Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

• Author

На сајту још нису убачени сви играчи. Митроглу, на пример. :isuse:

• Replies 1.1k
  • Views 51.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mitroglu ne moze da igra sutra, ako nije potpisao do 12h (valjda)Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• Author

У ствари, баш ме брига да л' ће играти сутра или не: гледам тим и имам 15 потенцијалних стартера. :)

Stigoh. Dakle, ostali mi Kolarov, Panceon & DeMikelis od prvih 15 sa mog spiskaSta cemo sa ovim neaktivnim i drafovanim igracima u njihovim timovima? Jel su bar aktivni na ostatku foruma?

• Author

Кога су узели тај је узет. Тако учествују у лиги иако нису активни. ;)

• Author

енбиџи, кога си изабрао?

A otkud ja znamAdebajor & Azpilikueta. Cenim da je manje vise prva opcija u odnosu na Kola, iako ce verovatno nekad biti rotiran.Sto se neaktivnih tice, mislio sam na igrace koje smo sada draftovali, a oni ih imaju u timu

Edited by nbg4ever

Izvinjavam se, odavno sam neaktivan na oba fantazija, pa ni teme uglavnom ne pratim. Mogli ste mi pustiti pm.Sramota me da se pojavim. :( Lepo sam planirao da ove godine ni ne pokušavam da igram fantazi, ali vuče droga prokleta i jbg....da sam znao ne bih počinjao sigurno.Aj videću da sutra izbacim novodraftovane iz tima, bio bi red toliko makar da vas ispoštujem.

• Author
:kralj:

Gadna droga. Sad jedem sladoled i spremam se da procitam 853 posta na forumu Kristal Palasa glede potpisivanja Skot Dana i uticaja doticnog na minutazu Danija Gabidona :frust:

Javi sta si zakljucio posto i mene to interesuje.

Za sada sam zakljucio da ga na forumu Blekburna pljuju, a na Palasovom hvale. Na pocetku topika (pocetkom januara) su mislili da treba da menja Gabija, a sada da je Dilejni visak. Comparison tool vika da je Vord najbolje resenje (a meni je sve jedno, jer mi je sell price za Gabija 4.2 koliko kosta i Vord). Plus je Vord od skoro pomeren u sredinu.2014-01-311781.jpg*A sada su za Gabidona dodali da je doubtful 75% (Knock). Cao, zdravo :smoris:

Au al me zaeba Berba, zapalio u Monako a meni draftovan :isuse:Sent from my HTC using Tapatalk

Sredio potpis, vi proverite, pa se cujemo kasnije.
Nisi ubacio Shaw-a

Jesam, evo ga drugi posle Azpilicuete, a pre Evre.Boze koga ubaciti u spic? Velbek koji ce da pusi prvi tim i povredjeni Lukaku mi ostaju :isuse: Da ovom kretenu igra ona svinja Altidor pre S.Flecera.

Edited by John Coltrane