Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

@ zokiMoze Lescot za Vertongena :D.@ BehemotLukaku ostaje.

• Replies 1.1k
  • Views 51.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel može više od dva napolje, pogubio sam se u predlozima?! :unsure: Ukoliko može, izbacujem i Vertonghena (ili ga menjam sa nekim ako želi)
Moze. Praslin dade predlog da u teoriji mogu svi da se zamene ako je nekome to u interesu, mada ne vidim da ima zainteresovanih za takav vid extremizma. Posto nije bilo prigovora nekako se podrazumeva da je automatski to i usvojeno. Za sad je max po dvojica prijavljenih, ako bi npr ti prijavio i treceg, i to jedini, sam bi ucestvovao u 3. krugu drafta.

Izbacuju se sledeci igraci:Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot napolje, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel mars napolje.Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPPT: Sise, Chadli

• Author
Santi je 9.5.Dzone, mozda za Lukakua?
Lukaku ostaje.
:whistle:

I kakve su prve prognoze :cry:

Napad mi je sjajan-bas ovako poredjani Velbek 0 Lukaku 1 Remi -1I pored ostavljanja Lalane i Smolinga (obojica po 3 bonusa) NBG ce me izgleda dobiti.

Sve mi se cini da ce Santi ipak ostati u timu. Osim ako neko ne ponudi Bentekea ili Stevie G-a evilsmile.gif

Steve G tesko, mozda Riki Lambert eventualno? :blush:

Oces Davida Luiza? Malo prešo ko nov! Išao do pijace jednom nedeljno i to je to.

Zao mi je momci, samo bih ga dao za ovu dvojicu.ducco ako ne moze Steve obezbedi mi Bentekea :)

Izgubim za 3 boda od NBG :( A taman sam lepo mogao pobeci Toli na +6 obzirom na njen poraz.

Jos jednim porazom skliznuh za jos 2 mesta i sad sam 8. No dobro, bice pick #5 na kraju, nije lose.Da ne pricam o apsurdu imanja najvise bodova u klasiku :fur:Elem, redosled biranja u prvom krugu je sledeci (pod uslovom da se svi prijave za biranje, a vidim da imamo i neaktivne, npr moj sledeci protivnik Ruxins):1. PPT2. Peri, opepeli se3. Pantelia4. Kalabaster5. SAMCRO6. FK Kicmedisciplina7. Ruxins8. A bunch of Wallies9. Cuvari Tradicije10. Tolaa11. Konji vrani12. Dja DjedjeDrugi krug naravno obrnuto. Ako bude treceg opet od dole itd.Do sada razdraftovani igraci (9 timova prijavljeno, fale Ruxinsi, Peri opepeli i Kalabaster):Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPPT: Sise, Chadli

Edited by ducca

Chadli i nije bio draftovan? Nema ga na Dzonovom spisku.Nadam se da cu da stignem na draft, iznenada se pojavila obaveza koju ne mogu da odlozim, pa cu videti mozda i sa mobilnog da draftujem ako budem u mogucnosti.

U koliko sati veceras? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Jel to veceras draft? Imamo pikova, koliko se igraca odreknemo, ili sta? Prastajte - lenj sam, ne cita mi se.Elem...Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPeri, opepeli se: Osvaldo, Lamela i korpa kvacilaPPT: Sise, Chadli