nbg4ever Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Boze koga ubaciti u spic? Velbek koji ce da pusi prvi tim i povredjeni Lukaku mi ostaju Da ovom kretenu igra ona svinja Altidor pre S.Flecera.Ja idem sa Nejsmitom :0.6:
John Coltrane Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 kraljIma 4 draftovana igraca :thumbdown:Dvoumim se izmedju LukDeJonga i Kembela.
nbg4ever Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Gledao sam za DeJonga, izgleda da nece igrati u ovom kolu. Ameobi ima prednost.Mada, ni statistika po Vikipediji mu ne ide na ruku. Efikasan je ko VazTeNema nista ni od Borijela, jel da Prasline?
zoki Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Jesam, evo ga drugi posle Azpilicuete, a pre Evre.Nisam ni gledao početak spiska.. :isuse:Vrednost tima mi je 87.4m
Прслин Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Као стартера ништа, мислим да би Дебелом Сему прсле бар 2 артерије од узбуђења што игра са два нападача на домаћем терену против распалог Свонсија.
ducca Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Stvarno je sam krsh od napadaca ostao, jbt prosle godine bilo da se bira i bira od preostalih. Sad pazi ti ta imena - Neismit, Ameobi, Altidore,..jos 3-4 teoretske opcije ostale.Ja pored Lamberta odabrao jos Borinija i Campbela pa nek ide zivot. Htedoh De Jonga al vidim najavu da nece igrati navodno.
nbg4ever Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Mozda jednostavno odustati od treceg napadaca i prebaciti kes u sredinu. Meni su Kacamak i Sagbo odradili odlican posao u nekim kolima.Doduse, ja opet imam visak para, ne znam ni sam kako. Prvi deo sezone sam se bas krpio. Sad mi 3m ostalo da skuplja kamatu. TV je negde oko 97mSent from my Nexus 4 using Tapatalk
ducca Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 (edited) Para imam na pretek, 10m mi ostalo u banci, nema se na sta potrositi. Edited February 1, 2014 by ducca
John Coltrane Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Trebam li reci da je taze izbaceni Nolan dao gol
Прслин Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Јеби се, бре, што си га оставио на списку!? Па ја га у последњој секунди заменио глупим Стерлингом јер је у потпису.
Recommended Posts