February 23Feb 23 32 minutes ago, Zli Gli said:Meni se ide na Lefkadu kad je letnji period u pitanju a na zimu Zanzibar/Dominikana/Vijetnam ili najradije MauricijusI mogla bi da uleti neka Crna Gora u maju recimo, 5-7 dana lagano kao zagrevanjeAko ides na Lefkadu samo nemoj u Nidriju da se smestis. To ti je Siljegovac na Moru. Lefkas je vec ok.
February 23Feb 23 12 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:@Zli Gli lako je tebi kad valjas maseratije. ja ganjam ono jednogodisnje letovavnje, ni oko toga ne mogu da se odlucim.Gde lako, borim se kao lav da putujem sad pod stare dane kad nisam u mladosti
February 23Feb 23 Kad smo kod planiranja, ove godine niks letovanje, niks ništa. Samo usrana ada koju mrzim iz dna duše. I na koju svakako neću ići. Eto živa nisam
February 23Feb 23 1 hour ago, Svemir Zeka said:Kad smo kod planiranja, ove godine niks letovanje, niks ništa. Samo usrana ada koju mrzim iz dna duše. I na koju svakako neću ići. Eto živa nisamada je vrh
February 23Feb 23 Ma beži bre. Kad još dođe leto pa se sjati sve živo, bukvalno da mi platiš pa da odem.
February 23Feb 23 Izignorises Makisku stranu gde se dolazi kolima i prvih par stotina metara druge strane. Tamo od Shark odbojkaskih terena do Kraja Sveta ne bude guzva, a ima i lad
February 23Feb 23 27 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pa odes mnogo rano ujutru ili oko 6Pa nije mi baš toliko stalo 24 minutes ago, Delija67 said:Izignorises Makisku stranu gde se dolazi kolima i prvih par stotina metara druge strane. Tamo od Shark odbojkaskih terena do Kraja Sveta ne bude guzva, a ima i ladZnam, ali.....preći to na 40 stepeni....
February 23Feb 23 sa gradske strane mnogo brzo vata lad, to je smor. ne vidis zalazak i propustis ono mazenje sa suncem