Monday at 08:491 day Iskustva imamo, a temu mozes da otvoris, a mozemo i ovde ili na Crnoj Gori ili Bosni
Monday at 09:041 day On 29. 4. 2026. at 20:43, Svemir Zeka said:Postira je s ukupno dva drveta, ne bih to birala.Nisam siguran gde si ti to bila u Postiri, ali niđe veze :D Postira je verovatno najbolji izbor, posebno ako si kolima pa možeš da ideš i po ostrvu. Najbolja baza, a ima dovoljno svega i ako nisi kolima. Edited Monday at 09:051 day by copkillah
Monday at 09:221 day Pa u centru, da, kad se krene prema Splitskoj je šuma. Mislim na šetalište i konkretno betonsku plažicu koja je super ali tamo je da se spržiš. Kod restorana ili već kako da nazovemo taj deo. Hoćeš da kažeš da tu ima hlada negde, pa smo ga propustili? Btw, kad sam već na topiku, Zadar riviera, nisam bila na Murteru, nisam bila u Pakoštanu, jebo sve.
Monday at 09:231 day 17 minutes ago, copkillah said:Nisam siguran gde si ti to bila u Postiri, ali niđe veze :D Postira je verovatno najbolji izbor, posebno ako si kolima pa možeš da ideš i po ostrvu. Najbolja baza, a ima dovoljno svega i ako nisi kolima.Pa brt i naša Mirca je odlična baza kad si autom. Eto ga Sutivan odmah, eto je Splitska, eto je i Postira, sve je na do 20 minuta I Supetar za prodavniceAli ako nisi autom, preporuka je Sutivan, bar će to biti sledeći izborNije mi jasno šta se ti ljutiš za tu Postiru, meni je ona prelepa samo je po centru dumreš od vrućine. A mi smo dolazili usred dana tamo Edited Monday at 09:251 day by Svemir Zeka
Monday at 10:161 day 51 minutes ago, Svemir Zeka said:Pa brt i naša Mirca je odlična baza kad si autom. Eto ga Sutivan odmah, eto je Splitska, eto je i Postira, sve je na do 20 minuta I Supetar za prodavniceAli ako nisi autom, preporuka je Sutivan, bar će to biti sledeći izborNije mi jasno šta se ti ljutiš za tu Postiru, meni je ona prelepa samo je po centru dumreš od vrućine. A mi smo dolazili usred dana tamoPostira je super u smislu odnosa svega, nije prevelika gužva, imaš sve što ti treba, nekoliko prodavnica, jednu veliku, dovoljan broj raznovrsnih restorana i kafića. A kad produžiš malo dalje od same rive, imaš najbolji kafić na svetu, Incognito, u šumici, uz vodu. Nisam razumeo da misliš na samo mesto kao takvo, već generalno kao da nema drveća, a u principu ima, ali nema na samoj rivi, u samom centru, to da naravno.I kad kreneš levo i desno, ima dosta prirodnog hlada.
Monday at 10:381 day On 27. 3. 2026. at 9:38, Mr.Mxyzptlk said:odluka pala na andaluziju. marbelja i malaga kao bazeIzgore Andaluzija i jos stosta po Spaniji 😟 Edited Monday at 10:391 day by Serena