Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letovanje planovi i iskustva

Featured Replies

Kod Bora Bore je zajebano što su aranžmani uglavnom na 7 dana i što pola od tog vremena izgubiš u putu a treba pripremiti i keša u iznosu od bar pola garsonjere u užem centru grada nobles

• Replies 1.1k
  • Views 121.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Unapred se izvinjavam ako se neki linkovi ne vide, nisam ranije koristio ovu platformu za upload.   Nije bas letovanje vec produzeni vikend, al posto nemamo temu za Cesku, ovde cu. Bio sam p

• Evo me 6 dana na Sejselima, obilazimo razne plaze ali ipak necemo na Praslin i La Digue ovaj put, ja cu to ostaviti za neku narednu priliku jer mi se svakako mnogo svidja ovde i pitao sam vec chatgpt

Posted Images

A usput je i honeymoon destinacija sa Amerikance. Idi na Moorea, brzim trajektom si iz Tahitija tamo za 45 minuta, a i raznovrsnije je.

• 2 weeks later...

Imam zanimljivi problem. Provescu ceo novembar radeci sa Tenerifea. Verovatno cu sve vreme biti sam. Smestaj je u nekoj pripizdini, 5km i 400 metara uspona do najblizeg sela. Ima par puta dnevno bus gore-dole. Tako je to kad hoces pogled na okean i pescanu plazu. Imacu net ali poslovni komp mi ima blokiran USB port pa necu imati serije i filmove. Nosim samo rucni prtljag tako da slaba vajda od (papirnih) knjiga. Mozda me neko poseti na nedelju dana i to je to.

Pitanje je: kako da ubijem vreme kvalitetno i da se ne vratim ko monah pustinjak?

Dokupi normalan prtljag i ponesi sve

12 minutes ago, Katikon said:

Dokupi normalan prtljag i ponesi sve

Ne resava mi bas prtljag. Filmove i serije svejedno ne mogu da pustam a knjige mogu da skinem da citam na mobu.

Skines filmove i serije na usb i ubacis u tv u smestaju, ako postoji

Pa mozes da poneses jos jedan notebook 😀

a ne mozes da gledas netflix i druge slicne platforme sa tog kompa?

Nemam licni laptop/notebook. Ima u smestaju TV mada je mali, ono klasicno, da se kaze da ga ima. Mada mozda sam ja i pogresno postavio pitanje. Sve i da se snadjem za serije i knjige, mislim da ce mi dosaditi za mesec dana. Trazim jos predloga )

Mogao bih da uvedem svaki dan hiking za u nabavku pa dok izdrzim D A mozda i da krenem da meditiram kad je vec mirno. Bem li ga, nikad nisam bio negde tako izolovano i dugo.

Idi na plažu. Novembar je odličan mesec. 25 stepeni u proseku, a sunčano je uvek. Ja bio u Los Cristianos prošlog novembra.

@Shan Jan ako ti se ne ide ima ko hoce

1 hour ago, Shan Jan said:

Nemam licni laptop/notebook. Ima u smestaju TV mada je mali, ono klasicno, da se kaze da ga ima. Mada mozda sam ja i pogresno postavio pitanje. Sve i da se snadjem za serije i knjige, mislim da ce mi dosaditi za mesec dana. Trazim jos predloga )

Mogao bih da uvedem svaki dan hiking za u nabavku pa dok izdrzim D A mozda i da krenem da meditiram kad je vec mirno. Bem li ga, nikad nisam bio negde tako izolovano i dugo.

Uči šah i igraj protiv živih protivnika na nekoj platformi.

Nauči hitchhikers guide to the galaxy napamet - ne treba ti drugih knjiga

Piši nešto - strana do dve dnevno.

Pored streaming platformi nađi si bbc radio 4 pa slušaj radio drame i emisije

Prijavi se da moderiraš nešto na forumu :D

E, da... nađi EFAP podkaste na youtubetu i pogledaj najbitnije diskusije o filmovima i serijama (oni laprdaju 8-11 sati po videu - to ne možeš za mesec dana da završiš)

Edited by Vapad

Hvala @Vapad tako nesto mi je i trebalo! Inace rekla sestra da ce mi dati svoj laptopic od 13 inca, taman da ne zauzima mnogo a da mogu da i dalje gledam serije.

Osim plivanja i suncanja, kad bih mogao da se nateram da hajkujem svaki dan pomalo, pa da se vratim ko Shanimator. Najvise ce mi nedostajati kontakt sa ljudima al tu je poso, tu je i fon za familiju a tu je i forum.

10 minutes ago, Shan Jan said:

Hvala @Vapad tako nesto mi je i trebalo! Inace rekla sestra da ce mi dati svoj laptopic od 13 inca, taman da ne zauzima mnogo a da mogu da i dalje gledam serije.

Osim plivanja i suncanja, kad bih mogao da se nateram da hajkujem svaki dan pomalo, pa da se vratim ko Shanimator. Najvise ce mi nedostajati kontakt sa ljudima al tu je poso, tu je i fon za familiju a tu je i forum.

Ja tako zivim mesecima da ne kazem godinama bez ljudskog kontakta, samo remote sa kolegama, plus dete koje mi skace po glavi, minus filmovi i bleja mimo PPPa, minus Tahiti Bahami Tenerifi. Ako ti bude trebalo spiritualno savetovanje dok se budes mucio po ostrvlju, tu sam da pomognem toplim recima.

Šta bih ja dala za mesec dana, sama u kući, negde u tri lepe...

Verovatno bih prvih sedam dana ležala, ćutala, uživala u tišini i radila bukvalno ništa.

Zato i ustajem svako jutro u 6, da imam tih minimum sat vremena gde niko ništa neće da me pita, i gde može da mi zuji mozak.

Ja glasam za pisanje. Blog, fikcija, dnevnik. Može da bude oslobađajuće

Takođe nešto od online kurseva na Cousera, Udemy, Domestika, Coursiv... (dakle ne nužno vezano za posao) za koje mi treba mir i vreme koje nemam u običnoj dnevnoj rutini. U samoći bi mogao da budeš redovan i skoncentrisan. Možda provališ da ti je nešto zanimljivo a nisi ni znao. Pa nađeš online community pa se domunđavate oko toga...