Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Letovanje planovi i iskustva

Featured Replies

36 minutes ago, Sandens said:

tako neki česi sleteli u niš umesto u nicu skoro.

Slovaci. Naravno naši mediji preneli ovo kao vest. A ustvari...😄

https://youtu.be/bIVRTnaQ5b8?si=2og_xek0G9wLsyHF

Edited by triple_nippled

• Replies 1.1k
  • Views 122.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Unapred se izvinjavam ako se neki linkovi ne vide, nisam ranije koristio ovu platformu za upload.   Nije bas letovanje vec produzeni vikend, al posto nemamo temu za Cesku, ovde cu. Bio sam p

• Evo me 6 dana na Sejselima, obilazimo razne plaze ali ipak necemo na Praslin i La Digue ovaj put, ja cu to ostaviti za neku narednu priliku jer mi se svakako mnogo svidja ovde i pitao sam vec chatgpt

Posted Images

13 minutes ago, Svemir Zeka said:

Nije. Neki trošak je otpao, pa onda eto.

Ma kazem generalno, kad ostanemo bez benzina kerozina, ovogodisnje letovanje zvace se Lavor.

A to. Ja sma optimista covid19

Just now, Svemir Zeka said:

A to. Ja cu pesaka u Prag

kako kazu, opravila sam ti ovo

A neću u Prag na letovanje 😳

7 minutes ago, Svemir Zeka said:

A neću u Prag na letovanje 😳

Jao da Split, ma nesto sam dizzy danas. Evo gledam sta mi je ciniti redom i vec pocinje novi poziv a ja jos nisam ni na trecini to do liste za danas. Ubilo me trkanje da zavrsim neka dokumenta ove nedeje, gripovi, nespavanja, vreme... ko neka ravna linija sam. I sve je sa deadlinom, tako da cu na kraju opet zavrsavati u nedelju jer sto da ne.

Tačnu lokaciju još premišljam...treba kombinovati više varijabli

On 27. 3. 2026. at 12:53, Svemir Zeka said:

Tačnu lokaciju još premišljam...treba kombinovati više varijabli

Samo udobne patike, dovoljno kvalitetnog hanzaplasta i ne hodaj kad je najjace sunce.

• 5 weeks later...

imamo li nekakve projekcije šta će biti bezbolnije za ući u eu. u kroaciju ili greciju?

moj termin je prilično neatraktivan. poslednja dekada jula.

iako smo u grčku forsirali godinama, sad mi nešto deluje lakše do hrvatske se odvozati.

generalno zašto nemamo neke preporuke ovde? direktne. ono kao bio sam tu i tu jeftino je a do jaja je fazon. osim ako baš svake godine idete na isto mesto pa čuvate samo za sebe.

koje aplikacije koristite u traženju? vidim da je airbnb doživeo neku transformaciju od pouzdanog medijatora do oglašavanja nekih prenaduvanih cena.

nas je četvoro. i pas. ali njemu trebamo napraviti papire putne. volimo hladovinu, prostor, more. ne vollimo gužve.

3 minutes ago, nisam ja said:

generalno zašto nemamo neke preporuke ovde?

Zato što se pisalo po pojedinačnim topicima za Grčku i Kroaciju, to ti je topik Mediteran.

Ja/mi, kako ko sad, doduše, idem u Hr, ali je to jebada i cimanje na Brač, treba trajekt sačekati, mislim da mi to najviše ide na nerve. Ali kad dođeš tamo, nema gužve, nalaziš plaže prirodni hlad, ima i decu da skaču, imaš i nudizam, šta ti duša ište. Ja bih preporučila Sutivan kao mesto gde imaš baš svašta. Splitska je lepa ali je verovatno deci dosadna. Postira je s ukupno dva drveta, ne bih to birala. S druge strane ostrva, Bol je pa previše vetrovit, ladna voda, nekako je aprijatno.

Jeftiniji smeštaj, skupo za jesti. Ima linda i tamo, to je ok izbor.

Rovinj prošle godine: skup smeštaj, ali raznovrsnije za klince i odrasle, mogu bajsevi da se voze po ceo dan, ima baš povoljnih restorana za hasati. Lakše se stiže do tamo. Eto ja to mogu da prenesem 🤷

@Svemir Zeka Ubijaš me sad cry Na Sutivanu sam kao dete letovao 5-6 god zaredom, ćaletov kolega sa posla je imao tamo Vilu za izdavanje, to su bila najlepša letovanja.

Inače kuća pored bila od Dvornikovih, ludi Dino me u prolazu konstatno zastrašivao tako što se nešto bečio na mene, jebem li ga, valjda mu je to bilo zabavno...meni svakako nije

17 minutes ago, Svemir Zeka said:

Zato što se pisalo po pojedinačnim topicima za Grčku i Kroaciju, to ti je topik Mediteran.

Ja/mi, kako ko sad, doduše, idem u Hr, ali je to jebada i cimanje na Brač, treba trajekt sačekati, mislim da mi to najviše ide na nerve. Ali kad dođeš tamo, nema gužve, nalaziš plaže prirodni hlad, ima i decu da skaču, imaš i nudizam, šta ti duša ište. Ja bih preporučila Sutivan kao mesto gde imaš baš svašta. Splitska je lepa ali je verovatno deci dosadna. Postira je s ukupno dva drveta, ne bih to birala. S druge strane ostrva, Bol je pa previše vetrovit, ladna voda, nekako je aprijatno.

Jeftiniji smeštaj, skupo za jesti. Ima linda i tamo, to je ok izbor.

Rovinj prošle godine: skup smeštaj, ali raznovrsnije za klince i odrasle, mogu bajsevi da se voze po ceo dan, ima baš povoljnih restorana za hasati. Lakše se stiže do tamo. Eto ja to mogu da prenesem 🤷

Apsolutno se slazem i dodajem Nerežišća u kojima sam prvi put bio proslog leta. Što se Postire tice Zeka je u pravu, ali ona uvala gde je mural vaterpoliste je 70-tih imala jako lep hlad koji je pretvoren u placeve sa vilama.

3 minutes ago, vracharac said:

Apsolutno se slazem i dodajem Nerežišća u kojima sam prvi put bio proslog leta. Što se Postire tice Zeka je u pravu, ali ona uvala gde je mural vaterpoliste je 70-tih imala jako lep hlad koji je pretvoren u placeve sa vilama.

Napomena da je u kopnu, a ne na moru. Obicno je to od znacaja kod izbora

Izvinite greska Pučišća

22 minutes ago, vracharac said:

Postira je sad paklenjak od vrućine. Lepo je ali vruće.