katamaran Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ne znam koliko je ovo tacno al je svakako zanimljivo :) http://www.bgpijace.rs/barometer.php
aram Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 ali brate mili, kad se to pomeša pa sa sveže pečenim kvasnim uštipcima (na masit ofkors), nema dalje aaaaa, gde me podseti
duda Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ne znam koliko je ovo tacno al je svakako zanimljivo :) http://www.bgpijace.rs/barometer.php bacih pogleda na brzinu i vidim da nema veze s mozgom
katamaran Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Steta. Bilo bi super da radi. Mozda ima bolji negde na netu.
Frank Pembleton Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Dudo kad si bila u Tashkentu...Nas vodili po tim pijacama i prilicno je ludo bilo....
yolo Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Kalenic danas. Obrati paznju na nosatog zubaca, tunu i kapitalne molove...
duda Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 (edited) Dudo kad si bila u Tashkentu...Nas vodili po tim pijacama i prilicno je ludo bilo.... bila 3 godine, od 95-98 ma te pijace su vrh treba mi vremena da napišem ponešto o tome ta alajska pijaca, koja je šatro evropska (na njoj sam najviše kupovala) je totalna azija, onda moš' misliti kako izgleda njihova prava nacionalna, zove se čorsu, to je totalno ludilo tu hala u kojoj se samo suvo voće prodaje je veća od cele kalenić pijace a ovce tu drže žive pa ih kolju na licinom mestu, sveže meso brale ali da ne grešim dušu, to sam videla i na grmečkoj koridi onomad doduše, to je bilo pre znači skoro 20 god, ne verujem da je to sada dozvoljeno čak i tamo (mislim na taškent, za grmeč ne znam :D ) ed. vidim jeftinoća zavladala na kaleniću <_< ed 1 i da, nigde se duh mesta i populusa ne može upoznati tako suštinski kao na pijaci pijaca je zakon Edited December 18, 2014 by dùda
darling Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 yolini su divljaci, a ti u metrou gojeni. posto su yolo oslici kapitalci?
ToniAdams Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 a kako znamo da su jolini divljaci? jel ima razlike u izgledu?
ivy Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 pa ovi u metrou nisu crveni i nemaju tu cvorugu na glavi(ako je to brancin sto je nalepnica na njemu) ne razumem se mnogo...nego su lepe srebrne ribe,lepog vretenastog oblika
renne Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Možda sam ja seljak čovek, seljačina, ali ne bih dao te novce pa da jebe oca
maheem Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 pa ovi u metrou nisu crveni i nemaju tu cvorugu na glavi(ako je to brancin sto je nalepnica na njemu) ne razumem se mnogo...nego su lepe srebrne ribe,lepog vretenastog oblika to ti je zubatac nesrećo. idem da otvorim konzervu sardina
Recommended Posts