Malvo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 spoiler alert simpatično kako gerhardti objavljuju rat odmah nakon scene kada doktor u ordinaciji kaže da je "ovo godina kada se objavljuje rat kanceru". verovatno nagoveštava dalja dešavanja.
gagilija Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Posted 08 November 2015 - 21:33:01 pise za prethodni post kako bre osmi novembar? meni je super i druga sezona. crnac je bas upecatljiv. sto se mene tice, apsolutno su odrzali nivo ludila i besmisla iz prvog dela Edited December 3, 2015 by gagilija
Calavera Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Bolja je druga sezona gotovo u svemu, samo sto nema bas o cemu da se prica osim da se izrazi 1 postovanje
Joe D Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 pored ostalog, muzika u drugoj sezoni mi je prejaka.
beeva Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 gdje moze prva sezona online da se pogleda, sa sve prevodom?
Zico Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 gdje moze prva sezona online da se pogleda, sa sve prevodom? http://filmoljupci.com/publ/serije/fargo/fargo_season_1/50-1-0-1748
Ajant23 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Juče i danas sam je gledao, čekao da se sve završi, pa polako. Sjajno, osetno bolja sezona od prve, mesar i žena su likovi...
Malvo Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Odgledao u cugu poslednjih pet epizoda. Sezona rasturila, jos bolja nego prva. Svidja mi se i kako su uklopili prvu i drugu, samo mi ostaje nejasno - spoiler alert - da li je Hanzi zapravo Mr Tripoli iz prve sezone? Jer sve upucuje na to, a ne lici na njega, zapravo lici na prezivelog Kitchen Brothera? Jasno je da su klinci iz poslednje scene Letters i Numbers iz prve sezone. A i interesantno kako su ubice presle u kancelariju osamdesetih, a onda se u danasnje vreme iz kancelarije islo u ubilacki pohod. Rekose da ce treca sezona da bude smestena u 2010. i da ce biti slicnih konekcija. Mislim da ce Lu opet biti u centru paznje s obzirom na onaj san i Hanzija. Mozda ce se rasvetliti i sudbina otkopane torbe para iz prve sezone.
Calavera Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 On je, ne lici na njega jer se podvrgao facijalnoj rekonstrukciji™.
Recommended Posts