February 19Feb 19 5 hours ago, Lo Zingaro said:Totalno mi je nejasna ta tz. prijateljska veza s Emiratima i Bin Zajebom. Ne mogu da dokucim do motiva zasto ga ovaj toliko gotivi, stiti i finansira. Lova ne moze biti primarni interes jer se radi o jednom od najbogatijih ljudi na planeti. A tek neka posebna simpatija prema zvalavom monstrumu mi je poseban WTF. Mada nakon Epstinovih fajlova vidimo da se ti prebogati "uradjuju" samo s ekstremnim stvarima, pedofilija, vecere s ljudskim mesom kao glavnim jelom, obilasci stadiona s Vucicem i Dzajom i slicne monstruozne stvari.Ono što je meni indikativno je da se taj Bin Zajeb prvo slizao sa Milom.A ono što je posebno zanimljivo, a mnogima ovde se neće dopasti da čuju, Đinđić u jednom intervjuu 2002. godine na B92 objašnjava zašto je mu je vlada UAE (Bin Zajeb) platila avion i putovanje. Argumenti su mu otprilike kao i Vučićevi (to su moji prijatelji) Imate taj intervju na YT.Postoji jedno kontroverzno ime koje povezuje Đinđića, Mila i Vučića.
February 19Feb 19 9 minutes ago, ultra plasticni said:lakirana bubasvaba?Nije on na tom nivou ipak. Cane.
February 19Feb 19 52 minutes ago, bejzbolka said:Postoji jedno kontroverzno ime koje povezuje Đinđića, Mila i Vučića.Jevrejska veza ? Edited February 19Feb 19 by duda
February 19Feb 19 1 hour ago, bejzbolka said:Postoji jedno kontroverzno ime koje povezuje Đinđića, Mila i Vučića.Goran Vesic?
February 19Feb 19 Pa napisao je iznad na koga misli.Move along, nothing to see here. Edited February 19Feb 19 by Milošica
February 19Feb 19 Ali nije precizirao jel misli na Caneta Partibrejkersa ili Caneta Vukica Prebranca.
February 20Feb 20 9 hours ago, Lo Zingaro said:Totalno mi je nejasna ta tz. prijateljska veza s Emiratima i Bin Zajebom. Ne mogu da dokucim do motiva zasto ga ovaj toliko gotivi, stiti i finansira. Lova ne moze biti primarni interes jer se radi o jednom od najbogatijih ljudi na planeti. A tek neka posebna simpatija prema zvalavom monstrumu mi je poseban WTF. Mada nakon Epstinovih fajlova vidimo da se ti prebogati "uradjuju" samo s ekstremnim stvarima, pedofilija, vecere s ljudskim mesom kao glavnim jelom, obilasci stadiona s Vucicem i Dzajom i slicne monstruozne stvari.Koliko god oni bili bogati, ni malo nisu zanemarljivi prirodni resursi koje mi imamo a oni ne, poput plodnog zemljišta i izvora pijaće vode. To što im ova ekipa bez ikakvih ideala može dati, slično kao i kinezima, niko drugi nikada ne bi. Pogotovo ne u sred evrope... Plus naravno % od raznih kombinacija, ali to im je verujem sekundarno…
February 20Feb 20 8 hours ago, mraki said:Koliko god oni bili bogati, ni malo nisu zanemarljivi prirodni resursi koje mi imamo a oni ne, poput plodnog zemljišta i izvora pijaće vode. To što im ova ekipa bez ikakvih ideala može dati, slično kao i kinezima, niko drugi nikada ne bi. Pogotovo ne u sred evrope... Plus naravno % od raznih kombinacija, ali to im je verujem sekundarno…Da, to je jedino sto nemaju direktno kod kuce. S druge strane predaja kinezima direktno utice na nestanak plodnog zemljista izvora pijace vode pa Zajeb ispadne i bolja opcija na kraju.
February 20Feb 20 FWIW:Dileme više nema, a ni neizvesnosti - N1, Nova i Radar uskoro dobijaju novo lice, saznaje Direktno.rs iz izvora bliskih Junajted mediji. Bukvalno je pitanje dana kada će se promeniti direktori, urednici i uređivačka politika pomenutih opozicionih medija.Ono što se dugo najavljivalo, kako u ovim medijima, tako i od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića, konačno dobija svoje obrise. Ići će se redom, od direktora, preko urednika, a završiće se promenom uređivanja.Prve promene će uslediti na N1 - planirana je ubrzana reorganizacija i postavljanje nove uprave medija, koja će postaviti i nove urednike.Potom će se isto uraditi i na TV Nova i Nova.rs, a završiće se sa Radarom.Kako saznajemo, novi uređivački tim po ovim medijima je već sastavljen i njega je formirao penzionisani britanski novinar Brent Sadler, koji je nekad bio deo N1.https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/667858/promene-n1-uredjivacka-politika.htmlKako saznaje Direktno.rs, već je saopšteno zaposlenima da je prva odluka novog rukovodstva - smena svih sadašnjih urednika! Na svim rubrikama, od vrha do dna, i to u svim medijima - na N1, Novoj, Radaru i Danasu.Uz to, sledi i gašenje štampanog izdanja Nove (možda i Danasa), koji se kao i ostale novine u Srbiji prodaju u svega nekoliko hiljada primeraka. Reč je o neprofitabilnom mediju.https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/668137/junajted-medija-promene-smene-n1-nova-danas-radar.html
February 20Feb 20 Nadam se da postoji neki alternativni plan, a ne pojedinačne buntovnosti koje ne vode ničemu.