goofs Posted January 6 Posted January 6 Promenio se showrunner za ovu sezonu, tako da možemo očekivati nešto drugačije.
Pokojni Ruxin Posted January 6 Posted January 6 sve sam bliži mišljenju da je tajni sastojak s1 pre bio joji fukunaga nego pizzolatto, ali gledaće se i ovo 1
Milošica Posted January 6 Posted January 6 13 minutes ago, Pokojni Ruxin said: sve sam bliži mišljenju da je tajni sastojak s1 pre bio joji fukunaga nego pizzolatto, ali gledaće se i ovo Karkozaaaaaa
kipo Posted January 6 Posted January 6 (edited) Tajna prve sezone je sto je ipak nesto novo, drugacije, a glumacki dvojac veoma zanimljiv/intrigantan. Kasnije su redom fulali kasting. Ja cu cekati jos par godina, da zaboravim koliko mogu pa ponovo da je ovjerim. Edited January 6 by kipo 1
Jimmy Kowalski Posted January 6 Posted January 6 17 minutes ago, Pokojni Ruxin said: sve sam bliži mišljenju da je tajni sastojak s1 pre bio joji fukunaga nego pizzolatto, ali gledaće se i ovo Ja sam nesto slicno napisao posle S1, da je Fukunaga (uz Woodyja i Mcc-a) izvukao maksimum iz slabasnog i generickog scenarija Picovevca. Dalje nisam ni gledao.. 4
goofs Posted January 6 Posted January 6 Tako nekako. Ne mogu opovrgnuti da Picolato ima značajnog udela u sve tri sezone, ali nekako uvek ostane nedorečen, klimaks bude mršav. Tresla se gora, rodio se miš.
Misko Posted January 11 Posted January 11 (edited) Prva sezona, odlicno te voza, i onda sranje od kraja..jos se od onog kraja nisam oporavio, kao da ti se neko na najlepsu tortu iskenja na vrhu gledao sam, ima bogme 5 godina.. ima li neko da mozda voli kraj s1, bez ironije i zasto? Edited January 11 by Misko 1
Patty Lee Posted January 15 Posted January 15 On 6. 1. 2024. at 16:29, ultra plasticni said: doduse na 37 glasa On 6. 1. 2024. at 16:39, Patty Lee said: Vrv će da padne kad ulete user reviews. 940 glasova i smandljala se ocena na 8.2 Izašla je prva epizoda. Ajde gledajte pa da vinišemo zajedno. Hvala.
Mil@n Posted January 15 Posted January 15 Meni je prva bila van svakog hajpa koji je usledio, apsolutni anti klimaks na kraju. Drugu i treću sam pogledao nedavno tek, i nisu bile toliko loše, čak šta više, solidne, ali ne više od toga. Odgledaću i ovu, al naravno, kad sve izađu.
morgana Posted January 15 Posted January 15 dzodi foster je iritantna kao sto je oduvijek i bila 3 1 1
Arkadija Posted January 15 Posted January 15 (edited) Ja odgledala. Ne mogu da kažem da nije interesantno, ali da nema u naslovu True detective, vrv bi bila jedna od onih serija, pogledaću jednom, kad ne budem imala šta pametnije. Edited January 15 by Arkadija 1
Lancia Posted January 15 Posted January 15 Just now, morgana said: dzodi foster je iritantna kao sto je oduvijek i bila Ona i Natali Portman, mrtva trka. 2 1
Jimmy Kowalski Posted January 15 Posted January 15 13 minutes ago, Lancia said: Ona i Natali Portman, mrtva trka. I Julianne Moore.. 3
Recommended Posts