November 6, 2025Nov 6 Ako si mogao da biras, trebalo je ili Adeje za klasik Letovanje vajb ili sever tj Santa Cruz koji je zapravo fin grad. Mada kolima i nije daleko od tebe. Pojma nemam kako je sa prevozom.Ako te uhvati depra (a vala i ako ne) imaš Siam Park
November 24, 2025Nov 24 Evo me 6 dana na Sejselima, obilazimo razne plaze ali ipak necemo na Praslin i La Digue ovaj put, ja cu to ostaviti za neku narednu priliku jer mi se svakako mnogo svidja ovde i pitao sam vec chatgpt koji su uslovi da dodjem da zivim ali bice zajebano, moram da ozenim njihovu drzavljanku otprilike i posle 7 godina apliciram za trajnu vizu, ostalo je sve manje realnoSmesteni smo u apartmanu u Anse Forbanse (Takamaka), imamo plazu preko puta ali svaki dan se ide na drugo mesto. Za sad su favoriti plaze Anse Intendanse, Petite Anse, Anse Royal i ne znam sta jos. Sve plaze su dobre zapravo, ovde treba da zivim. Fasovao sam dva puta ogromne talase ali dobro, ziva glava. Beau Vallon plaza je ok ali mesto puno ljudi, nije to to kad je guzva i galama.Sutra u Baie Lazare, posle pomenuta Port Launay i jos neka koju izguglamo + Eden Island da vidimo sta ima
November 25, 2025Nov 25 Plaza Anse Soleil, neki cudni talasi gde istovremeno rokaju i napred i nazad, prvo te izbace ka obali pa povuku nazad u vodu. Nisu jaki kao na nekim ostalim plazama ali nije zgodno bas za plivanje, osim toga super plaza. Inace smo uzeli Hjundai Grand i10 koji je i najcesci auto ovamo, i generalno Hjundai drzi 40% svih auta, jedno 30% Suzuki, 25% Kia i ostalih 5% Nissan, Toyota, Mazda, BYD itd. Modeli pola poznati a pola neki za koje nisam cuo da se voze u Evropi. Od nama poznatijih, jedan Pezo 206, dva Reno dzipica neka, jedan Mercedes manji dzip tj. SUV, dva BMWa X5 novija i par Ford Rangera. Bukvalno do 10 evropskih auta. Voznja na levoj strani i sa desnim volanom lagana prica skroz, ne smetaju cak ni brda nego samo lokalci koji seku krivine nenormalno. Hrana odlicna, mahom jedemo fast fud i pravimo u apartmanu ali par puta se ozderali i po restoranima, cene uglavnom sasvim korektneNa plazi kojoj smo bili pre toga i otisli zbog velikih talasa (Baie Lazare, srednje velicine, lepa), neko se pripremao da napravi najvecu zivotnu greskuPodrska posrnulom bratu
November 28, 2025Nov 28 Hvala delijo za preporuku za ovu plazu Port Launay, bas je dobra i mirna jer je izmedju nekih brda pa nema talasa skoro uopste, moze da se pliva lagano
February 23Feb 23 Jel neko mozda zna nesto o ovima: https://explore.rs/Imaju zanimljivo putovanje za Tajland ali ne znam nikog ko je isao sa njima pa da pitam. Deluju malo blesavi, sto ne mora da bude lose.
February 23Feb 23 Ja bih išla (da mogu ) u Južnu Ameriku, ovo Čile - Ekvador - Peru mi deluje kul. Eto, ja ti to preporučujem
February 23Feb 23 54 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:gde ici na more, sve mi se smuciloSad?Ili na leto?
February 23Feb 23 Meni se ide na Lefkadu kad je letnji period u pitanju a na zimu Zanzibar/Dominikana/Vijetnam ili najradije MauricijusI mogla bi da uleti neka Crna Gora u maju recimo, 5-7 dana lagano kao zagrevanje
February 23Feb 23 47 minutes ago, destiny said:Sad?Ili na leto?kada god. gledam aranzmane, sve mi nesto bah. @Zli Gli lako je tebi kad valjas maseratije. ja ganjam ono jednogodisnje letovavnje, ni oko toga ne mogu da se odlucim.
February 23Feb 23 51 minutes ago, bags said:I kakav stil otprilike?dobro pitanje. nesto sa toboganima, da mi nije dosadno