November 16, 20232 yr 9 minutes ago, Ras said: Tako bi trebalo da bude. U svakom slučaju ću prvom prilikom pitati šta sam to po Da ti nije gospodja prodala i nesto jabuka?
November 19, 20232 yr cvetkov pijac neprijatno iznenađenje po cenama, neki proizvodi skuplji i od kalenića npr orah 1500-1800 na kalencu 1300-1500 da se razumemo i ovo je previše, van svake logike skuplje je od badema na ostrvu
February 21Feb 21 Da podignemo malo ovu temu.Današnji pijačni barometar: Zelenjak - Odlično grožđe, sultanija, 150 kinti, Pazarski ćevapi 1500,00/kg i Pazarski sudžuk 1.800,00Banjica - negde usred mlečne hale kozji sir odličan 1.000,00 kod babe koja dolazi vikendom i četvrtkom, negde na sredini hale. U istoj hali, samo subotom kozje mleko iz Guče kod Dušice, ima i domaće kravlje, ali sve mora da se naruči, koga zanima šaljem broj moba u inbox.
May 4May 4 ne znam gde ovo da metnem...brt mđs ista marisol. stvt je za presednicu plzu sledećem broju : andrea jovanović - kako sam okopavala i orezivala voćnjak , kao i svi prezreni ćaciji ovog sveta Edited May 4May 4 by palfoot
May 4May 4 49 minutes ago, palfoot said:ne znam gde ovo da metnem...brt mđs ista marisol. stvt je za presednicu plzu sledećem broju : andrea jovanović - kako sam okopavala i orezivala voćnjak , kao i svi prezreni ćaciji ovog sveta cavli, kajsije i ostala maloprodaja. Ukrasavanje tezge wtf?