Prospero Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Taman treba da bude na nekakvoj listi koliko i Politikin zabavnik.S tim što su podaci u PZ verodostojniji.
Kampokei Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Ovo izgleda i u susednoj zemlji vest, drugarica mi Rumunka poslala ovo danas mejlom.
Zupermen Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) Lastly, we discuss the second half of our experiments. Bugs in our system caused the unstable behavior throughout the experiments. On a similar note, witlessness in supporting theory caused the unstable behavior throughout the experiments. However, it could not be noted that these observations do not contrast to those seen in earlier work such as seminal treatises recently published. Edited September 18, 2013 by Zupermen
Prospero Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Opa, stigao dopis od JUPa da se troše pare na kompove, opremu itd, rok do 4. oktobra.Raspoloženje međ naučnim pukom je da se država orobi do koske
gospa buba Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Opa, stigao dopis od JUPa da se troše pare na kompove, opremu itd, rok do 4. oktobra.Raspoloženje međ naučnim pukom je da se država orobi do koske mozda mi sad kupe monitor <_<
gagorder Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 baš me zanima jesu li se ućutali ovi ostali što su tu objavili, kako li se drže
Lezilebovich Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 bio je odgovor neke profesorke iz NS-a (mislim) da oni nije znala da je to takav časopis i da je prvi put platila 200e, ali je već drugi put odbila. I pisalo je da masovno traže brisanje iz registra, ali Metalurg ne dozvoljava :D
Dr Arslanagić Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 baš me zanima jesu li se ućutali ovi ostali što su tu objavili, kako li se držeboli ih uvo, bodovi su bodovi
gagorder Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 inače za grupaciju društveno-humanitičkih su ukunuti bodovi.
Dr Arslanagić Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 šuškalo se o tome ali opet... wtf?i šta sad? kao nekad što je bilo?
gagorder Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 http://www.ius.bg.ac.rs/informacije/Kriterijumi%20za%20sticanje%20zvanja%20%202011%20decembar.pdf
gagorder Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 jesam ufatila muštuluk ili me sad kunete?mi ovo primenjujemo ohoho
Dr Arslanagić Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 (edited) ne odnosi se to na nas, tj. makar ne na mene. shvatio sam te da su ukinuti bodovi pri evalucaji učinka na projektima i shodno tome, kategorizaciji istraživača (i platnih razreda).mada nije ni bitno jer evaluacije nije ni bilo iako je trebala da bude krajem prošle/početkom ove godine.EDITšuška se da će tako i biti, da će ukinuti kategorije i da će plata zavisiti samo od zvanja i radnog staža. Edited September 19, 2013 by Arbeitmann
Recommended Posts