Jump to content
IGNORED

Letovanje planovi i iskustva

halloween

Recommended Posts

Posted

Bio pre 2 godine, bilo nešto minimalno skuplje ako i uopće, Neos Marmaras zaboli na budalu u sred sezone, pošto je Toroni bio zauzet. Trebalo nam sat vremena obilaska par mesta da nađemo smeštaj na 200 m od plaže. Jedino ako se ove godine nešto nije promenilo, ali opet septembar je u pitanju.

Znam da ima Lidl na desetak mina vožnje od obe varijante.

Posted

Iskreno, sajna mi je ova opčinjenost™ plažama, suncem... :)

Lepo je videti da ljudi uživaju u stvarima koje su ono... Priroda(?)

Posted

Nisam bio u Vurvuruu, ali drugar ide redovno, kaže mi da je nešto drugačije, više lomatanje HR tipa, stenčugice i sl, pošto on to preferira u odnosu na stock brutal plažu sa udobnim peskom.

Posted

Nisam bio u Vurvuruu, ali drugar ide redovno, kaže mi da je nešto drugačije, više lomatanje HR tipa, stenčugice i sl, pošto on to preferira u odnosu na stock brutal plažu sa udobnim peskom.

obišao sam ja celu sitoniju. vurvuru je najbolje mesto.

Posted

ili ormos panagias, koji je između vurvurua i nikitija.

Posted

Da, za Panagias imamo ponudu. Mada sam kontao da mi je zapad bolji jer je veca sansa za naci hlad ujutro i negde do podne.

Toroni je interesantan, ali, da, dosta daleko od civilizacije.

Posted

Da, za Panagias imamo ponudu. Mada sam kontao da mi je zapad bolji jer je veca sansa za naci hlad ujutro i negde do podne.

Toroni je interesantan, ali, da, dosta daleko od civilizacije.

imaš hlada koliko hoćeš pre podne, a realno ti ni ne treba do nekih 11.30-12. onda soba, pa u 5 popodne na zapadnu obalu. od panagiasa do lagomandre ti treba 15 minuta kolima.

inace, lagomandra je do jaja ali tamo se smestaj rezervise godinu dana unapred.

Posted

samo budi pazjiv - panagias mesto nije idealno za smestaj - ja sam mislio na apartmane u okolini. u mesto ides samo da kupis svezu ribu ujutro. :)

Posted

Ovde smo bili slali upit.

Mada, ne vidim ovde hlad:

anna-pousi-studios-6.jpg

Posted (edited)

:D

edit: nema tu ni mrve prirodnog hlada, nazalost. inace, veoma pristojna plaza.

Edited by ikar
Posted

Sto bas Sitonija, zasto ne Kasandra ako vec ides na Halkidiki ? Sa malom decom je po meni najvaznije da ti je smestaj bude sto blize plazi (dobroj plazi, bez vetra, sa cistim morem i velikim plicakom ).  Ovde recimo mi idemo od 1. Septembra , nije neko ludilo za nocni provod, ali zato za klince raj!

Posted

Ja nisam tim koji voli da ide tamo gde se ide "na porodični odmor sa malom decom". Iako imam malo dete. Jednom sam se zeznuo i otišao u Vrasnu i ne želim ikada više da budem na takvom mestu.

Za taj prvi prst Halkidikija sam shvatio da je baš takav - dosadan.

Posted

Zasto onda Sitonija? Isto kao Kasandra, sa malo manje ljudi?

Sent from my Gigaset QV830 using Tapatalk

Posted

Pa, kao lepa priroda, čiste plaže, bistra voda.

Nisam do sada bio uopšte na Halkidikiju, ali, koliko sam shvatio Sitonija je najlepša.

Posted

sitonija i kasandra veze nemaju.

sitonija je dobro nesto za odmor, narocito porodicama sa malom decom koje idu svojim kolima. mozes kolima ici na tasos koji je ok ali nije nista posebno drugaciji, a putovanje je duze i smestaj je skuplji. mozes ici na pelion koji je prelep ali je putovanje duze a prebacivanje sa plaze na plazu znatno komplikovanije. mozes ici u onaj deo oko soluna (vrasna i slicno) ali to je klasicni mas turizam.

e sad, ja nisam bio na sitoniji nekoliko godina, moguce je da su guzve postale sumanute, ali pre to nije bio slucaj.

ta plaza kod koje je salerokada dobio ponudu je odlicno pokrivena mobilijarom, a dva pica uz koja se dobijao suncobran sa 2 lezaljke su kostala 3 ili 5 evra (ne secam se). za prepodnovno kupanje ti ne treba bolji hlad, a voda i plaza su besprekorno cisti. u ormosu svako jutro mozes da kupis svezu ribu na maloj pijaci po skroz ok cenama. zapadna obala sa nekoliko sjajnih plaza za popodne je blizu. nikiti, u kojem su lidl i jos jedan grcki supermarket je nekoliko minuta voznje udaljen. iza plaze, dalje na severoistok, ima jos par jako lepih plaza, zaboravio sam kako se zovu. prema vurvuruu i dalje prema sartiju ima hrpa lepih plaza.

ja sam dosta grcke (kopno i obala) prosao - sitonija je dobro mesto za odmor. kad ides kolima i sa decom, verovatno i najbolje za nas.