February 22, 20223 yr Od navedenih, realno samo Marić može da prođepa to, chak ni potpuno autovani dragi svetislav nije kandidat [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 22, 20223 yr 29 minutes ago, napadaj said: Nebojša Čović obavezno O, da, i on..i Velja(Ilic) Edited February 22, 20223 yr by Misko
March 2, 20223 yr Ja sve cekam Ljilju Smajlovic, najvse, jer ne znam cime se ona toliko kvalifikovala da bude obradjena, vise od Marica npr..slobodno me uputite, kakve grehove je Ljiljana Smajlovic pocinila
March 3, 20223 yr On 28.2.2022. at 18:51, renne said: U sredu Krlo na tapetu u Junacima... Odgledala Krloa, ne znam, nekako mi on tu ne ide uz ove krvoloke do sada. Bubašvaba koja odrađuje posao za neku paru, kakvih je milion oko ovih bolesnika na vlasti. Ako već prave emisije, onda je možda Tadić više zaslužio emisiju, jer se u epizodi o Krlu, upravo Tadić pominje skoro kao glavni glumac. Krlov najbolji drug, Krle uveo Tadića u politiku (ili predsedničku trku), Tadić ga postavio gde ga je postavio i plaćao ga, Tadić ga vodio na intervjue gde mu je ovaj upadao u reč. Brt, nije Krle ispuzao sam...
March 3, 20223 yr 54 minutes ago, Tihajeza said: Odgledala Krloa, ne znam, nekako mi on tu ne ide uz ove krvoloke do sada. Bubašvaba koja odrađuje posao za neku paru, kakvih je milion oko ovih bolesnika na vlasti. Da, ali nije Krlo kao svi ostali. Krlo je izvorno iz ekipe koja je starila i postajala zrela tako da bude naša. Da se to podrazumeva. U tom smislu, Krlo je neka vrsta "izdajnika", možda je ovo posveta tom delu njegove ličnosti.
March 3, 20223 yr 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Da, ali nije Krlo kao svi ostali. Krlo je izvorno iz ekipe koja je starila i postajala zrela tako da bude naša. Da se to podrazumeva. U tom smislu, Krlo je neka vrsta "izdajnika", možda je ovo posveta tom delu njegove ličnosti. Ali ako tako gledaš, i taj Tadić je trebalo da se podrazumeva kao naš. Pa je napravio Krstića ovim što jeste. Tadić je tu izdao, onako, ne što je hteo, nego pglu.
March 3, 20223 yr 3 hours ago, Milošica said: Otud verovatno i tolika "opterecenost" BS na ovom forumu. Meni je BS, kao i ceo LDP, bio odbojan i dok je bio "nas"