Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

Od navedenih, realno samo Marić može da prođe

Posted
Od navedenih, realno samo Marić može da prođe
pa to, chak ni potpuno autovani dragi svetislav nije kandidat [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 1
Posted (edited)
29 minutes ago, napadaj said:

Nebojša Čović obavezno

O, da, i on..i Velja(Ilic)

Edited by Misko
Posted

Ja sve cekam Ljilju Smajlovic, najvse, jer ne znam cime se ona toliko kvalifikovala da  bude obradjena, vise od Marica npr..slobodno me uputite, kakve grehove je Ljiljana Smajlovic pocinila

Posted
On 28.2.2022. at 18:51, renne said:

U sredu Krlo na tapetu u Junacima...

Odgledala Krloa, ne znam, nekako mi on tu ne ide uz ove krvoloke do sada. Bubašvaba koja odrađuje posao za neku paru, kakvih je milion oko ovih bolesnika na vlasti.

Ako već prave emisije, onda je možda Tadić više zaslužio emisiju, jer se u epizodi o Krlu, upravo Tadić pominje skoro kao glavni glumac. Krlov najbolji drug, Krle uveo Tadića u politiku (ili predsedničku trku), Tadić ga postavio gde ga je postavio i plaćao ga, Tadić ga vodio na intervjue gde mu je ovaj upadao u reč. Brt, nije Krle ispuzao sam...

• +1 2
Posted
54 minutes ago, Tihajeza said:

Odgledala Krloa, ne znam, nekako mi on tu ne ide uz ove krvoloke do sada. Bubašvaba koja odrađuje posao za neku paru, kakvih je milion oko ovih bolesnika na vlasti.

Da, ali nije Krlo kao svi ostali. Krlo je izvorno iz ekipe koja je starila i postajala zrela tako da bude naša. Da se to podrazumeva. 

U tom smislu, Krlo je neka vrsta "izdajnika", možda je ovo posveta tom delu njegove ličnosti.

• +1 1
Posted

Otud verovatno i tolika "opterecenost" BS na ovom forumu.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Svemir Zeka said:

Da, ali nije Krlo kao svi ostali. Krlo je izvorno iz ekipe koja je starila i postajala zrela tako da bude naša. Da se to podrazumeva. 

U tom smislu, Krlo je neka vrsta "izdajnika", možda je ovo posveta tom delu njegove ličnosti.

Ali ako tako gledaš, i taj Tadić je trebalo da se podrazumeva kao naš. Pa je napravio Krstića ovim što jeste.

Tadić je tu izdao, onako, ne što je hteo, nego pglu. 

Posted
3 hours ago, Milošica said:

Otud verovatno i tolika "opterecenost" BS na ovom forumu.

Meni je BS, kao i ceo LDP, bio odbojan i dok je bio "nas"

• +1 1
Posted
11 minutes ago, msv said:

kolko je rebara ovaj demontirao?

Posted

Mentorstvo profesionaca iz Netflixa i HBO....

... Shiit has hit the fan

• 2 weeks later...