Jump to content

Televizori

Featured Replies

u današnje vreme ( na pragu 2012. nikako se ne isplati kupovati hd ready, razlika u ceni je minimalna)

Успео сам да избришем шести канал на самсунг лцд тву. Начи сад кад се листа иде 5 па 7. Како да вратим 6. побегуљу?

• 4 months later...
  • Author

stipsa maman kupila na kalenicu univerzalni daljinski upravljac poznate marke pilot. ono sto ide kao uputstvo uz njega daje samo pregled kodova za sprave za koje ce se upotrebljavati i nista vise.posto njojzi ionako treba samo za televizor, moze neko da mi objasni kako se steluju kanali, ono menu, manual search, store i tako dalje. kad se pritisne meni, nema toga, vec samo podesavanje postojece slike.ovaj:post-378-13351861056473.jpg

Zavisi od televizora. Ubaci kod za tvoj TV pa probaj dugme po dugme.

Verovatno nisi ubacila pravi kod, imam isti ovakav i dugme meni radi normalno. Kad ubacim neki drugi kod koji je za istu marku TVa onda pocne da brlja.A mozda jednostavno ne radi :)

• Author

ubacila sam kod, sve lepo radi od onih osnovnih komandi, jedino ne mogu da dodjem do toga za kanale.

^Ista situacija, sta je to s daljinskim i staramajkama... Probao sve kodove za tip tva probao ono sami da se dogovore. Nista. Nesto radi nesto ne.Problem resen kupovinom hama univerzalnog...

• Author

to sam i pretpostavila :)a pritom, taj koji njoj treba skuplji za 30 dinara. staramajka baja patak.

Vidi, ja se zalažem za zakon kojim će se osobama 60+ zabraniti kupovina tehnike, bez prisustva mlađe osobe.Nešto kao cigarete/alkohol i maloletnici samo obrnuto.Još kad čujem "Pa prodavac mi preporučio..."

@RenneTreba nešto za dnevni boravak.Udaljenost 2-2,5m čini se 32" OK.E sada full hd, led, veći ali hd ready... Što više čitam i gledam to manje znam.Help.

Koji budžet, šta će se gledati? Kablovska, satelit, hd, BR?

Koji budžet, šta će se gledati? Kablovska, satelit, hd, BR?
E da, kablovska SBB D3, nista vise od toga. Retko neki film sa usb-a. Sasvim je OK da bude kao i kablovska.Budžet, pa ne bih preterivao do 45K.
Ovim redosledom?Ja sam bacio oko na ovaj zadnji ali mi mangupi uneli nemir tvrdnjom da je bolje ici na 37" pa i da je hd ready...Hvala! :)

Jel neko kupovao TV preko ovog sajta?Isplati li se usteda?