Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letovanje planovi i iskustva

Featured Replies

Zdravo svima,

da li imamo neka iskustva ili temu vezanu za rafting Tarom?

• Replies 1.1k
  • Views 122.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Unapred se izvinjavam ako se neki linkovi ne vide, nisam ranije koristio ovu platformu za upload.   Nije bas letovanje vec produzeni vikend, al posto nemamo temu za Cesku, ovde cu. Bio sam p

• Evo me 6 dana na Sejselima, obilazimo razne plaze ali ipak necemo na Praslin i La Digue ovaj put, ja cu to ostaviti za neku narednu priliku jer mi se svakako mnogo svidja ovde i pitao sam vec chatgpt

Posted Images

Iskustva imamo, a temu mozes da otvoris, a mozemo i ovde ili na Crnoj Gori ili Bosni

On 29. 4. 2026. at 20:43, Svemir Zeka said:

Postira je s ukupno dva drveta, ne bih to birala.

Nisam siguran gde si ti to bila u Postiri, ali niđe veze :D Postira je verovatno najbolji izbor, posebno ako si kolima pa možeš da ideš i po ostrvu. Najbolja baza, a ima dovoljno svega i ako nisi kolima.

Edited by copkillah

Pa u centru, da, kad se krene prema Splitskoj je šuma. Mislim na šetalište i konkretno betonsku plažicu koja je super ali tamo je da se spržiš. Kod restorana ili već kako da nazovemo taj deo. Hoćeš da kažeš da tu ima hlada negde, pa smo ga propustili? unsure

Btw, kad sam već na topiku, Zadar riviera, nisam bila na Murteru, nisam bila u Pakoštanu, jebo sve.

IMG_20260710_114813.jpg

17 minutes ago, copkillah said:

Nisam siguran gde si ti to bila u Postiri, ali niđe veze :D Postira je verovatno najbolji izbor, posebno ako si kolima pa možeš da ideš i po ostrvu. Najbolja baza, a ima dovoljno svega i ako nisi kolima.

Pa brt i naša Mirca je odlična baza kad si autom. Eto ga Sutivan odmah, eto je Splitska, eto je i Postira, sve je na do 20 minuta D

I Supetar za prodavnice

Ali ako nisi autom, preporuka je Sutivan, bar će to biti sledeći izbor

Nije mi jasno šta se ti ljutiš za tu Postiru, meni je ona prelepa samo je po centru dumreš od vrućine. A mi smo dolazili usred dana tamo

Edited by Svemir Zeka

51 minutes ago, Svemir Zeka said:

Pa brt i naša Mirca je odlična baza kad si autom. Eto ga Sutivan odmah, eto je Splitska, eto je i Postira, sve je na do 20 minuta D

I Supetar za prodavnice

Ali ako nisi autom, preporuka je Sutivan, bar će to biti sledeći izbor

Nije mi jasno šta se ti ljutiš za tu Postiru, meni je ona prelepa samo je po centru dumreš od vrućine. A mi smo dolazili usred dana tamo

Postira je super u smislu odnosa svega, nije prevelika gužva, imaš sve što ti treba, nekoliko prodavnica, jednu veliku, dovoljan broj raznovrsnih restorana i kafića. A kad produžiš malo dalje od same rive, imaš najbolji kafić na svetu, Incognito, u šumici, uz vodu. Nisam razumeo da misliš na samo mesto kao takvo, već generalno kao da nema drveća, a u principu ima, ali nema na samoj rivi, u samom centru, to da naravno.

I kad kreneš levo i desno, ima dosta prirodnog hlada.

On 27. 3. 2026. at 9:38, Mr.Mxyzptlk said:

odluka pala na andaluziju. marbelja i malaga kao baze

Izgore Andaluzija i jos stosta po Spaniji 😟

Edited by Serena