Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

True detective

Featured Replies

sad me podseti, da sam odgledao sve epizode sem poslednjih 30ak min finalne

bolje da ja smislim sam kraj 

• Replies 3.7k
  • Views 296.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

trebalo je da procitam prvo komentare...da gvirnem na jedno oko

nije mi na pamet palo da moze da se skrsi TD

... ali osveta tetkica :s_w:

• 3 months later...

Nema šanse da čitam 246 strana, sa zadnje i predzadnje strane shvatam da je peta loša, dokle onda da gledam? 3, 4 sezone?

Prva do pola je odlična inače 

Edited by Desmond Bojčinski

Gledaj Vajer i Sopranove, ovo preskoči.

Il gledaj samo prvu do pred kraj.

Apsolutno lose

1 hour ago, Desmond Bojčinski said:

Nema šanse da čitam 246 strana, sa zadnje i predzadnje strane shvatam da je peta loša, dokle onda da gledam? 3, 4 sezone?

Prva do pola je odlična inače 

Ima samo 4 sezone .

Svaka sezona je zasebna priča.

2 i 3 sezona ako gledamo objektivno nisu totalni krš ,pristojni trileri,samo su dosta slabiji u odnosu na prvu ,pa ih zato mnogi mrze

Ova poslednja je đubre ,umesto nje bolje potroši vreme na čitanje ovog topika ,eto tolko je loša 

• 5 months later...

repriziram drugu sezonu, pa ovo je remek delo u odnosu na to sto se danas snima i predstavlja kao neki kvalitet iz cega proizlazi zakljucak da su striming platforne ucinile svet jednim jadnim mestom (topla voda).

ako ste ikad razmisljali kako bi u 21 veku trebalo da izgleda pucnjava iz Divlje Horde, to vam je poslednjih 10 minuta 4 epizode, eto tako

Druga sezona TD jedna skroz potcenjena stvar.

Lepili se ljudi za ranije VV radove jbg D

• 4 months later...

https://deadline.com/2025/08/nicolas-cage-true-detective-season-5-hbo-1236494884/

Oscar winner Nicolas Cage is in talks to headline the upcoming fifth season of HBO's Emmy-winning crime anthology series True Detective, which marks the return of Season 4's Issa Lopez as writer/showrunner.

As Deadline revealed earlier this year, the new installment will be set in New York, in Jamaica Bay, per HBO's Head of Drama Series and Film Francesca Orsi.

Cage is in talks for the lead role of Henry Logan, a New York detective on the case at the center of the new season, sources said. A rep for HBO declined comment.

The actor has been circling the part for awhile, it is yet unclear whether the deal will close. Another Oscar winner, Jodie Foster, also took a long time to make her deal for Season 4, Night Country.

17558874476573938305095748051624.jpg

True Detective Hbo GIF by True Detective: Night Country

246 strana, pretpostavljam da ima smisla pogledati ovo. kazu ljudi prva sezona je bombasticna, ostale i ne moras. zavrsavam prvu sezonu sopranos pa cu da se bacim na true detective.

sta jos novo iz serija ima da je dobro? lolol

• 5 months later...

Ono doba godine kada se ponovo gleda prva sezona. Kakav jak vajb Cacistana/Dragan Markovic Palma/Srbija/Luzijana shithole. Kako kaze Rast, I fucking hate this place. Rast i ignoranti dok psihopate/politicari/svestenici siluju i ubijaju deca a panduri kerovi gledaju na drugu stranu.

Bilo bi jako da se sledeća sezona skrasi na Grenlandu.

2 hours ago, zmanic said:

Bilo bi jako da se sledeća sezona skrasi na Grenlandu.

Sledeća sezona Jamaica Bay, New York.

Šta znam, kad proguglaš slike ima neki vajb npr. Gilgo Beach ubistava, što je ok, nije Southern Gothic ali je (bože pomozi) New England horror.

Nažalost, opet je ova Lopez žena showrunner tako da očekujem ekološku katastrofu.

5 hours ago, glibav said:

Ono doba godine kada se ponovo gleda prva sezona. Kakav jak vajb Cacistana/Dragan Markovic Palma/Srbija/Luzijana shithole. Kako kaze Rast, I fucking hate this place. Rast i ignoranti dok psihopate/politicari/svestenici siluju i ubijaju deca a panduri kerovi gledaju na drugu stranu.

5 hours ago, glibav said:

Ladno cekam zaborav i bezvezluk svega ostalog da obnovim prvu sezonu, jer je fantasticna. Mozda demencija pripomogne. Inace, nesto sam iskvotovo i ode sve dodjavola toliko da ne mogu vratiti normalan kvot (koliko ovo besmisleno zvuci) ali eto. Zapravo ne znam (posle svog kvotovanja) kako da odgovorim bey kvota, jelte. Isuse.