Frank Pembleton Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ako ne bude Martina nece mi to biti to.+1 Jedan od potcenjenijih glumaca!
Caligula Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 +1 Jedan od potcenjenijih glumaca! Ne znam ko ga potcenjuje ali covek je jako uverljiv (sharm na stranu)
Arkadija Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Sta sam to propustila? Jel ima trece sezone? Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Sta sam to propustila? Jel ima trece sezone? Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Biće!
James Marshall Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Dajem tri hipotetičke sezone Fortitjuda za još jednu "Zločina". Ili još bolje, neka pošalju Saru Lund u ona arktička bespuća, najbolja kombinacija.
Frank Pembleton Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Dajem tri hipotetičke sezone Fortitjuda za još jednu "Zločina". Ili još bolje, neka pošalju Saru Lund u ona arktička bespuća, najbolja kombinacija.Naravno.A poslali su je i dali joj 1 funkciju! I nije baš ispalo nešto!
James Marshall Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Naravno. A poslali su je i dali joj 1 funkciju! I nije baš ispalo nešto! Ono izgleda prelijepo, ali su scenaristi usrali posao negdje na sredini serije. Da je ponovo pošalju u one prekrasne predjele, ali ovaj put baš kao Saru Lund! I da priču pišu kao prvu sezonu Zločina :D
Tolaa Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Treca sezona krece u septembru. Martina definitivno nece biti, to se zna vec neko vreme, Kim Bodnia nije produzio ugovor, navodno nije mogao da se dogovori s producentima. Mene je trailer dosta zainteresovao, jedine reci su "nisi bila u pravu, Saga", pa me zanima kako ce da se nosi s tim da je pogresila u necemu.
Tolaa Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Sad sam procitala da se Kimu nije svidelo kako je ispao Martinov lik, pa je zato napustio seriju.
Mil@n Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) Odgledao i drugu (utiske o prvoj sam napisao na omiljenim serijama, nisam znao za topik, mnogo je potonuo). Uglavnom, na stranu fenomenalna hemija Martina i Sage, serija vozi i dalje, samo je to ipak malo slabije nego u prvoj sezoni. Priča je zamuljenija i svi ti otrovi, brodovi, gomila likova i potencijalnih krivaca i grupa i boraca za kojekakva prava su malo ugušili flow radnje. Jednostavno mi je manje zanimljivo, naravno, ne i nezanimljivo. Martin je bog, a scena u hotelu je highlight ne sezone već serije. Čovek neverovatno uverljivo prikazuje emocije, od kežual razgovora i galantnih osmeha do teških psihotičnih strahova i nemira. Ako ga stvarno ne bude u trećoj sezoni biće to jako jako zajebano nadoknaditi. Odnos njega i Sage je osovina serije. A jbt, i da završi sa šutom u dupe od žene, i u ćorki, msm, Martine pobratime, baš si najebao :( Ne mogu razmišljajući na brzinu da povatam ko je za šta kriv od ubistava, Oliver i Gertruda. Uopšte, smeta mi taj koncept da bračni par nezavisno tamani ljude po okolici, svako za svoj groš™, malo mi to ukazuje da su scenaristi preterali sa zapletom i (možda) idejom da ceo rasplet ostane u krugu ljudi koji su već imali uloge u seriji, ali mi je to malo mač sa dve oštrice. Jednostavno, pomalo mi je glupo. Sve u svemu, prolazna ocena, prva sezona pogotovu, kvalitetno na svim osnovama sa malim padom u drugoj sezoni, jednostavno slabije na polju scenarija. Edit: jel moguće da niko nije postavio pitanje da li je lik u senci na kraju Rasmus? Možda i jeste, nešto topika sam i preskočio inače bi čitao mesec dana... Edited August 5, 2015 by Mil@n
porucnik vasic Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Почех да гледам. Царски, има да наручим и за библиотеку. :ziga:
marv Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Почех да гледам. Царски, има да наручим и за библиотеку. :ziga: sta si ceko do sada. voleo bih da sam na tvom mestu :)
porucnik vasic Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 sta si ceko do sada. voleo bih da sam na tvom mestu :) Ма чобанин будала. Успут, имају прву сезону у библиотеци, данас наручио другу.
Recommended Posts