February 23Feb 23 1 hour ago, Baldrick S. said:@Zli Gli jel si na kraju zavrsio na sejselima ili tajlandu?Sejseli, bilo mi odlicno i planiram jos jednom da odem, malo na to ostrvo Mahe gde smo vec bili a par dana i na cuveni Praslin i eventualno La DigueDa se ogradim da sam ja lik kojem je more samo za kuliranje na plazi i nisam neki zahtevan pa mi je skoro svuda super
February 24Feb 24 Ove godine je jesenji raspust tek krajem oktobra i to mi je bilo previše riskantno za odmor. 2024 je bilo super početkom oktobra, ove je već bilo malo klimavo, mada ok. Onda sam pitao ChatGPT kuda na leto, a da nije pakleno vruće, pa je rekao La Rochelle atlantska obala u Francuskoj. I zapravo skroz dobar predlog, ali na kraju nisam mogao da uklopim cimanje vozom sa klincima. Do tamo još nekako, pauza u Parizu, iako su cene da se usereš, al nema veze. Ali nazad bacaj pasulj koliko će da te izađe karta za voz i kuda da ideš i pomalo mi se smučilo. Mislim da bi mi se svidelo, ali nije mi bilo do neizvesnosti i traženja smeštaja na internetu.Napravili smo dogovor da obilazimo lokalna jezera kad je dobro vreme i da se kupamo i pecamo. 70% doživljaja bez 24 sata na putu i za manje para. Dogodine možda opet avantura. Možda ne, ko zna. Edited February 24Feb 24 by Venom
March 27Mar 27 23 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:odluka pala na andaluziju. marbelja i malaga kao bazeI opet ja sa prvom asocijacijom na Anatoliju. Jednom cu biti kao onaj sto sleti u Austriju umesto Australije.
March 27Mar 27 On 6. 3. 2026. at 9:39, Mr.Mxyzptlk said:dal je bezbedno ici u tunis ovog letaMi smo zamalo uzeli aranžman za Tunis ovog leta.Ali žena je dobila napad anksioznosti kad je videla ponudu "9 noći -11 dana"...Ove godine jok, sledeće možda. Nama bi to bio valjda 4.put da idemo tamo...Šta znam mi se nikad nismo osećali nebezbedno.Ali da znaš to je odmor uglavnom da se skloniš od gužve (tj. ljudi) i kuliraš...Neaktivnost na max...
March 27Mar 27 pitao sam ugl zbog novnonastalih desavanja na istoku. verovatno se ni ja necu usuditi da idem dalje od evrope, neki krf za kupanje, avionom, ili nesto slicno.
March 27Mar 27 6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pitao sam ugl zbog novnonastalih desavanja na istoku. verovatno se ni ja necu usuditi da idem dalje od evrope, neki krf za kupanje, avionom, ili nesto slicno.A benzina do tamo? I ja ne bih dalje od Grčke, ali šta ako čorba bude ko 3 letovanja...
March 27Mar 27 ove godine cu avionom. mislim da ce na granicama da bude pakao ove godine zbog slikanja
March 27Mar 27 54 minutes ago, Tihajeza said:A benzina do tamo? I ja ne bih dalje od Grčke, ali šta ako čorba bude ko 3 letovanja...sta je jos $100 za benzin, necemo da cepidlacimo
March 27Mar 27 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:odluka pala na andaluziju. marbelja i malaga kao bazetorrente, misija marbeljaandaluzija je top destinacija
March 27Mar 27 1 hour ago, Mel said:I opet ja sa prvom asocijacijom na Anatoliju. Jednom cu biti kao onaj sto sleti u Austriju umesto Australije.tako neki česi sleteli u niš umesto u nicu skoro.