Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hannibal (2013, NBC)

Featured Replies

RenewedAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ziga:
Koja sreća!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Replies 643
  • Views 52.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

RenewedAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ziga:
Odlična vest.
  • Author

Odlična je ova poslednja epizoda. Stvarno je sve bolje kako napreduje. Jedva čekam da se završi pa da pogledam opet sve u kompletu.edit, najjeziviji trenuci:2re1cub.jpgwbotua.jpgFenomenalno.

Edited by Lrd

Meni je nejasan Hannibalov motiv da onu klinku tetoše i izigrava joj 1/2 ćaleta. Tolike je ljude pobio, a čisto sumnjam da je osećao empatiju prema njihovoj deci. Ne znam šta ga sprečava da je preradi u kobasice (i servira gostima), ali sve ostalo je jednostavno super.Posebno mi je drago što se ide sa sve bizarnijim zločinima. Totem od leševa u prethodnoj epizodi je potpuni vrh :pera:

• Author
Meni je nejasan Hannibalov motiv da onu klinku tetoše i izigrava joj 1/2 ćaleta. Tolike je ljude pobio, a čisto sumnjam da je osećao empatiju prema njihovoj deci. Ne znam šta ga sprečava da je preradi u kobasice (i servira gostima), ali sve ostalo je jednostavno super.
Sasvim sigurno nisu u pitanju nekakva osećanja ili roditeljski porivi. Sigurno ima neki plan za nju ili uživa da je "svira". Znamo da mu prija Vilovo društvo, ali i Vilom manipuliše.
Posebno mi je drago što se ide sa sve bizarnijim zločinima. Totem od leševa u prethodnoj epizodi je potpuni vrh
Isto takođe.
hannibal-season-1-episode-9-trou-normand-corpse-totem-e1369526140500.pngHannibal_totem_pole.pngPredivno. Bio sam u ekstazi čega su se dosetili! :Hail:

Fuller tvituje gomilu detalja vezane za epizodu dok se ista emituje (i to dva puta, za East i West Coast :Hail:), za taj totem je ostavio alternativnu verziju koja izgleda jos jezivije :DJos 1 super epizoda. Georgia je bolje izgledala dok je bila mrtva:tumblr_m6joyqLPQq1qfc062o1_500.gif

• Author
Одличан фид, хвала! :)
BLj9TK3CQAE3dv_.jpgBLj8vekCIAEhb1t.jpg:Hail:Šta reći a ne zaplakati od sreće i poštovanja genijalnosti :)

Slučajevi su stvarno sve grozniji.Jedino mi nije jasno, kako je ova, očigledno teško duševno poremećena devojka, uspela da se prošeta između Delavera, Mejna i Virdžinije ( jeste da su u susedstvu, ali ipak...), da pronađe Vilovu kuću, da neopaženo dođe do kancelarije dr. Satklifa i sl.

Kako je Lance Henriksen sam uspeo da podigne onoliki totem? Ovo je bajka, ne mora sve biti utemeljeno u realnosti.

O totemu nisam ni razmišljala kao o nečemu nelogičnom, to mi je došlo ko potpuno normalno ( moš misliti, normalno :lolol: ), ali ovo šetuckanje mi je zapalo za oko. U stvari, sve je to posledica rasprave sa Vinijem na topiku SF serije, gde nas je sve ubeđivao kako u svemu mora da postoji naučna utemeljenost i logičnost događaja.

da li je neka harisova knjiga objavljena u srbiji?