Milošica Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) Ovo što su napravili je moglo u 5 do 10 minuta da stane. Sve vreme ponavljanje. Edited July 13, 2021 by Milošica 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Stara priča...Imamo tezu, i da li to umemo ili ne nije bitno! ... Shiit has hit the fan 1 Link to comment
Jumanji Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Ne znam sta ste i cekivali, iskreno. Meni je jos odvratnija, neke stvari nisam znala, jer me apsolutno nije zanimala. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 npr da su našli snimak iz minimaxovizije 1 Link to comment
radisa Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: npr da su našli snimak iz minimaxovizije Jel to bilo ili nije? AKo je bilo, samo zbog toga bi odgledao... Link to comment
Jumanji Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 npr da su našli snimak iz minimaxovizijeSta kaze snimak taj, mislim sta je tamo bilo? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 u emisiji nije bilo, a pitanje je da li ga je uopšte bilo. to je jedna od nepotvrđenih urbanih legendi baš ću da se raspitam narednih dana Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) 2 minutes ago, Jumanji said: 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: npr da su našli snimak iz minimaxovizije Sta kaze snimak tqj, mislim sta je tamo bilo? navodno je prilikom pitanja gledalaca u emisiji minimaxovizija na tv politika gospođa opisala ogrlicu koju je svetlana nosila i gde je ukradena(ili način na koji je uzeta) od vlasnika tj nje ja znam za tu varijantu Edited July 13, 2021 by kud u maglu Simoviću 4 Link to comment
radisa Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: u emisiji nije bilo, a pitanje je da li ga je uopšte bilo. to je jedna od nepotvrđenih urbanih legendi Jebem ga, toliko je godina prošlo, ali ja se sećam toga, kad se žena javlja u emisiju i kaže da je to što Ceca ima na sebi u stavri njeno, opljačkao negde iz Slavonije... ili sam iskonstruisao u glavi i postalo je sećanje... 1 Link to comment
slepa živana Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: u emisiji nije bilo, a pitanje je da li ga je uopšte bilo. to je jedna od nepotvrđenih urbanih legendi baš ću da se raspitam narednih dana pre neki dan su daško i mlađa pričali o tome. mlađa je tvrdio da je gledao u realnom vremenu, međutim nešto se nije poklapalo, dal se tv politika nije videla u novom sadu. pa je daško govorio o nekom društvenom fenomenu, lažnog sećanja. Link to comment
ragasto Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) Vrišti od kulturrasizma, šteta...veliki autogol je zabijen kada je izjavljeno da je i Karleuša turbofolk, ali to još i može pošto su joj neki politički stavovi u redu. Meh. Izdvajam podsećanje da je ona svojevremeno tipovala Žejlka Mitrovića zemunskom klanu za otmicu, to sam potpuno zaboravio. I antiratnu pesmu sa Šerbedžijom, za to nisam ni znao. Da se dopunim . bitno je što je ovo snimljeno, vredi imati ovakve stvari na jednom mestu. Edited July 13, 2021 by ragasto 1 Link to comment
Jumanji Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 navodno je prilikom pitanja gledalaca, gospođa opisala ogrlicu koju je svetlana nosila i gde je ukradena(ili način na koji je uzeta) of vlasnika tj nje ja znam za tu varijantuDa, da, secam se te price, prepricavali je.Pominjan je sumnjiv nakit, i sef. Pa kad je izasla iz zatvoora, cvrc sef prazan :( Jbg svi imali koristi. Mafija i politika uvek pod ruku ovde -.-Meni je ona cinjenica da posto je platila drzavi milionce, oni nisu istrazivali vise njeno poreklo imovine, bas porazno.Da, kada je ovako sve na gomili mnogo je gori osecaj mucnine. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Just now, ragasto said: Vrišti od kulturrasizma ovo je najveći fail pošto je očito stav autora 2 Link to comment
slepa živana Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 3 minutes ago, radisa said: Jebem ga, toliko je godina prošlo, ali ja se sećam toga, kad se žena javlja u emisiju i kaže da je to što Ceca ima na sebi u stavri njeno, opljačkao negde iz Slavonije... ili sam iskonstruisao u glavi i postalo je sećanje... baš to. dok su ova dvojica pričali o tome, počele su da im stižu sms poruke sa raznim svedočenjima, a sve je bilo oprečno i nije se poklapalo. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 baš ću da pitam nekog ko bi možda mogao da zna Link to comment
Recommended Posts