bergasa19 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ah, pa tebe ne interesuju misevi, nego te interesuje da popujes Dabovicu i razotkrivas hipokriziju. Ok.Izvini, ali prestani da mi pametujes. Mene boli kurac za miseve. To sam i rekao.
bergasa19 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To je zato sto ti je vise stalo do sopstvene moralne cistote nego do zivotinja.A tebe? Je li ih jedes?
Bakemono Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Izvini, ali prestani da mi pametujes. Mene boli kurac za miseve. To sam i rekao.Lepo. Samo sad dokaži da i Dabovića boli kurac za miševe i možda bude imalo nekog smisla to što pričaš.
Indy Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Za mene je zastita zivotinja i njihovo humano, cuj humano, ubijanje, jednostavno hipokrizija.Pa, ti si tu predefinisao recnicko znacenje reci hipokrizija. Moze i tako. Hajde da damo svim recima znacenje koje je samo nama poznato, pa da pokusamo da komuniciramo.
bergasa19 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Lepo. Samo sad dokaži da i Dabovića boli kurac za miševe i možda bude imalo nekog smisla to što pričaš.Prestani da lupetas.
Aleksandar88 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Koliko ja znam, za ishranu zmija se koriste prethodno zamrznuti glodari. Prethodne večeri u serijalu "Veliki brat" odigran je ekstremni zadatak po uzoru na popularne rijaliti formate u kojima se takmičari suočavaju sa svojim strahovima . Naime, u zadatku je učestvovalo 330 pacova (koji se koriste za ishranu gmizavaca).Izvor, vazda pouzdani Blic :) . Moguce i da ih prvo ubiju, pa zamrznu, mada ne znam na koji nacin to rade.
Indy Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Prestani da lupetas.Ne lupeta, upravo je pogodio sustinu. Ti tvrdis da se Dabovic lazno predstavlja kao neko kome smeta ubijanje tih miseva.Ne mozes to da znas, i stoga ne mozes da to zoves hipokrizijom.
Indy Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Moguce i da ih prvo ubiju, pa zamrznu, mada ne znam na koji nacin to rade.Objasnjeno je u uputstvima za odgajivace zmija. Njima se ne daju zivi glodari, jer to nije dobro ni za same zmije.
bergasa19 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ne lupeta, upravo je pogodio sustinu. Ti tvrdis da se Dabovic lazno predstavlja kao neko kome smeta ubijanje tih miseva.Ne mozes to da znas, i stoga ne mozes da to zoves hipokrizijom.Dajte ljudi citajte napisano. Ja polemisem sa stavom ne sa Dabovicem.
Indy Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Da objasnim Dabovicev stav. Jedem zivotinje zato sto moram, ali kritikujem potencijalno nehumano ubijanje zivotinja u realiti sou. Da bi taj stav imao vrednost, prvo treba poci od sebe. Pa kad Dabovic kaze ja sam protiv mucenja i ubijanja zivotinja i zato prelazim u vegetarijance, tek tada moze da moralizuje. Dajte ljudi citajte napisano. Ja polemisem sa stavom ne sa Dabovicem.Nesto mi je spor forum, pa bih ovde zavrsio ovu malu polemiku. (Za sada.)
bergasa19 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nesto mi je spor forum, pa bih ovde zavrsio ovu malu polemiku. (Za sada.)Vrlo lukavo nisi podebljao da i u prvom citiranom postu pisem o dabovicevom stavu.
Аврам Гојић Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Da objasnim Dabovicev stav. Jedem zivotinje zato sto moram, ali kritikujem potencijalno nehumano ubijanje zivotinja u realiti sou. Da bi taj stav imao vrednost, prvo treba poci od sebe. Pa kad Dabovic kaze ja sam protiv mucenja i ubijanja zivotinja i zato prelazim u vegetarijance, tek tada moze da moralizuje.OK isto je jesti pecenje i muciti miseve, kako god hoces. Edited April 7, 2013 by Marko M. Dabovic
fonTelefon Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Objasnjeno je u uputstvima za odgajivace zmija. Njima se ne daju zivi glodari, jer to nije dobro ni za same zmije.Ti si genije. Zmijama smetaju zivi misevi.
Recommended Posts