renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 za te pare bilo šta da navataju isto je, mislim isto loše, šta god da kupe svejedno je
Mil@n Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 14 minutes ago, Moća said: Aman bre sta da kazem ljudima da im preporucim nesto za 25k? Nemaju svi novca za sonikurcipalci 4kuhdmegagiga Mislim da fox daje 3 godine garancije, meni bi to bilo presudno. Ja imam 1 vivax i 1 vox od skora, za PS4 fino rade posao. Na vivaxu skrot korektna digitalna slika (odnos cena kvalitet smisao).
Moća Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 E to mi treba praksa. Koliko inca? Kako se pokazali filmovi?
Mil@n Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 43 oba. Na vivaxu sam pogledao samo kako izgleda kablovska, i nikad više, na vox-u ni to. Oba se koriste samo za sony ps4.
katamaran Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 (edited) Komsinica ima neki kineski najjeftiniji lcd (bas Kinez, nije cak ni ovo Vox, Fox...) Analogna kablovska sasvim korektno izgleda. mozda ovaj Skyworth http://www.eponuda.com/televizori-cene/skyworth nisu bas ni jeftini. cene u rangu samsunga Edited February 10, 2018 by katamaran
Moća Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Za Skyworth sam gledao po netu i ispalo je da je to treci najveci proizvodjac tv-a u Kini.Sent from my Le X620 using Tapatalk
renne Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Sky je ozbiljan proizvođač, sa ozbiljnim IPS panelima, ne ide on u ovu Kina priču
Moća Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 I to je tacno.Sent from my Le X620 using Tapatalk
ToniAdams Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 22 hours ago, Moća said: Aman bre sta da kazem ljudima da im preporucim nesto za 25k? Nemaju svi novca za sonikurcipalci 4kuhdmegagiga ti dete nisi završio za advokata?
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 našao šemu na carini pa je shvatio da mu se više isplati da bude nezvanični distributer proizvoda sa alija
maheem Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 4 godine star LG led ekran mi odlazi do đavola. ima već neko vreme da se vide sivi tj. tamni kružići uniformnog rasporeda. google kaže da je ekran prljav s unutrašnje strane. je l imao neko sličan problem? šta raditi? ne znam za valjan servis u svom selu...
Behemoth Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 OK, dilema: Sony ili LG ? LG bi tebalo da je bolji, ali Sony za ovaj model daje 5 godina garancije, plus mu je cena niža nego na KP oglasima. Sa LG televizorima generalno imam dobro iskustvo. Ovaj moj od 26'' radi 7 godina kao da je nov, a i u firmi gde radim, imamo LG monitore, nisu mrdnuli nekoliko godina, a rabe se dobro. Doduše u poslednje vreme, sa nekoliko različitih strana, pojavila se priča o mrtvim pikselima, mada kapiram da to uvek može da se dogodi. E za Sony nemam pojma kakvog su kvaliteta. Kapiram da se dosta prodaju zbog brenda, a mene najviše mami ovaj model zbog te garancije od 5 godina.
renne Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Zavisi šta ti treba, ali u današnje doba je ipak bolje ići na UDH
Recommended Posts