Jump to content

True detective

Featured Replies

Taman može večeras sezonu 1 ko nije gledao :fantom:

Promenio se showrunner za ovu sezonu, tako da možemo očekivati nešto drugačije.

sve sam bliži mišljenju da je tajni sastojak s1 pre bio joji fukunaga nego pizzolatto, ali gledaće se i ovo

13 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

sve sam bliži mišljenju da je tajni sastojak s1 pre bio joji fukunaga nego pizzolatto, ali gledaće se i ovo

Karkozaaaaaa

Tajna prve sezone je sto je ipak nesto novo, drugacije, a glumacki dvojac veoma zanimljiv/intrigantan. Kasnije su redom fulali kasting. Ja cu cekati jos par godina, da zaboravim koliko mogu pa ponovo da je ovjerim.

Edited by kipo

17 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Ja sam nesto slicno napisao posle S1, da je Fukunaga (uz Woodyja i Mcc-a) izvukao maksimum iz slabasnog i generickog scenarija Picovevca. Dalje nisam ni gledao..

Tako nekako. Ne mogu opovrgnuti da Picolato ima značajnog udela u sve tri sezone, ali nekako uvek ostane nedorečen, klimaks bude mršav. Tresla se gora, rodio se miš. 

Prva sezona, odlicno te voza, i onda sranje od kraja..jos se od onog kraja nisam oporavio, kao da ti se neko na najlepsu tortu iskenja na vrhu:D

gledao sam, ima bogme 5 godina..

ima li neko da mozda voli kraj s1, bez ironije i zasto?:D

Edited by Misko

On 6. 1. 2024. at 16:29, ultra plasticni said:

doduse na 37 glasa:D

On 6. 1. 2024. at 16:39, Patty Lee said:

Vrv će da padne kad ulete user reviews.

940 glasova i smandljala se ocena na 8.2 :laugh:

Izašla je prva epizoda.

Ajde gledajte pa da vinišemo zajedno.

Hvala.

Meni je prva bila van svakog hajpa koji je usledio, apsolutni anti klimaks na kraju. Drugu i treću sam pogledao nedavno tek, i nisu bile toliko loše, čak šta više, solidne, ali ne više od toga.

Odgledaću i ovu, al naravno, kad sve izađu. 

Ja cu bogme da čekam da izađe bar pola sezone.

dzodi foster je iritantna kao sto je oduvijek i bila

Ja odgledala.

Ne mogu da kažem da nije interesantno, ali da nema u naslovu True detective, vrv bi bila jedna od onih serija, pogledaću jednom, kad ne budem imala šta pametnije.

Edited by Arkadija

Just now, morgana said:

dzodi foster je iritantna kao sto je oduvijek i bila

Ona i Natali Portman, mrtva trka.

13 minutes ago, Lancia said:

Ona i Natali Portman, mrtva trka.

I Julianne Moore..