March 27Mar 27 36 minutes ago, Sandens said:tako neki česi sleteli u niš umesto u nicu skoro.Slovaci. Naravno naši mediji preneli ovo kao vest. A ustvari...😄https://youtu.be/bIVRTnaQ5b8?si=2og_xek0G9wLsyHF Edited March 27Mar 27 by triple_nippled
March 27Mar 27 13 minutes ago, Svemir Zeka said:Nije. Neki trošak je otpao, pa onda eto.Ma kazem generalno, kad ostanemo bez benzina kerozina, ovogodisnje letovanje zvace se Lavor.
March 27Mar 27 7 minutes ago, Svemir Zeka said:A neću u Prag na letovanje 😳Jao da Split, ma nesto sam dizzy danas. Evo gledam sta mi je ciniti redom i vec pocinje novi poziv a ja jos nisam ni na trecini to do liste za danas. Ubilo me trkanje da zavrsim neka dokumenta ove nedeje, gripovi, nespavanja, vreme... ko neka ravna linija sam. I sve je sa deadlinom, tako da cu na kraju opet zavrsavati u nedelju jer sto da ne.
March 31Mar 31 On 27. 3. 2026. at 12:53, Svemir Zeka said:Tačnu lokaciju još premišljam...treba kombinovati više varijabliSamo udobne patike, dovoljno kvalitetnog hanzaplasta i ne hodaj kad je najjace sunce.
April 29Apr 29 imamo li nekakve projekcije šta će biti bezbolnije za ući u eu. u kroaciju ili greciju?moj termin je prilično neatraktivan. poslednja dekada jula. iako smo u grčku forsirali godinama, sad mi nešto deluje lakše do hrvatske se odvozati. generalno zašto nemamo neke preporuke ovde? direktne. ono kao bio sam tu i tu jeftino je a do jaja je fazon. osim ako baš svake godine idete na isto mesto pa čuvate samo za sebe. koje aplikacije koristite u traženju? vidim da je airbnb doživeo neku transformaciju od pouzdanog medijatora do oglašavanja nekih prenaduvanih cena. nas je četvoro. i pas. ali njemu trebamo napraviti papire putne. volimo hladovinu, prostor, more. ne vollimo gužve.
April 29Apr 29 3 minutes ago, nisam ja said:generalno zašto nemamo neke preporuke ovde?Zato što se pisalo po pojedinačnim topicima za Grčku i Kroaciju, to ti je topik Mediteran. Ja/mi, kako ko sad, doduše, idem u Hr, ali je to jebada i cimanje na Brač, treba trajekt sačekati, mislim da mi to najviše ide na nerve. Ali kad dođeš tamo, nema gužve, nalaziš plaže prirodni hlad, ima i decu da skaču, imaš i nudizam, šta ti duša ište. Ja bih preporučila Sutivan kao mesto gde imaš baš svašta. Splitska je lepa ali je verovatno deci dosadna. Postira je s ukupno dva drveta, ne bih to birala. S druge strane ostrva, Bol je pa previše vetrovit, ladna voda, nekako je aprijatno. Jeftiniji smeštaj, skupo za jesti. Ima linda i tamo, to je ok izbor. Rovinj prošle godine: skup smeštaj, ali raznovrsnije za klince i odrasle, mogu bajsevi da se voze po ceo dan, ima baš povoljnih restorana za hasati. Lakše se stiže do tamo. Eto ja to mogu da prenesem 🤷
April 29Apr 29 @Svemir Zeka Ubijaš me sad Na Sutivanu sam kao dete letovao 5-6 god zaredom, ćaletov kolega sa posla je imao tamo Vilu za izdavanje, to su bila najlepša letovanja.Inače kuća pored bila od Dvornikovih, ludi Dino me u prolazu konstatno zastrašivao tako što se nešto bečio na mene, jebem li ga, valjda mu je to bilo zabavno...meni svakako nije
April 29Apr 29 17 minutes ago, Svemir Zeka said:Zato što se pisalo po pojedinačnim topicima za Grčku i Kroaciju, to ti je topik Mediteran.Ja/mi, kako ko sad, doduše, idem u Hr, ali je to jebada i cimanje na Brač, treba trajekt sačekati, mislim da mi to najviše ide na nerve. Ali kad dođeš tamo, nema gužve, nalaziš plaže prirodni hlad, ima i decu da skaču, imaš i nudizam, šta ti duša ište. Ja bih preporučila Sutivan kao mesto gde imaš baš svašta. Splitska je lepa ali je verovatno deci dosadna. Postira je s ukupno dva drveta, ne bih to birala. S druge strane ostrva, Bol je pa previše vetrovit, ladna voda, nekako je aprijatno.Jeftiniji smeštaj, skupo za jesti. Ima linda i tamo, to je ok izbor.Rovinj prošle godine: skup smeštaj, ali raznovrsnije za klince i odrasle, mogu bajsevi da se voze po ceo dan, ima baš povoljnih restorana za hasati. Lakše se stiže do tamo. Eto ja to mogu da prenesem 🤷Apsolutno se slazem i dodajem Nerežišća u kojima sam prvi put bio proslog leta. Što se Postire tice Zeka je u pravu, ali ona uvala gde je mural vaterpoliste je 70-tih imala jako lep hlad koji je pretvoren u placeve sa vilama.
April 29Apr 29 3 minutes ago, vracharac said:Apsolutno se slazem i dodajem Nerežišća u kojima sam prvi put bio proslog leta. Što se Postire tice Zeka je u pravu, ali ona uvala gde je mural vaterpoliste je 70-tih imala jako lep hlad koji je pretvoren u placeve sa vilama.Napomena da je u kopnu, a ne na moru. Obicno je to od znacaja kod izbora
April 29Apr 29 22 minutes ago, vracharac said:Apsolutno se slazem i dodajem Nerežišća u kojima sam prvi put bio proslog leta. Što se Postire tice Zeka je u pravu, ali ona uvala gde je mural vaterpoliste je 70-tih imala jako lep hlad koji je pretvoren u placeve sa vilama.Postira je sad paklenjak od vrućine. Lepo je ali vruće.