodu nesto losiji snimak nego sto je bio u Plazi (Kg)

svejedno, ponovo sam odusevljen izasao iz bioskopske sale :)

čime je crnac brijo bradu i seko nokte?

XL-KrivoPravo1.jpg

Evo da I ja skromno doprinesem diskusiji.

Kakav film sunce ti jebem...

...hahahahahahahahahahahahaha

stidim se priznati, ali procitah 'science of interstellar'. super objasnjeno sta moze, sta ne moze, sta bi mozda moglo, ali i ne bas, kako su 'nacrtali' crnu rupu i crvotocinu, kako su birali velicinu objekata na nebu.... sad bih opet da gledam, i zatvorim usi kad pricaju o ljubavi. 

čime je crnac brijo bradu i seko nokte?

pa ima pribor. ako je bio u svemirskom brodu nije bio u albaniji :fantom:

pa ima pribor. ako je bio u svemirskom brodu nije bio u albaniji :fantom:

ovo ni harper ne bi napisao.... žasu kakvi smo  :unsure:

edit / ako imaš herca dođi sutra na predavanja škljzena malićija kod borke u czkd pa mu reci ovo u lice

Edited by yolo

najace da postoji neko ko se tako zove :fantom:

zato ga i zovu zen.

Одавно покушавам да га погледам до краја, а стигао сам свега до првих пола сата. Једноставно, не држи ми пажњу. :fantom:  Од свих америчких стереотипа најсмешније ми је ово са кукурузом. (преживљава само биљка коју субвенционише америчка влада у циљу јефтинијег хамбургера) Стигао сам до дела када фармер случајно проналази склониште НАСЕ, а у њему сасвим случајно његови стари ортаци. О Боже, што је много, много је, наставићу кад будем имао времена за бацање....

Razmišljam o porodičnom odlasku...da li bi film bio zanimljiv jednom trinaestogodišnjaku?

Razmišljam o porodičnom odlasku...da li bi film bio zanimljiv jednom trinaestogodišnjaku?

Ako je savladao osnovne pojmove astrofizike, iznerviraće se. 

:lolol:

Ako je savladao osnovne pojmove astrofizike, iznerviraće se. 

Znači vodim samo ženu, ona nema pojma  ^_^

Edited by slow

Ja išla sa fizičarem, bilo je nezgodno na svim onim momentima (a bilo ih je) gde je recept za rešenje jednačine dodati prstohvat gravitacije, kašičicu crne rupe i oblačić ljubavi.