Jump to content

Bron/Broen

Featured Replies

nisam gledao  :blush: Evo, skidam!

Ako ne bude Martina nece mi to biti to.

+1 Jedan od potcenjenijih glumaca!

+1 Jedan od potcenjenijih glumaca!

Ne znam ko ga potcenjuje ali covek je jako uverljiv (sharm na stranu)

Sta sam to propustila? Jel ima trece sezone?

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Sta sam to propustila? Jel ima trece sezone?

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Biće!

Dajem tri hipotetičke sezone Fortitjuda za još jednu "Zločina". Ili još bolje, neka pošalju Saru Lund u ona arktička bespuća, najbolja kombinacija.

Dajem tri hipotetičke sezone Fortitjuda za još jednu "Zločina". Ili još bolje, neka pošalju Saru Lund u ona arktička bespuća, najbolja kombinacija.

Naravno.

A poslali su je i dali joj 1 funkciju!

I nije baš ispalo nešto!

Naravno.

A poslali su je i dali joj 1 funkciju!

I nije baš ispalo nešto!

Ono izgleda prelijepo, ali su scenaristi usrali posao negdje na sredini serije. Da je ponovo pošalju u one prekrasne predjele, ali ovaj put baš kao Saru Lund! I da priču pišu kao prvu sezonu Zločina :D

• 2 weeks later...
  • Author

Treca sezona krece u septembru. Martina definitivno nece biti, to se zna vec neko vreme, Kim Bodnia nije produzio ugovor, navodno nije mogao da se dogovori s producentima.

Mene je trailer dosta zainteresovao, jedine reci su "nisi bila u pravu, Saga", pa me zanima kako ce da se nosi s tim da je pogresila u necemu.

Pa ja necu ni da gledam dalje bez Kima.

• Author

Sad sam procitala da se Kimu nije svidelo kako je ispao Martinov lik, pa je zato napustio seriju.

• 3 months later...

Odgledao i drugu (utiske o prvoj sam napisao na omiljenim serijama, nisam znao za topik, mnogo je potonuo).

Uglavnom, na stranu fenomenalna hemija Martina i Sage, serija vozi i dalje, samo je to ipak malo slabije nego u prvoj sezoni. Priča je zamuljenija i svi ti otrovi, brodovi, gomila likova i potencijalnih krivaca i grupa i boraca za kojekakva prava su malo ugušili flow radnje. Jednostavno mi je manje zanimljivo, naravno, ne i nezanimljivo. Martin je bog, a scena u hotelu je highlight ne sezone već serije. Čovek neverovatno uverljivo prikazuje emocije, od kežual razgovora i galantnih osmeha do teških psihotičnih strahova i nemira. Ako ga stvarno ne bude u trećoj sezoni biće to jako jako zajebano nadoknaditi. Odnos njega i Sage je osovina serije. A jbt, i da završi sa šutom u dupe od žene, i u ćorki, msm, Martine pobratime, baš si najebao :(

Ne mogu razmišljajući na brzinu da povatam ko je za šta kriv od ubistava, Oliver i Gertruda. Uopšte, smeta mi taj koncept da bračni par nezavisno tamani ljude po okolici, svako za svoj groš™, malo mi to ukazuje da su scenaristi preterali sa zapletom i (možda) idejom da ceo rasplet ostane u krugu ljudi koji su već imali uloge u seriji, ali mi je to malo mač sa dve oštrice. Jednostavno, pomalo mi je glupo. 

Sve u svemu, prolazna ocena, prva sezona pogotovu, kvalitetno na svim osnovama sa malim padom u drugoj sezoni, jednostavno slabije na polju scenarija.

Edit: jel moguće da niko nije postavio pitanje da li je lik u senci na kraju Rasmus? Možda i jeste, nešto topika sam i preskočio inače bi čitao mesec dana... 

Edited by Mil@n

Почех да гледам. Царски, има да наручим и за библиотеку. :ziga:

Почех да гледам. Царски, има да наручим и за библиотеку. :ziga:

sta si ceko do sada. voleo bih da sam na tvom mestu :)

sta si ceko do sada. voleo bih da sam na tvom mestu :)

Ма чобанин будала. Успут, имају прву сезону у библиотеци, данас наручио другу.