Staklena Brada Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Odgledao sam 2. sezonu i odusevljen sam. Malo mi je bolje lego danski Killing jer je dinamicniji ali kakva gluma, pogotovu detektivski par objasnjava, neverovatno. Mnogo mi se svidja, prvu sezonu cak nisam jos ni gledao, gledao sam samo prvu epizodu pre par meseci ali da ne objasnjavam. Taman cu je odgledati ovih dana kao zagrevanje za trecu.
porucnik vasic Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Како је крај безвезе исилован. Није ни чудо што је Ким попиздео. Штета.
Cane Vukic Prebranac Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ја сам прошле године одгледао прву сезону. И кад сам видио синЕопсис друге сезоне, нисам хтио да кварим добар утисак.
James Marshall Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 U drugoj sezoni se priča bukvalno raspadne u jednom momentu
porucnik vasic Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Друга сезона је сасвим пристојна да није будалаштине са Мартином била би одлична. Sent from my iPhone using Tapatalk
FERNOUX H Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 jebote ja ladno ne mogu da se setim da li sam gledao drugu sezonu
James Marshall Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Gledao si garant, one maske svinje, zeca itd što šalju video snimke. Onaj momenat kad su prešli sa eko terorista na one dede i babe mi je bio ustvari "joj nemamo materijala za 10 epizoda, deder smislite neki twist da popunimo" momenat. I dalje je to dobra serija, zbog odnosa Sage i Martina i ta dva lika uopšte, ali priča mi nekako nije držala vodu. (Bar taj glavni plot, onaj dio sa ubicom sina đene đene)
Tolaa Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Krenula sinoc 3. sezona. Prva epizoda je bila vise orjentisana na Sagu i njene odnose sa kolegama, posebno danskim nakon sto je prijavila Martina, nego na sam slucaj. Deluje da ce se cele sezone dosta toga vrteti oko njenih privatnih problema. Sam slucaj bi mogao biti zanimljiv, za sada deluje kao "sacuvajmo tradicionalnu porodicu i nasu decu" hate crime, ali verovatno nije to.
James Marshall Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Neće ga ni biti, nešto su se popičkali kako se razvija njegov lik pa je Bodnia odustao.
Arkadija Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Dvoumim se da li da gledam uopšte, sad kada znam da nema Martina. Možda ću da sačekam dok se prikaže cela sezona, pa da onda razmotrim vredi li gledati. Mnogo nedoumica. Edited September 29, 2015 by Arkadija
Tolaa Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Ne pojavljuje se Martin, ove sezone ce definitivno sve ostati na tome da je dobio 10 godina zatvora, a Saga nece da ga posecuje, kaze videce se kad izadje, za 9,5 godina. Tako je otvoreno i da se eventualno vrati u 4. sezoni, a i da se ne vrati do kraja serije.
salata Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 A ima li titlova? Kada sam proveravala, samo je svedski bio preveden deo :D cekaju se Danci
Arkadija Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Sad sam se setila da je uvek pakao bio sa prevodima.
Recommended Posts