September 26, 2025Sep 26 3 minutes ago, Shan Jan said:Maldivi? Ako im se ide na tako neka ostrva... Znam da mi je pricala jedna vodicica koja je i to radila da moze da se organizuje tona aktivnosti za nedelju dana, samo da ne odes na ona tourist trap ostrva.Meni vodič koji radi Maldive pričao kako izgleda aktivan odmor tamo... Zaključio sam da je to previše za mene... :(Samo neko ronjenje, plivanje, ajkule, raže, vožnje čamcima do egzotičnih ostrva... Zajebi brate, meni treba koliba i pogled ka suncu u zalasku, po mogućstvu bez sitne dece....
September 26, 2025Sep 26 6 minutes ago, radisa said:Meni vodič koji radi Maldive pričao kako izgleda aktivan odmor tamo... Zaključio sam da je to previše za mene... :(Samo neko ronjenje, plivanje, ajkule, raže, vožnje čamcima do egzotičnih ostrva... Zajebi brate, meni treba koliba i pogled ka suncu u zalasku, po mogućstvu bez sitne dece....Koliko sam razumeo imas i to, za svakog po nesto
September 26, 2025Sep 26 Pa ja na Maldivima da nisam imao te izlete sa ražama i ajkulama tačno bih odlepio, divne su playe, kristalno bistra voda kao nigde na svetu ali aktivnosti ravne nuli, nema alkohola, nema izlazaka, tamo je preporuka isključivo za rekonvalescente nakon psihičkih lomova, burnouta ili za honeymoon parove čiju zabavu svakako nikakvi spoljni uticaji ne bi mogli da naruše@radisa tamo ima 1.300 ostrvaca i bezbroj rizortova namenjenih za svačiji džep, pa sve do mogućnosti iznajmljivanja celog ostrva za one bogatije, tako da verujem da može i neka koliba da se nađe Edited September 26, 2025Sep 26 by ubibobi
September 26, 2025Sep 26 1 hour ago, Zli Gli said:Juce sam pricao sa jednim poznanikom sto je pre mesec dana isao na Sejsele da se ozeni (drugi pokusaj) i ne da mi je opljuvao to letovanje nego pakao, bili su u nekom Hilton hotelu i obilazili svasta ali njemu licno je jako bilo dosadno i kaze nemoj ici da bacis x hiljada evra bezveze, uvece nemas gde da jedes pa placas 20e za picu koja ne valja i 14e za malo pivo, mase na plazama nikako ili slabo iako su kapaciteti solidno popunjeni, pita se gde se svi sakrivaju, Viktorija nula desavanja, kaze zena nikakvih nigde i to sam samo ja kreten isao tamo da se ozenim... Preneo sam ekipi ali mislim da nece da vrate na Dominikanu ili prebace na Tajland, ostaju Sejseli pa sta budePa vidi, sve sam ti ja to manje više napisao i za Viktoriju i za sveukupan vajb tamo, Sejšeli su dosta izolovani, preko hiljadu km udaljeni od kontinentalnog dela pa i samo dopremanje određenih namirnica kojih tamo nema mogu uticati na cenu proizvoda a i što bi jeo jebenu picu na sejšelima (mislim kenjam i ja sam ždrao burgere u jednom italijanskom restoranu) a možda će ti se svideti i ta njihova tradicionalna kreolska kuhinja, meni nije legla, malo je"jača" za moj ukus ali probao sam od svega po malo jbg gde ću ako ne tamo.Plaže su puste ali meni je to tamo sasvim odgovaralo...jebi ga @Zli Gli sudeći po tvojim prioritetima Tajland bi za tebe bio pravi izbor, vratio sam se odande pre nekoliko meseci i tamo su dosadašnju sodomu i gomoru podigli na još viši nivo time što su legalizovali travu, plaže su krcate zgodnim ruskinjama, noćni provod top, ne oskudeva se ni u čemu do te mere da sam se na kraju dovukao kući umoran od odmora sa setom se prisećajući sejšela i maldivaSve u svemu...zajebali te ortaci
September 26, 2025Sep 26 Ja planiram sledeceg leta ako se sve slozi da 3ipo nedelje skakucem po indonezanskim ostrvima.
September 26, 2025Sep 26 @Zli Gli Samo jedna sitnica, na Tajlandu je kišna sezona do kraja oktobra dok je na sejšelima taj mesec idealan za odmor.Na Maldivima je ujednačeno vreme tokom cele godine zbog blizine ekvatora
September 26, 2025Sep 26 Moj brat je godinama pokusavao da nadje devojku, ali nikako nije imao srece sve nesto raskinu posle 2 -3 meseca. Na kraju mu je i svo drustvo ozenjeno i sa decom, samo on i jos par momaka iz tog drustva solo.Kako je uplatio Tajland, nadje on konacno devojku.
September 26, 2025Sep 26 Ako cete na Dominikanu nemojte da idete u Punta Kanu. To je serija resort tovilista za Amerikance, daleko od bilo cega smislenog. Idite u Samanu i okolna mesta i Puerto Platu uz 2-3 dana Santo Domingo
September 26, 2025Sep 26 Ovi moji su obisli i Maldive i razne Dubaije Dohe Abu Dabije, izbor su bili Sejseli i Dominikana a za ubuduce Tajland i jbg eto Sejseli. Jutros sam platio pet karata, sad se trazi smestaj.Da sam isao po tim egzotikama negde do 40. onda bi se trazila sodoma i gomora (i poneki lejdiboj ali da mu je manji od mog, naravno) a sad kad sam pregoreo od kladjenja i kasnije lekova za smirenje mi je totalno svejedno, idem samo da mi dupe vidi puta i cak je pozeljno nesto sto mirnijeBrat iz Svicarske je pitao da idemo na Tajland pocetkom sledece godine, ako vaskrsnem do tad ima da sodomizujem nesto tamo, sta god mi zapadne
September 26, 2025Sep 26 9 hours ago, Mel said:Kako je uplatio Tajland, nadje on konacno devojku.Ko zna, možda još uvek nije.
September 26, 2025Sep 26 57 minutes ago, Valk said:Ko zna, možda još uvek nije.Pa mislim u Srbiji. Kako se putovanje priblizavalo, a veza delovala obecavajuce, ja sam ga forsirala da otkaze Tajland.
September 26, 2025Sep 26 A što da otkaže pobogu kad bi opcija da i nju povede na letovanje svakako dodatno učvrstila tu vezu
September 27, 2025Sep 27 @Кристофер Лумумбо Nisam jos postao tajkun nego ne kockam pa bukvalno trosim na sta mi se trosi i ne razmisljam puno a onda me svevisnji valjda nagradi za to sa par dobrih prodaja i nadoknadim sveJos da uvalim Shanu Janu ovaj Mercedes CLS450 i onda helou Belize i Bora Bora Edited September 27, 2025Sep 27 by Zli Gli